嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有沒有著住校服瞓覺?

次次都會訓唔著, 但真係好正

: g7 q$ e3 J2 b% {
冬夏季都著過嚟睏

引用:
原帖由 檸檬奶 於 2013-7-17 18:32 發表   
4 N3 C( K$ |% c7 r
6 m. T4 t* h- K$ ?& b# D$ s. F冬夏季都著過嚟睏
7 N) s! Z5 b: l, ~% A4 b1 d
. M4 u( _7 ^1 W. i我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.

一定瞓唔著啦

會吖~+ R+ O7 j( @* r( a+ O1 R/ Z! ?
有次係個朋友度這樣睡) t, }, I1 u! C7 G7 ]( z& T: e$ J
之後被影  o# `3 q7 ?0 ^) i" A2 j
好彩佢都係cd

引用:
原帖由 rico 於 2013-7-21 15:14 發表   
$ O- z' N% B  z9 p: z+ m% r會吖~
/ G0 r$ F# y  w有次係個朋友度這樣睡4 s3 L1 e" I0 W: D  l7 u
之後被影" Q; s( A7 z- |* a6 B# Q
好彩佢都係cd
9 V8 M+ G! ], W( y6 B& R
係朋友度你都敢樣著法,佩服

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-17 18:54 發表   4 j, V. ]4 u0 B/ b
6 J5 r% F9 x5 [* f4 N
) ?* J6 s, `# A5 h2 V7 ]
我都試過著冬季校裙訓, 因為條裙已經厚, 加埋CUM被, 簡直舒服都唔想起身.
- O6 r, R( v! ?+ ]我都試過呀!

一定有啦!!!!

要無其他人在家先至可以敢著住校服瞓.

我一路来都穿校服訓,习惯了。
# Q+ l! i+ p! O: |个人觉得连身裙穿起来好舒服。

我著住好難忍
; f  [, S8 ?, P1 m6 w5 i: _未訓前多數玩左

我每日都著校服or PE服訓覺,超爽) C& E; v8 x! Y' |+ S0 M& G( s# L
如果係新買的校服種爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 2013-12-1 21:16 發表   
# B3 |, \; z, l我每日都著校服or PE服訓覺,超爽9 A1 Z. a! C; C" r
如果係新買的校服種爽
5 C  h/ d% d9 Y/ z8 O0 F2 s2 k
樓上都鐘意PE?1 L$ K/ h8 }; m  Y- ]2 C& O
我也是,不如交流下

回復 33# lkysu 的帖子

好丫,加我好友丫

@@! 我成日偷偷著校裙訓

回復 33# lkysu 的帖子

鐘意著女仔啲PE褲,超貼身

其實我眞係末發過綺夢,好想試下果種感覺,好想發下添
8 ^0 o6 Y4 I  M5 }7 V* F
' j4 t. _; Q: l+ p6 q) O[ 本帖最後由 銀禧仔 於 2013-12-4 23:45 編輯 ]

引用:
原帖由 大話王 於 2013-12-2 23:50 發表   & ~/ ]1 b8 L+ ^6 N9 f2 B+ y' Q4 {
鐘意著女仔啲PE褲,超貼身
  ~% L; E% O+ H1 N, `
1 R! }: `1 u8 ^2 }; s* m
成日著會不育

引用:
原帖由 大話王 於 2-12-2013 23:50 發表   
$ a9 Z9 g+ h& u" g4 w# D6 r3 @; L( g鐘意著女仔啲PE褲,超貼身
0 u$ E' u4 m1 V# M' i# O成日著會夢遺,整污做唒條校裙

有時會(夏季校服)