嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

小妹最近GE一個經歷

小妹最近GE一個經歷

話説小妹仲系學生泥
1 s2 p) o6 f6 Z1 J( c本身亦好想做女仔/ Z8 n- [- R2 r2 V8 `
而小妹身邊有個都幾fd GE女同學; {3 t4 m- t8 x9 n, W# T, N
呢位同學亦都知我想做女仔5 v" {# J/ h# y0 P7 H
佢有時甚至會教我點樣女仔啲
8 Q1 R" v9 T) {& `$ g+ B3 B) x4 K( r' F# n. w  }3 E
就系前日,因為學校果到有活動要搞
) z4 e! _, A1 t' H, @0 ~我同佢都返左去學校幫手
7 A% m- T$ y3 Z; {3 r個日我地搞到8點幾先搞完; ^; b( X+ g$ b: y2 N0 j0 n
學校個時系争返好少人
# I# h! L4 p8 s& a  s8 W' u& b# I! ]! b
跟住佢無LALA問我系咪好想做女仔& a  [% k8 g1 T1 u
我就答系,跟住佢就拉左我入女厠到; @7 B5 Q& a8 I8 j$ \
(因為個時系夜晚,吾驚比人發現XD)
( V# R6 A: X: A- b5 B, s跟住佢拉左我入其中一格厠格到- q( s+ u0 ^* N) \% j

' G' w5 D3 h# J到最後我地緊系無做啲成人野XD
% D( t# Z6 O2 A8 q- \不過佢當時竟然叫我坐系個厠所上面
3 ?! W# }" m6 \9 q+ I" ]$ d話教我點用女仔方法去厠所
) K9 i1 Q7 ~% b3 _9 x跟住佢又無LALA除褲(佢果時着PE服)" V& z* K7 m8 a% o0 ^. v4 v
話教我用女仔方法自慰(果時我將我下面"收埋"左,所以下面好似女仔甘)
7 d7 f/ s# x3 Z: b2 g
% J3 l' D* m  I  m& Q依家諗返起真系幾爽下XD5 n7 I2 E2 N7 u* K# K
純粹分享下小妹GE經歷
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁之後仲有冇一齊share做女仔既心得?' a0 x2 E. S, t  h4 A' d7 _/ P' V: j
大家之後見面有冇尷尬?

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 21:48 發表   
" M, N6 y  `) |7 |( W5 T. d話説小妹仲系學生泥
! t$ Y6 x/ G7 X; P5 I本身亦好想做女仔' `% p/ s7 R/ p( A  ~# P/ e
而小妹身邊有個都幾fd GE女同學
4 G) d* K+ v: J+ J; y1 s呢位同學亦都知我想做女仔: l% R/ R9 |- z: p& p
佢有時甚至會教我點樣女仔啲2 S6 |+ c5 J0 q9 }  X5 t

2 S8 p" _! e: S7 L! s  N就系前日,因為學校果到有活動要搞7 Q1 t* ^$ P  j& ^! q" W
我同佢都返左去學校幫手+ Q% }6 q% y1 L8 ?& @, l( O
個日我 ...
% _" y8 S  j* |- |  f
# Q4 j) I& I0 P, j' y0 b話時話, 妳個女同學都幾豪放下WOR....

Any more details~quite interesting!!!

睇落去有啲似咸故...係咪男人啲幻想咋...
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

嘻嘻! Vickie反而想知妳當時有無反應?
* d- |: c! U4 K' t, _* G, O有的話妳位同學又有咩反應呢?

當時我諗到諗吾到...1 `; ~" P; f. Z- _
但全個過程都系真GE! X. g* X4 o4 F, m3 E! E: ^
之後我地都系甘好朋友XD

點解你收埋左弟弟既??1 E/ l1 f# z& R& M8 b7 R7 A# h8 l2 G
教自慰~?!佢有無示範~~

引用:
原帖由 Joe 於 2013-7-14 22:48 發表   
# N0 z/ P9 |: F, u. H! Z7 q+ I點解你收埋左弟弟既??) `* C! X1 c6 \- {
教自慰~?!佢有無示範~~
. O4 g5 _/ o# o7 i" b小妹平日出街都會收埋下面
& d- }' L7 K2 W9 h6 S# b* E心理上舒服啲~. f* x3 L3 g) A2 G* U4 X
佢當時有示範

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:54 發表   
8 y0 |8 {& b8 C8 u1 Z+ j! i6 F( _0 b5 e
小妹平日出街都會收埋下面# y$ s5 Q( ~# r" W
心理上舒服啲~
* [5 ~3 A/ t. L' I# {% X( v佢當時有示範
4 ^1 f% @7 ?9 [0 c7 l( Q: s* R1 t/ D5 M, b* ]0 N
有趣有趣!!!!!
! k" ]1 Y+ g) z+ T  t: B佢做完到你~?有無多D野講者~~哈哈

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:46 發表   * o* a- U) ^( A
當時我諗到諗吾到...
1 ]! R+ ^- j& I) i/ w但全個過程都系真GE
% n- b8 \3 Y% {! f% \6 ]7 t0 [之後我地都系甘好朋友XD
6 Y8 ^7 {3 l9 @1 I
! ~  A6 j4 e; c: H3 u' Pthen next step she may teach you how to dress up as female.
. |5 M4 J: R( O% i; {

有個咁正既女同學就好啦
. X: R2 h6 b( S  E7 P( P可以一齊做姐妹, 一齊出街扮靚, 有咩請教佢  K4 F, h9 o* S5 c0 O
5 z  g7 Q( C  R6 H9 m- ^
最重要一齊搵食

( i$ M6 O; T. I6 u呵呵

嘩~~~吾係掛~~~~~

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-14 22:54 發表   . `8 o9 `/ g* z8 H' N: V
3 [( J- O# O; y7 N: i( a  `
小妹平日出街都會收埋下面
9 k. D# G: ~! l9 M0 |" S5 B, d心理上舒服啲~
( G4 Q5 m5 i$ m) d佢當時有示範
6 S1 g) J. z8 [6 ^. v3 T6 Y

1 l3 y( z9 K: a% E% U- H有無得詳細講下佢點樣示範??

你就好啦,有咁好嘅女同學

引用:
原帖由 pikachu668 於 2013-7-15 10:11 發表   ! l3 _. R3 D5 I7 O. F

% F' w; ^$ I2 }/ D( ^8 _, ~) B1 }  f% l4 ]9 a
有無得詳細講下佢點樣示範??
- o# Q4 [- y: U! A0 F4 o% Y佢果陣教小妹點捽下面 . `1 s9 l( E; f# i
小妹跟住佢啲動作泥做,勁High XD

引用:
原帖由 hitogirl 於 2013-7-15 18:32 發表   ; h' V4 S. Z! S' ^7 I: A
8 A. E& Y5 j4 q* L0 f4 Q3 s
佢果陣教小妹點捽下面 4 R- `0 T8 d& u
小妹跟住佢啲動作泥做,勁High XD
# c+ r  Q% b3 B/ b% s7 Z) x3 g6 c' X
隔住底褲??

佢有無趁機高潮XDD

太像是一個虛構出來的故事了…