嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有沒有著住校服瞓覺?

次次都會訓唔著, 但真係好正

8 o% @$ D0 ]( P% A' N+ Z
冬夏季都著過嚟睏

引用:
原帖由 檸檬奶 於 2013-7-17 18:32 發表   
; b, V6 {$ g/ k9 {. k
3 P/ L9 b+ ~! i冬夏季都著過嚟睏
" L6 S. X' ~2 q* Z
* ?. }* ?8 F! r) a1 K/ f! @  |8 J
我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.

一定瞓唔著啦

會吖~
9 V, a5 O' g) t, r有次係個朋友度這樣睡0 X* e/ s1 D" v$ z9 }
之後被影
5 H" P5 `" H& B好彩佢都係cd

引用:
原帖由 rico 於 2013-7-21 15:14 發表   . K( l4 d& e. e# J7 p( M
會吖~
4 T1 ^1 C( o% c) x. B7 W有次係個朋友度這樣睡* B3 U$ i$ ?/ M& @" q- Q5 h
之後被影& k) b. r% V- Y' o9 W: D% z! l: v1 m
好彩佢都係cd
  }  @  P$ A1 |. S& g/ ~+ o係朋友度你都敢樣著法,佩服

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-17 18:54 發表   
9 I$ c* _* B6 u" f& P, \
( J. Y1 l. I3 U$ x0 N9 g1 s
+ _% Y/ Y6 O& a$ r: c我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.
3 k' \: `1 k, g6 G3 T我都試過呀!

一定有啦!!!!

要無其他人在家先至可以敢著住校服瞓.

我一路来都穿校服訓,习惯了。
, }2 I' h8 J0 X% V+ I* J个人觉得连身裙穿起来好舒服。

我著住好難忍" N, g1 I4 ?" s, E* A( D+ ^
未訓前多數玩左

我每日都著校服or PE服訓覺,超爽
. T: I# [$ u5 \0 G( ?) U如果係新買的校服種爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 2013-12-1 21:16 發表   $ B: M1 u4 F' {4 H. ~6 S( k
我每日都著校服or PE服訓覺,超爽
4 D  f/ X2 P/ C如果係新買的校服種爽
+ H4 p* j4 v5 i1 g
樓上都鐘意PE?+ v9 k. O9 z7 R, ?
我也是,不如交流下

回復 33# lkysu 的帖子

好丫,加我好友丫

@@! 我成日偷偷著校裙訓

回復 33# lkysu 的帖子

鐘意著女仔啲PE褲,超貼身

其實我眞係末發過綺夢,好想試下果種感覺,好想發下添# Y- E0 c2 _  y. _
$ K% {6 }) o8 Z( m& m! g

引用:
原帖由 大話王 於 2013-12-2 23:50 發表   * E$ E* W+ M$ U# x
4 l7 ]2 K! P, z) {& U
! a0 T- X* P5 H) R  a
成日著會不育

引用:
原帖由 大話王 於 2-12-2013 23:50 發表   $ o/ Z1 i& m: C/ ]
/ M5 P/ j! Q( @8 W4 P成日著會夢遺,整污做唒條校裙

有時會(夏季校服)