嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有沒有著住校服瞓覺?

次次都會訓唔著, 但真係好正

# G5 g; g& G' }( u% y5 C
冬夏季都著過嚟睏

引用:
原帖由 檸檬奶 於 2013-7-17 18:32 發表   
9 k% [* g3 `8 d' n9 O# X: |, L* O* ^4 ?0 P4 T5 Q$ H
冬夏季都著過嚟睏
$ {4 ]! T- y5 n- [# ^# V! c3 \: J% }) Z) A. n
我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.

一定瞓唔著啦

會吖~+ ]' o/ S7 m) L& ]1 h
有次係個朋友度這樣睡2 g+ Z2 @! P+ I4 E) K5 d( f* W
之後被影
* L4 H0 Z3 r) J8 O# D1 f* i好彩佢都係cd

引用:
原帖由 rico 於 2013-7-21 15:14 發表   
# B; ?! W- }8 B  v會吖~6 ~0 w* B  u1 m
有次係個朋友度這樣睡
: O/ z3 n7 N6 e5 P' ?9 l; K 之後被影
5 X* s: ?6 p0 y3 Z8 h- Q! w+ j/ B. J好彩佢都係cd
8 V1 S7 g, S+ n, g
係朋友度你都敢樣著法,佩服

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-17 18:54 發表   0 Z) g. A/ e/ p' X
) T4 i- `  Q0 Q6 A- f+ [- l
: Z4 d- t& o7 I& x, C: J
我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.
3 t- x+ k: i; ]& K8 d
我都試過呀!

一定有啦!!!!

要無其他人在家先至可以敢著住校服瞓.

我一路来都穿校服訓,习惯了。
/ |6 H, c! I5 d个人觉得连身裙穿起来好舒服。

我著住好難忍
7 m2 w# J$ f. H( J未訓前多數玩左

我每日都著校服or PE服訓覺,超爽5 N9 g! I5 ~) Z- f1 l0 b/ U
如果係新買的校服種爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 2013-12-1 21:16 發表   & Y& _- q; v# J  N, h
我每日都著校服or PE服訓覺,超爽
' _# @; j$ i) [6 ^如果係新買的校服種爽
" n( J3 ~) a8 C樓上都鐘意PE?. Q5 o% [: j' |+ }; b! t
我也是,不如交流下

回復 33# lkysu 的帖子

好丫,加我好友丫

@@! 我成日偷偷著校裙訓

回復 33# lkysu 的帖子

鐘意著女仔啲PE褲,超貼身

其實我眞係末發過綺夢,好想試下果種感覺,好想發下添
+ `  p8 d* U6 E8 V4 H4 b- A0 c" v' ~% F: \- Q' o8 K1 E& w

引用:
原帖由 大話王 於 2013-12-2 23:50 發表   
( C! `$ r* I2 {6 f0 A2 Z鐘意著女仔啲PE褲,超貼身
* A" Y' M+ g8 v8 _' o5 R8 J' t* _" i4 p3 w! Q( A1 U
成日著會不育

引用:
原帖由 大話王 於 2-12-2013 23:50 發表   * f) S& j$ y) n) d
鐘意著女仔啲PE褲,超貼身
% j' r8 H; @( d% d' q
成日著會夢遺,整污做唒條校裙

有時會(夏季校服)