嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有沒有著住校服瞓覺?

次次都會訓唔著, 但真係好正

$ s& }$ z: l' w5 F  P' [冬夏季都著過嚟睏

引用:
原帖由 檸檬奶 於 2013-7-17 18:32 發表   : P6 i( {' x. G7 q" s+ Y4 d
" m, i& q9 s  X; a) K# y6 N
冬夏季都著過嚟睏
" Q# i( G/ v" a& ]  s

' Q  B7 `9 c! v我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.

一定瞓唔著啦

會吖~
0 o8 @. A  X( O; N有次係個朋友度這樣睡
( ]' q. X5 m# t- l5 o' g- }1 {7 m 之後被影
) P3 C, u( v3 v0 o0 F3 |好彩佢都係cd

引用:
原帖由 rico 於 2013-7-21 15:14 發表   7 S* o# v, g! F, V: I( n7 h+ H# c# W
會吖~
9 ~! \# a5 |: s/ t% y9 T有次係個朋友度這樣睡; J, g5 l" [( S9 X) r  x
之後被影
4 |8 v. I" l- g8 Y好彩佢都係cd
) R5 Z' |0 V0 ^8 C% F" H係朋友度你都敢樣著法,佩服

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-17 18:54 發表   2 k- K" T! O0 G, b  _
1 C' x4 a4 i2 K& i- D6 }$ P3 L

7 I3 u7 [( ]# ^7 F8 E/ {我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.
: b# P4 z+ n% A: X! e  L1 ^5 a
我都試過呀!

一定有啦!!!!

要無其他人在家先至可以敢著住校服瞓.

我一路来都穿校服訓,习惯了。
! _  {7 o3 p+ M2 G) w; D/ K个人觉得连身裙穿起来好舒服。

我著住好難忍
. n. \$ Z5 z6 N未訓前多數玩左

我每日都著校服or PE服訓覺,超爽
, k9 |5 s5 V5 [) X! R如果係新買的校服種爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 2013-12-1 21:16 發表   5 b% I9 ]/ b& F
我每日都著校服or PE服訓覺,超爽  n; s4 k) z! q1 k/ ?5 W6 Q3 t
如果係新買的校服種爽
( |# H& d  S" b# |* g9 g" _: m樓上都鐘意PE?
% L1 z: A" X: @" ~我也是,不如交流下

回復 33# lkysu 的帖子

好丫,加我好友丫

@@! 我成日偷偷著校裙訓

回復 33# lkysu 的帖子

鐘意著女仔啲PE褲,超貼身

其實我眞係末發過綺夢,好想試下果種感覺,好想發下添
6 F! p- ~6 n* a4 e1 {0 ?
# N6 A& |; x1 R7 R# ]0 V1 J% `[ 本帖最後由 銀禧仔 於 2013-12-4 23:45 編輯 ]

引用:
原帖由 大話王 於 2013-12-2 23:50 發表   
0 J3 P& h& E5 j; ?7 g' J& I" f. L鐘意著女仔啲PE褲,超貼身
4 {" G  E+ n) C: V2 P! S% F5 B7 O

+ r* Q3 j1 G: D, H' Z, |成日著會不育

引用:
原帖由 大話王 於 2-12-2013 23:50 發表   
( o! F, M4 Z4 H# P4 q' y6 I鐘意著女仔啲PE褲,超貼身
8 l! D& F0 r8 k成日著會夢遺,整污做唒條校裙

有時會(夏季校服)