嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有沒有著住校服瞓覺?

次次都會訓唔著, 但真係好正

* p( w, v+ `  l% o1 j! {' I5 x+ ]冬夏季都著過嚟睏

引用:
原帖由 檸檬奶 於 2013-7-17 18:32 發表   5 D* J5 b9 Y; r5 q$ @9 O
# I( h8 P; i1 A7 C6 U  F( _
冬夏季都著過嚟睏
. A( v' n% C  I, c  R+ D% N! I7 b
! u( O$ I+ L% v+ l" ]我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.

一定瞓唔著啦

會吖~
+ ]$ K4 }- e( ?2 P有次係個朋友度這樣睡
2 Z" m* H$ w( Z3 K2 _# I 之後被影
+ C8 w  E( ~; h" D好彩佢都係cd

引用:
原帖由 rico 於 2013-7-21 15:14 發表   ) ~# a9 b- L6 U
會吖~5 n+ e: H' V% ^
有次係個朋友度這樣睡
* E) f" K% @2 R3 g8 m5 f 之後被影
# Q. J; _% M' I好彩佢都係cd
9 A% }/ Y2 V" x# {* ?/ E, w5 V0 Q係朋友度你都敢樣著法,佩服

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-17 18:54 發表   # y1 F# Q) l( C/ @2 d+ v& r
7 j0 Y8 M1 ?7 _9 T
% l' T0 p+ Y+ ?. Q! m- t
我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.
) y$ Q$ r. w3 l( G6 _, A我都試過呀!

一定有啦!!!!

要無其他人在家先至可以敢著住校服瞓.

我一路来都穿校服訓,习惯了。) M0 O* {% i7 }
个人觉得连身裙穿起来好舒服。

我著住好難忍6 T0 X, m7 |( b2 k# o0 m
未訓前多數玩左

我每日都著校服or PE服訓覺,超爽0 S& ~1 d2 K9 U1 _6 J
如果係新買的校服種爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 2013-12-1 21:16 發表   $ Y/ {- O8 R7 T+ N2 [9 c" p
我每日都著校服or PE服訓覺,超爽0 M5 Y& t: U: K. n
如果係新買的校服種爽
5 g. d- U- Z, C  s9 f  m) g樓上都鐘意PE?
* w/ c' ^% A. q# K  h) ]+ c& E我也是,不如交流下

回復 33# lkysu 的帖子

好丫,加我好友丫

@@! 我成日偷偷著校裙訓

回復 33# lkysu 的帖子

鐘意著女仔啲PE褲,超貼身

其實我眞係末發過綺夢,好想試下果種感覺,好想發下添$ j. v! g" H$ l! b& ^

4 A% T7 J7 O2 e[ 本帖最後由 銀禧仔 於 2013-12-4 23:45 編輯 ]

引用:
原帖由 大話王 於 2013-12-2 23:50 發表   5 q+ |7 G9 f2 D" l0 u$ s# F. @
鐘意著女仔啲PE褲,超貼身
! g- H  x4 _2 e+ d! d) Z7 |

3 W& ?  u" i' }" V; h成日著會不育

引用:
原帖由 大話王 於 2-12-2013 23:50 發表   
* S( b2 ?. R# }5 q: d鐘意著女仔啲PE褲,超貼身
- O) E* H1 E' O( q; ?2 {
成日著會夢遺,整污做唒條校裙

有時會(夏季校服)