嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你會否要你的另一半著住校服幫你打飛機呢?

你會否要你的另一半著住校服幫你打飛機呢?

當然自己同樣都著校服啦~!
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-21 19:16 發表   
3 M7 [5 t2 Q, [8 U當然自己同樣都著校服啦~!
/ s6 _( V; F/ f' s2 R5 Z+ g1 V" C' i$ j3 }: m
之前試過互相打落對方既校裙上, 再將對方既裙從身上撕落黎, 撕到爛哂, 超 high.

樓上太過恐怖...一次一件校服...

一齊著住校服出街街就OK0 X6 _6 O' e" o  z4 A( z
不用打飛機∼∼∼∼∼

著埋校服加PE褲打飛機,但唔會整爛條裙

一齊穿校裙愛愛最正!

會一齊著但不會扯爛
8 h% P  C1 q% L% W( y0 y加鏡對著玩

另一半就未試過,但係兩個CD著女童軍互打就試過,但係無射係對方條裙度,係食哂啲精

我地係著住搞野喎...

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-7-22 15:47 發表   
0 \4 U, T2 H1 P) \. u我地係著住搞野喎...
$ E8 O8 Z9 j0 v0 Y6 b先互打再搞嘢係次序嚟架!

校服很優~

你都就好LA.可以著校服玩,我咁老.仲著咩

引用:
原帖由 maisie 於 2013-7-22 20:26 發表   8 x2 `' H) [' R; s  n/ K' [8 q* _
你都就好LA.可以著校服玩,我咁老.仲著咩
% H) ?. I# L1 E& N' q, A* m9 f, }
日本啲中女AV,四十幾都著校服啦!

當然要啦,可以增加生活情趣,ML會high d

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-7-21 21:08 發表   
( l5 H1 @9 l  \# y
4 {" G1 Q, |3 r( z
6 u7 }, r5 f9 k之前試過互相打落對方既校裙上, 再將對方既裙從身上撕落黎, 撕到爛哂, 超 high.
( i( x9 ~* ?- {) D5 E& a
嘩!
5 v. j6 j: W) w; X/ H6 }5 E: }: m諗到都hi死!+ M  t: l5 a! d/ G# y
我淨係試過挪爛自己果件校裙,都好hi,/ l) h; t6 x& D# `  g: k6 ]% t
被人撕碎仲hi數10倍.

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-22 06:42 發表   
5 W1 E# d8 K" D9 O2 J/ K! e另一半就未試過,但係兩個CD著女童軍互打就試過,但係無射係對方條裙度,係食哂啲精
5 l1 a& @& b+ @7 \4 F. ?6 f
食精 ?點食法 ?

引用:
原帖由 maisie 於 2013-7-22 20:26 發表   
) i  p' }0 g0 @- s6 }& B; f" p你都就好LA.可以著校服玩,我咁老.仲著咩
7 u: r+ o* E. R9 ?老唔著得架咩,夏惠姨都係咁啦,你有冇佢咁老先?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-22 16:54 發表   3 V% p# U% B9 r2 b. M* T
, c: R2 d, V$ u' N7 L
先互打再搞嘢係次序嚟架!
( z& F) a' u  c  e/ }4 Q- m$ ~; K9 Q6 e) Z% B
下...同老婆搞完仲要打JJ>>??

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 22:46 發表   
' O' T# W+ |7 q; P$ ~8 D" ~. D1 b. q9 A6 X& }7 T! T2 Q
食精 ?點食法 ?
7 O, F! C% l+ z& v; M
' w! a+ [' [; K/ K, K% {
人地射入我口,之後我吞哂

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-7-23 22:56 發表   
- X; B% {8 w- t  B* Z7 g
; W: n; L" W' T8 A) v
' T7 [1 `. x# J( d下...同老婆搞完仲要打JJ>>??
2 U. P$ t/ B4 r, B3 J, s8 `, X; H' z+ v4 Q9 P$ [8 |( h
你就好啦,有老婆