嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有沒有著住校服瞓覺?

次次都會訓唔著, 但真係好正

: C1 ?7 _% B* o4 V$ r冬夏季都著過嚟睏

引用:
原帖由 檸檬奶 於 2013-7-17 18:32 發表   
; q. H# ^: g% S8 Z& Q% q' P0 y4 C* [: i4 ]+ u3 r, X* h# g, d
冬夏季都著過嚟睏
! Q2 t8 k+ Q# U0 ~

* W2 }& k5 ]3 v, r. s我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.

一定瞓唔著啦

會吖~
. [+ m6 u- s) `% P, Y5 X有次係個朋友度這樣睡/ n# x# P: J' s$ D( G% i
之後被影! z1 g0 i. R: \% t6 q9 C4 N- G
好彩佢都係cd

引用:
原帖由 rico 於 2013-7-21 15:14 發表   
7 o' a# o8 J) H( C% H會吖~
! p" D, n9 z6 n+ A& V  H有次係個朋友度這樣睡& I( D2 [" U2 w/ _
之後被影
( [) B- d+ l6 |2 t$ D3 |好彩佢都係cd
) \( L  D+ b$ j. O' u6 W8 ?係朋友度你都敢樣著法,佩服

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-17 18:54 發表   - b' U4 ?7 e4 |! J& @5 U) J- g: o

- I( s" a3 e+ Z& h5 M2 H6 y) s
6 f* Q+ i6 |( n- r9 ?" ]$ I我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.
( Y. O5 ]0 c% `" u$ |3 ^+ d
我都試過呀!

一定有啦!!!!

要無其他人在家先至可以敢著住校服瞓.

我一路来都穿校服訓,习惯了。6 @( F* {( o/ c; W1 m; b( p
个人觉得连身裙穿起来好舒服。

我著住好難忍( A* ^) i+ @/ ^
未訓前多數玩左

我每日都著校服or PE服訓覺,超爽
  D  B8 W6 k& ~" ~( b如果係新買的校服種爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 2013-12-1 21:16 發表   
& i8 Z' \0 U# p6 w2 Y1 U) ~我每日都著校服or PE服訓覺,超爽
7 _; B4 L. T% K" K% V* f如果係新買的校服種爽
! g% U9 U; m; I3 K0 Q# }
樓上都鐘意PE?7 m* z5 S3 s+ k5 `" z/ j2 s* U
我也是,不如交流下

回復 33# lkysu 的帖子

好丫,加我好友丫

@@! 我成日偷偷著校裙訓

回復 33# lkysu 的帖子

鐘意著女仔啲PE褲,超貼身

其實我眞係末發過綺夢,好想試下果種感覺,好想發下添3 ]0 \% m$ |0 X3 B
  h# V9 T  D/ k3 }6 t" k# Y

引用:
原帖由 大話王 於 2013-12-2 23:50 發表   3 D/ c8 [; I6 l- v3 S0 k  d* a5 l
/ A0 I6 p% r: x* t. J
: C9 ~: t) V3 i
成日著會不育

引用:
原帖由 大話王 於 2-12-2013 23:50 發表   4 ]5 p. W2 E1 j. F
5 C# m# Z) v; z( }, R成日著會夢遺,整污做唒條校裙

有時會(夏季校服)