嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

小妹最近GE一個經歷

小妹最近GE一個經歷

話説小妹仲系學生泥
. J/ t& I3 N0 p本身亦好想做女仔. `; C. {" a, s" E0 G1 p
而小妹身邊有個都幾fd GE女同學
. _/ A1 J% M1 z& f4 S% ~! [& m呢位同學亦都知我想做女仔
- V) q1 w( l2 t, F6 }佢有時甚至會教我點樣女仔啲
% W& V1 J: E1 t' W2 d& Q( E
, R% G; G, x" m" d+ o3 e% _就系前日,因為學校果到有活動要搞9 e; p) O2 F$ p% m  g/ b+ {
我同佢都返左去學校幫手
) ?3 u0 b6 r* y  e- `' L個日我地搞到8點幾先搞完
  k8 ^% \$ L+ Q, i8 v- H9 a* _學校個時系争返好少人$ ^% F# _' Z) \; K

+ Q# M* U, ?7 v1 O跟住佢無LALA問我系咪好想做女仔/ q' h6 V3 V+ u- x  }3 b
我就答系,跟住佢就拉左我入女厠到
& B7 H2 @: A6 x& j( w% L1 |# ?, |(因為個時系夜晚,吾驚比人發現XD), u$ O2 @# j: G) w
跟住佢拉左我入其中一格厠格到5 k/ C9 c2 E6 b

' W' B9 {% U) N' j4 J- ~6 {到最後我地緊系無做啲成人野XD, _3 d+ g' G) x" Q) n9 D! A
不過佢當時竟然叫我坐系個厠所上面
; ]* M0 \% G5 c/ p8 l3 M9 v4 {話教我點用女仔方法去厠所
. s' x0 _+ a3 Y& f跟住佢又無LALA除褲(佢果時着PE服)
# Y# t8 d6 e' s3 o! v2 r話教我用女仔方法自慰(果時我將我下面"收埋"左,所以下面好似女仔甘)
! w  |1 k5 {! Y5 \% t8 m
. k1 h: ?5 _- }依家諗返起真系幾爽下XD
# _) [5 P1 \" z: F& u9 T純粹分享下小妹GE經歷
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁之後仲有冇一齊share做女仔既心得?) U% p5 k1 y) B5 i/ F+ G
大家之後見面有冇尷尬?

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 21:48 發表     r! S- N+ ?0 a) O4 |4 s
話説小妹仲系學生泥
) L. i% f& a0 X( I' p/ w! U7 ]本身亦好想做女仔- n  s9 M2 z& h1 O1 h0 o
而小妹身邊有個都幾fd GE女同學/ F0 x0 H- e' N6 \- E
呢位同學亦都知我想做女仔5 E4 @# R) f! J- F! T
佢有時甚至會教我點樣女仔啲
. {$ G/ C5 O# w5 D
7 _, o& L$ I- ^2 A就系前日,因為學校果到有活動要搞2 N' M! s: ?. m+ t
我同佢都返左去學校幫手
% y" \: a* U% [$ F; P7 u; L個日我 ...
+ S5 ]) X3 E1 U+ m% P/ z0 ?, O

4 h% g3 ]! h$ t: s# q+ j' j( p3 H話時話, 妳個女同學都幾豪放下WOR....

Any more details~quite interesting!!!

睇落去有啲似咸故...係咪男人啲幻想咋...
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

嘻嘻! Vickie反而想知妳當時有無反應?3 d( u# {8 @- y
有的話妳位同學又有咩反應呢?

當時我諗到諗吾到...
' L: b8 n1 U) F( P5 i; V但全個過程都系真GE
; h* T( b1 s$ v( n4 z之後我地都系甘好朋友XD

點解你收埋左弟弟既??4 o. u+ W: W9 ^7 |$ i6 F, h
教自慰~?!佢有無示範~~

引用:
原帖由 Joe 於 2013-7-14 22:48 發表   6 ?# }, A; Q3 j9 v' h
點解你收埋左弟弟既??9 f  f7 ?1 M# s9 k3 U/ W$ ~
教自慰~?!佢有無示範~~
6 z( u" y& s& E' n8 q+ Z
小妹平日出街都會收埋下面
- S) v2 \8 b  M; L& ]8 V心理上舒服啲~
# p- ^# H/ A! ^, Z) l* |: D4 A# Y0 W# j佢當時有示範

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:54 發表   5 y8 C3 H$ b* `2 t
0 k" V6 l9 o- G9 u
小妹平日出街都會收埋下面' Z" P) d* u, }
心理上舒服啲~
0 ?4 w$ g% {" Q0 X  F% r. t# m佢當時有示範
0 z+ \5 \- P( Z
. d+ j2 c. N+ m( V& h有趣有趣!!!!!; Z/ ~- f6 d" k+ B5 a* @
佢做完到你~?有無多D野講者~~哈哈

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:46 發表   
+ i8 M' @: S; S當時我諗到諗吾到...0 o$ H1 h4 e) V9 m" k
但全個過程都系真GE
- ?. s9 i; ~) f8 a之後我地都系甘好朋友XD
6 C8 d! s6 _1 [
1 {9 ?' R: G1 i+ d$ h6 `4 o; p: P6 m, sthen next step she may teach you how to dress up as female. " ~  y! I# h4 e$ G

有個咁正既女同學就好啦) y5 d0 `/ k4 n  |2 @4 {
可以一齊做姐妹, 一齊出街扮靚, 有咩請教佢: E* |/ L3 ]8 ?  [% ]) x) J
4 V: E7 z- [+ h# T/ z
最重要一齊搵食

: V( K# p8 E1 @6 [$ \# S呵呵

嘩~~~吾係掛~~~~~

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:54 發表     N0 W+ {* _5 D& M
( I( z% T* b- j* O$ y
小妹平日出街都會收埋下面
5 s: L! l9 n; O心理上舒服啲~1 {7 q; q0 c/ i2 v4 n) v( I& a* O
佢當時有示範
/ b' t1 O& Y7 S9 e- k. e! O
0 q* k3 ~/ i! ~2 k有無得詳細講下佢點樣示範??

你就好啦,有咁好嘅女同學

引用:
原帖由 pikachu668 於 2013-7-15 10:11 發表   6 M2 t) t8 _$ P+ \
8 u8 t! P# f4 d: I

" T( q' y3 g- w) H有無得詳細講下佢點樣示範??
- r: [( k3 S" y+ J' }' E3 e
佢果陣教小妹點捽下面 4 c' N6 K4 H- h
小妹跟住佢啲動作泥做,勁High XD

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-15 18:32 發表   2 t5 ^$ p. W9 k9 y# ]2 `' h; z

6 h3 e5 l% k8 ?6 A& w佢果陣教小妹點捽下面 1 M; d( a/ @, p) a! f! d( N7 A& {- B1 B
小妹跟住佢啲動作泥做,勁High XD
- [+ B* d  U! u; Z4 _8 S
) l6 x. G  M4 B& d1 O9 ]隔住底褲??

佢有無趁機高潮XDD

太像是一個虛構出來的故事了…