嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋CD交流

尋CD交流

我喜歡CD。' R+ s* b5 d7 o' Z+ K
5月11日,星期五晚上9時後。( U0 Q8 h, x) ]) U
有沒有cD一同變妝交流心得(室內)。
6 a2 S/ O9 x. `" E8 Y$ d地點:深水埗,有地方。
$ {5 e% k; P; J$ JMsn. [email protected]
覺得好的就按一下感謝吧~~

add me fb or qq?
5 k; }" b; [2 D9 s* c3 D, Xcan you?; z* ~, D/ ?9 Z6 C6 X/ P

5月11日好似係星期六 * |' `/ k2 X( h. A: ]
) g; q5 K$ R) j+ ^0 ?. f
PM傾得唔得?

想試,加我可以嗎

回復 2# BrianLau76 的帖子

but you dun cd anymore wor

樓主依個po話自己有地方
7 P$ u0 W% C& [* M6 U& `旦系佢pm我系話自己冇地方仲問我可吳可以上我度cd bor# h8 H/ m6 T4 \+ `' D
發生mud事?可吳可以解釋?4 a- E/ ^1 |7 X8 e, F6 e

( P; s. Q, y! t1 E, S2 s[ 本帖最後由 AlexiaTang 於 2015-2-12 03:43 編輯 ]

最後發表:        2015-2-26 21:18: ~' ~' d+ h2 H3 V! N. {2 {
; w9 ~$ `1 r5 ]

跟住禾米同佢廣佢可以去迷你倉同酒店之類
2 q- @: A/ L4 J/ |* f8 @旦系佢又掉返轉頭問禾g5g有邊度好介紹wor2 t" W; m' Y2 x) E/ y! _
甘到底佢有地方定冇地方ga
/ l3 X6 h8 k3 [7 w% p9 `5 c問過佢刀系冇答過我又吳應機bor
  N0 U0 v& ^3 l! b0 s* O( {
6 c) u% ^" I5 Y! V[ 本帖最後由 AlexiaTang 於 2015-2-12 16:05 編輯 ]

如果系清白ge做mud要避而不談ne?

交個收刀要作故仔系米撈ga?

兩條問題刀吳系甘難回答je
( F) f# K5 h) g6 F" S% f$ M0 g甘刀吳應機禾好難覺得樓主吳系別有用心bor

http://hkcd.tv/thread-12087-2-1.html#pid9483200 a, n9 c& \  x. D- ^
8 s9 l% }3 Q6 f# O

. I3 h9 b7 E7 e( V[ 本帖最後由 AlexiaTang 於 2015-3-28 08:55 編輯 ]