嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人好似我咁鐘意被著住校服的女仔打屁股﹐包尿片

有冇人好似我咁鐘意被著住校服的女仔打屁股﹐包尿片

如題.. 我鐘意﹐最好著住女校的校服罰我
覺得好的就按一下感謝吧~~

33度大熱天包尿片好焗喎................
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔焗就唔叫罰啦

我都鍾意著住校服包住片

我自己都鐘意著校服, 包尿片, 跟著埋襪褲.7 L$ K! B0 D  z- Q6 J
禁當然唔止禁簡單, 好多時會罰埋抄. 禁先似一個被罰的學生.
7 s, C2 m% h8 X8 _3 ]$ P( e9 {+ f/ D+ p: Y: K$ w
包好尿片後, 我會用膠紙整實佢, 要除落來一定要用鉸剪剪開佢.
( a% R. }+ p% M如果係著校包尿片, 我好多時會幻想自己係學校無時無刻蝦一個要包尿片的女生,
/ ]/ V, Z8 ]+ {' [  Y& c結果比老師禁罰, 起初我會扮抗拒, 老師話一係著裙包尿片, 一係麥都唔, d6 {& m1 {* C" ]* k
著, 禁我要前者, 我問老師要罰幾耐, 佢話要罰到我愛上禁" c4 n. |: D' d) _) o% z
為止. 跟住過一段時間, 我會再幻想老師問我鐘唔鐘意宜家禁, 我為了
& o; y5 c; z& J- U/ z4 D, G脫身, 話鐘意. 結果老師話, 你既然鐘意, 而且又乖左禁多, 應該要獎下
8 G, y0 M' R/ j你, 所以獎你繼續禁著, 反正你都話鐘意禁係唔係. 我點頭, 跟住又好好享受.# {) G% c3 w7 a: K3 v4 W

" \/ X  c/ o4 }我搵返以前的舊相出來, 貼下先( K/ c7 S5 O  z1 h: h

5 p- V) \8 S4 Y/ l" C; Q[ 本帖最後由 willy 於 2013-6-28 18:06 編輯 ]

咁嘅天氣包片片會唔會熱左D?6 s& V: Q: m8 ~
5 e2 }* o. ?; d3 g, Q5 n4 y% Z
不過包片片都有好處,用完即棄,痾埋尿都得!

引用:
原帖由 1677 於 2013-6-30 02:55 發表   
) m  @+ x2 v5 E7 j' N& b: O咁嘅天氣包片片會唔會熱左D?# c, H: s" l5 c! C- @7 _% l" }

/ n8 F7 ?. `# q" N: W! \- a不過包片片都有好處,用完即棄,痾埋尿都得!
) ?2 {0 f8 K# ^: q
4 C+ X$ ]9 ^' }% w& f  \我自己包尿片就一定會疴(賴)尿埋落去. 宜家包唔係唔得, 只係要開冷氣.

包尿片最正係TENA環帶式尿片

no way i don't like it

尿片可以吸幾多次尿?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:24 發表   / n! Q" W' f2 q/ q$ f
尿片可以吸幾多次尿?
  U. t' C/ t2 \" ^( H; z. N/ K
尿片吸收量由600c.c.-2000c.c.不等

我都有包尿片著裙嫁

咩地方買?同點買?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 17:30 發表   $ R- x% }9 V7 ?6 G# H
咩地方買?同點買?
4 r: t9 H- j' K, T6 \. h4 O

) x# q7 N$ [% D: _+ P最容易:醫院便利店!
/ V  O' L  j8 T+ f1 d& P2 n( J& ^5 R- W
通常醫院入面都會有間7-11,
1 Q+ h& p: e7 Z為左方便院友,成人尿片有一包,亦有散裝!

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 17:30 發表   ' e- N( f7 i0 a
咩地方買?同點買?
% F& w! H1 [1 _9 G. }- t
藥房/超市都有) k! S/ s& I/ W/ _2 ]
要選擇多就醫療用品店

TENA內褲形尿片,橡筋褲頭舒服
: Q8 P8 B$ r- q5 y8 H# \但冇咩鴨片感覺

其實著條薄d既裙夏天著片唔會太焗

引用:
原帖由 Pollyyeung 於 2013-7-19 19:55 發表   
3 ^; `* R: E" {" H4 ?. R# u3 w其實著條薄d既裙夏天著片唔會太焗
) c2 I* F: Y1 w0 ]
我都係鍾意穿唐裝衫鴨住衛生帶多D,好有做上一代(40年前)女人感覺

我喜歡鴨片+著連身衫
# G8 l1 }( X+ g

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2016-9-9 23:19 發表   
5 p5 U8 [% u0 R$ x" T8 s; C5 x我喜歡鴨片+著連身衫
$ D9 p$ I* t1 v9 F" k& ~
1 Y- T2 |0 O9 A# E, N1 w4 f

N* b0 R- Y5 k% R8 B* j7 J0 D你呢件衫真係好正.