嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有沒有著住校服瞓覺?

次次都會訓唔著, 但真係好正

) L1 Z9 A+ @" ]0 y; M冬夏季都著過嚟睏

引用:
原帖由 檸檬奶 於 2013-7-17 18:32 發表   
1 }. o9 f3 b7 E# w# O- ]5 {
6 T6 T' O# ~- \) \. Z- @! f冬夏季都著過嚟睏
5 {; [' h& ~! t1 A
6 K0 `" u! ], a1 n+ k- X; p- Z
我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.

一定瞓唔著啦

會吖~
+ E/ R* T' ~9 Y4 B2 h" ]有次係個朋友度這樣睡2 _& W7 a7 y  \% G2 m" b9 S5 h
之後被影8 c# L( l0 O, }4 ^4 p
好彩佢都係cd

引用:
原帖由 rico 於 2013-7-21 15:14 發表   # X, O- j! A& n
會吖~
. {8 f) d) k) {% r9 i: Q& j有次係個朋友度這樣睡
# J9 p) x4 e% U+ g* A 之後被影
$ z1 V7 e" W& S1 N4 R5 j% f: {. [6 [好彩佢都係cd
$ A/ b3 n$ p. B( [% d) u' w係朋友度你都敢樣著法,佩服

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-17 18:54 發表   
* A6 W" {# G7 `" s- \( C
3 _3 u6 u0 {9 ^) x' N
% E2 j1 e2 B* `# E5 V我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.
/ ^/ ?8 v: E% ^( b: Z
我都試過呀!

一定有啦!!!!

要無其他人在家先至可以敢著住校服瞓.

我一路来都穿校服訓,习惯了。7 V: [# L& \# _( o
个人觉得连身裙穿起来好舒服。

我著住好難忍# r3 k  H6 m4 n+ @3 ~
未訓前多數玩左

我每日都著校服or PE服訓覺,超爽  F4 h) F, e# ^7 q
如果係新買的校服種爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 2013-12-1 21:16 發表   ! ~  C- ]/ Q! ~- v
我每日都著校服or PE服訓覺,超爽
- J2 d- K" v& r# M8 w! u如果係新買的校服種爽
& _7 q3 ?: f2 }
樓上都鐘意PE?/ t# C. I4 h# I) U' h; r
我也是,不如交流下

回復 33# lkysu 的帖子

好丫,加我好友丫

@@! 我成日偷偷著校裙訓

回復 33# lkysu 的帖子

鐘意著女仔啲PE褲,超貼身

其實我眞係末發過綺夢,好想試下果種感覺,好想發下添6 Q. o6 i8 U1 R: e, w* ?/ X! E" C2 z
9 {2 K. J4 R" Y9 O8 ^8 }6 w1 B- K

引用:
原帖由 大話王 於 2013-12-2 23:50 發表   & x0 r, V  g9 K( Y
鐘意著女仔啲PE褲,超貼身
3 e3 Z: y' s1 L5 y7 L5 Q5 ^6 ?- H  `" C& I4 C, E8 b4 U3 r
成日著會不育

引用:
原帖由 大話王 於 2-12-2013 23:50 發表   
1 L3 E: m! K, n鐘意著女仔啲PE褲,超貼身
) A  V, J' _) `
成日著會夢遺,整污做唒條校裙

有時會(夏季校服)