嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你會否要你的另一半著住校服幫你打飛機呢?

你會否要你的另一半著住校服幫你打飛機呢?

當然自己同樣都著校服啦~!
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-21 19:16 發表   $ C2 l' w, L' D
當然自己同樣都著校服啦~!
# Y6 z+ t1 Y; Q5 O
6 t/ a7 g6 H3 L; `' W# I% p
之前試過互相打落對方既校裙上, 再將對方既裙從身上撕落黎, 撕到爛哂, 超 high.

樓上太過恐怖...一次一件校服...

一齊著住校服出街街就OK
/ E8 M+ m, t% f1 y, V! ~' Z不用打飛機∼∼∼∼∼

著埋校服加PE褲打飛機,但唔會整爛條裙

一齊穿校裙愛愛最正!

會一齊著但不會扯爛
) h" ^( C; P8 n' k加鏡對著玩

另一半就未試過,但係兩個CD著女童軍互打就試過,但係無射係對方條裙度,係食哂啲精

我地係著住搞野喎...

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-7-22 15:47 發表   / R/ X; o! b+ N2 H9 g
我地係著住搞野喎...
, L. d- I' Q2 z' A6 y" _: Y+ {先互打再搞嘢係次序嚟架!

校服很優~

你都就好LA.可以著校服玩,我咁老.仲著咩

引用:
原帖由 maisie 於 2013-7-22 20:26 發表   
# h9 v& p2 k; b你都就好LA.可以著校服玩,我咁老.仲著咩
5 D, J1 x5 R% c. B0 a1 m

% l- @: H9 a# F+ ^日本啲中女AV,四十幾都著校服啦!

當然要啦,可以增加生活情趣,ML會high d

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-7-21 21:08 發表   
6 q. R* l2 E8 F- u% F' i
& c1 z% N' m! s$ E$ ?
/ i1 u8 p( R" r4 A. M0 M之前試過互相打落對方既校裙上, 再將對方既裙從身上撕落黎, 撕到爛哂, 超 high.
' W3 y8 ]. f( o$ R* N2 G! j
嘩!9 z3 x* t  x5 E6 s( {7 p
諗到都hi死!
! W3 J9 M# }! y9 n* ~. f1 }我淨係試過挪爛自己果件校裙,都好hi,
9 H: N! i) b* q; j) z, _8 B3 y& ]被人撕碎仲hi數10倍.

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-22 06:42 發表   8 I- m+ y- Y+ H  V1 K
另一半就未試過,但係兩個CD著女童軍互打就試過,但係無射係對方條裙度,係食哂啲精
* `2 C6 Y! ?: Q5 q# P9 c食精 ?點食法 ?

引用:
原帖由 maisie 於 2013-7-22 20:26 發表   
# Q" }# ?3 |3 ?# A你都就好LA.可以著校服玩,我咁老.仲著咩
+ K! o9 i& m; q+ f9 E老唔著得架咩,夏惠姨都係咁啦,你有冇佢咁老先?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-22 16:54 發表   
! J  v/ y9 r8 k- e* z' U8 {
7 ^: J0 |/ G. r2 S先互打再搞嘢係次序嚟架!
9 r# N! x$ b& v4 P$ g0 k. v' Q8 c  n% Y
下...同老婆搞完仲要打JJ>>??

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 22:46 發表   3 S' |6 H7 V0 P$ _9 d$ }
2 @: t9 N: M* \; f( M& D" n
食精 ?點食法 ?
  g- Z0 ^* k- z- J
, ?4 N% x1 Q: k: k  g! k人地射入我口,之後我吞哂

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-7-23 22:56 發表   : j6 [# T5 b, O& h1 C6 ^

3 Y, n, J9 [1 n1 J2 \+ d: Z/ I( E9 r: w9 b/ d0 N1 p
下...同老婆搞完仲要打JJ>>??
) K1 z. L3 b# V5 R
3 I; H) r6 r0 G0 J1 C你就好啦,有老婆