嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人好似我咁鐘意被著住校服的女仔打屁股﹐包尿片

有冇人好似我咁鐘意被著住校服的女仔打屁股﹐包尿片

如題.. 我鐘意﹐最好著住女校的校服罰我
覺得好的就按一下感謝吧~~

33度大熱天包尿片好焗喎................
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔焗就唔叫罰啦

我都鍾意著住校服包住片

我自己都鐘意著校服, 包尿片, 跟著埋襪褲.
3 x8 u3 i  A& J$ h. ]禁當然唔止禁簡單, 好多時會罰埋抄. 禁先似一個被罰的學生.- i5 r0 H5 g! H( r3 m! \

! `7 t; G# i. k+ V& i包好尿片後, 我會用膠紙整實佢, 要除落來一定要用鉸剪剪開佢., w4 x7 U7 m0 i" l# T0 f
如果係著校包尿片, 我好多時會幻想自己係學校無時無刻蝦一個要包尿片的女生,
! j3 V' c' V' I+ u結果比老師禁罰, 起初我會扮抗拒, 老師話一係著裙包尿片, 一係麥都唔' C9 |  P+ S4 `2 x1 C1 |& s
著, 禁我要前者, 我問老師要罰幾耐, 佢話要罰到我愛上禁- Z5 A% f) |4 M; P
為止. 跟住過一段時間, 我會再幻想老師問我鐘唔鐘意宜家禁, 我為了
* Y. e8 s  O. Q3 K/ W$ Y/ C" X脫身, 話鐘意. 結果老師話, 你既然鐘意, 而且又乖左禁多, 應該要獎下
& l+ O% f# n  `6 a2 W9 f你, 所以獎你繼續禁著, 反正你都話鐘意禁係唔係. 我點頭, 跟住又好好享受.
1 k: M* ?. g( r+ t9 T6 r! w3 y% `7 ^& U6 U/ R4 r
我搵返以前的舊相出來, 貼下先
* c8 D/ @2 M# k* ?  l! j- U+ H
6 p6 r2 D* ^( b7 M( w[ 本帖最後由 willy 於 2013-6-28 18:06 編輯 ]

咁嘅天氣包片片會唔會熱左D?6 S& o3 m# s, d3 G: P+ Q" N5 ?

$ t' p+ m- ]" n5 Y: A# R' ~+ P不過包片片都有好處,用完即棄,痾埋尿都得!

引用:
原帖由 1677 於 2013-6-30 02:55 發表   0 c6 u% c9 L' L
咁嘅天氣包片片會唔會熱左D?' d; g+ i7 B2 Z0 z3 t

: j# }3 S3 O1 L: e不過包片片都有好處,用完即棄,痾埋尿都得!
  l. y9 [4 m+ z" F; m9 q$ C: H% L7 Z8 @* }. b, a: s
我自己包尿片就一定會疴(賴)尿埋落去. 宜家包唔係唔得, 只係要開冷氣.

包尿片最正係TENA環帶式尿片

no way i don't like it

尿片可以吸幾多次尿?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:24 發表   % a( s2 t4 {- [% ]
尿片可以吸幾多次尿?
9 g% v$ q  z( g/ T尿片吸收量由600c.c.-2000c.c.不等

我都有包尿片著裙嫁

咩地方買?同點買?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 17:30 發表   $ _; |3 a, Z- P; g8 y
咩地方買?同點買?
6 i7 Y7 ]8 u; Q1 |# m" ]/ v6 M. S" W  a5 _( D) f
最容易:醫院便利店!) q' q* s$ r+ F
" K$ S; O4 Y' }# w$ D2 T
通常醫院入面都會有間7-11,* |6 ]) F/ \' J
為左方便院友,成人尿片有一包,亦有散裝!

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 17:30 發表   ! L1 k1 e6 Z: n& ~6 h4 [
咩地方買?同點買?
5 Q! V% @# K# j% B: q
藥房/超市都有7 |& W8 q( R7 \) u+ Y$ m
要選擇多就醫療用品店

TENA內褲形尿片,橡筋褲頭舒服7 b" c% U. x* ?. S
但冇咩鴨片感覺

其實著條薄d既裙夏天著片唔會太焗

引用:
原帖由 Pollyyeung 於 2013-7-19 19:55 發表   
" A! n! p% o1 m4 K) O0 X9 Y9 i其實著條薄d既裙夏天著片唔會太焗
: c" H, y. v) h: p5 u. S: B
我都係鍾意穿唐裝衫鴨住衛生帶多D,好有做上一代(40年前)女人感覺

我喜歡鴨片+著連身衫8 k8 D  D2 X/ O  \7 l

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2016-9-9 23:19 發表   
  Z7 E) K/ Z0 R3 Q& W) t# W我喜歡鴨片+著連身衫& ]$ h2 x% }: |4 y& y# o0 X
1 r( N( L: N& ^! G
- R, H; t6 \9 g' [8 E5 S7 `. x9 M
你呢件衫真係好正.