嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有沒有著住校服瞓覺?

次次都會訓唔著, 但真係好正

1 {" K4 h5 l5 h1 U; G冬夏季都著過嚟睏

引用:
原帖由 檸檬奶 於 2013-7-17 18:32 發表   
# C! d: Z% S' S& f7 {' |+ ~0 _8 Z1 r/ y  p$ B
冬夏季都著過嚟睏
7 [+ `8 M5 w4 a% z7 F5 Q* z* \
* B# G- C4 K. X: P  Z! p& |我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.

一定瞓唔著啦

會吖~) k: j9 T( a0 a
有次係個朋友度這樣睡
: j5 D5 f: s  ^# D7 _9 S4 v2 }3 v9 E 之後被影
- N+ A' o- Y- n好彩佢都係cd

引用:
原帖由 rico 於 2013-7-21 15:14 發表   
0 O# o  z% D6 g$ v/ m$ E會吖~
4 `) m) R8 q* {" k1 R  a5 L4 Y' W' N有次係個朋友度這樣睡
) V2 }/ o* t' V1 O& Y$ d 之後被影
' f9 k9 O  w, {% M好彩佢都係cd
& ]% L9 _0 E- T  c+ W6 ~" w/ u$ `7 Q係朋友度你都敢樣著法,佩服

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-17 18:54 發表   
! \+ N' {! t0 j6 _- d( B/ W/ Y4 J3 [; O3 c( p) T0 D

6 u( ]% H2 V" n7 O. l9 U  |我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.
. e' K8 V# F, [  K- g9 J我都試過呀!

一定有啦!!!!

要無其他人在家先至可以敢著住校服瞓.

我一路来都穿校服訓,习惯了。
8 T4 @4 l9 ~2 [) e个人觉得连身裙穿起来好舒服。

我著住好難忍
& ^# d; d. w/ m) Y+ ?7 V3 x- p未訓前多數玩左

我每日都著校服or PE服訓覺,超爽7 X3 _& m0 d* F; E
如果係新買的校服種爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 2013-12-1 21:16 發表   
7 o0 ~+ a, j. N8 }( U我每日都著校服or PE服訓覺,超爽
" X' G; K' k& x" F, J: z  z如果係新買的校服種爽
* h& s- j+ u* J: D
樓上都鐘意PE?9 p( ~' R% a' m3 b# P! O2 O! @1 q
我也是,不如交流下

回復 33# lkysu 的帖子

好丫,加我好友丫

@@! 我成日偷偷著校裙訓

回復 33# lkysu 的帖子

鐘意著女仔啲PE褲,超貼身

其實我眞係末發過綺夢,好想試下果種感覺,好想發下添" E* K) ]1 l" @) E3 n- P2 B

# D6 E* i+ Z! e" O( m0 M7 S- _5 I& B[ 本帖最後由 銀禧仔 於 2013-12-4 23:45 編輯 ]

引用:
原帖由 大話王 於 2013-12-2 23:50 發表     Z& I" X2 q0 x( \$ H
$ F6 g# s7 n3 E9 n! O* w* `
/ X, D/ A  ^* h9 j成日著會不育

引用:
原帖由 大話王 於 2-12-2013 23:50 發表   1 ^3 {1 F1 `% k5 a* t7 O
3 n' }' e7 u, [( c  g
成日著會夢遺,整污做唒條校裙

有時會(夏季校服)