嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你會否要你的另一半著住校服幫你打飛機呢?

你會否要你的另一半著住校服幫你打飛機呢?

當然自己同樣都著校服啦~!
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-21 19:16 發表   / l3 U' N! L) C
當然自己同樣都著校服啦~!
: @$ Z7 Z/ y8 D6 W% ?1 r6 l# g

; n$ k) J  A* U7 G6 A5 m之前試過互相打落對方既校裙上, 再將對方既裙從身上撕落黎, 撕到爛哂, 超 high.

樓上太過恐怖...一次一件校服...

一齊著住校服出街街就OK
. Q9 R, b6 i: X4 Q6 b不用打飛機∼∼∼∼∼

著埋校服加PE褲打飛機,但唔會整爛條裙

一齊穿校裙愛愛最正!

會一齊著但不會扯爛  e9 x1 e+ |3 K$ T( x7 K$ B7 A
加鏡對著玩

另一半就未試過,但係兩個CD著女童軍互打就試過,但係無射係對方條裙度,係食哂啲精

我地係著住搞野喎...

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-7-22 15:47 發表   
  \6 s$ Q) F: l' @% N我地係著住搞野喎...
* \7 e" `" M5 ~4 Z( H5 Q! Q先互打再搞嘢係次序嚟架!

校服很優~

你都就好LA.可以著校服玩,我咁老.仲著咩

引用:
原帖由 maisie 於 2013-7-22 20:26 發表   
2 o' W: C/ ?0 h0 a5 P, I) T, V你都就好LA.可以著校服玩,我咁老.仲著咩
# x( Q) W. Q: T$ |- P* R) a
7 i5 Q" w) e8 f8 w日本啲中女AV,四十幾都著校服啦!

當然要啦,可以增加生活情趣,ML會high d

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-7-21 21:08 發表   & A6 J( E( L$ K4 r

8 Z+ d: a: N' F8 k
. B$ h8 z! o) d9 B: X! u1 O; _6 j之前試過互相打落對方既校裙上, 再將對方既裙從身上撕落黎, 撕到爛哂, 超 high.
  D3 B& c4 y9 ~. l% r5 p% p6 u嘩!" b( j( [) v4 k" z/ M( H
諗到都hi死!5 V. L" {2 x1 E; O$ t
我淨係試過挪爛自己果件校裙,都好hi,+ t6 u6 [7 @. _) b
被人撕碎仲hi數10倍.

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-22 06:42 發表   
: ?  ~  o: Y2 U* _9 @另一半就未試過,但係兩個CD著女童軍互打就試過,但係無射係對方條裙度,係食哂啲精
& J6 g( t3 X/ t% M1 |9 y食精 ?點食法 ?

引用:
原帖由 maisie 於 2013-7-22 20:26 發表   
& h5 ?! v' @7 Q: G你都就好LA.可以著校服玩,我咁老.仲著咩
4 ]. P6 Y; f0 V; p$ K$ ]老唔著得架咩,夏惠姨都係咁啦,你有冇佢咁老先?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-22 16:54 發表   % w' T# S* F. G& s2 z
- A% J6 u! J" M6 v
先互打再搞嘢係次序嚟架!
0 Z' p- e, y4 Y$ t6 {
- Q' {- K" ?& q0 a8 m9 K
下...同老婆搞完仲要打JJ>>??

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 22:46 發表   
% v9 H2 A/ \) q) h! c- w: J! c* E+ [2 `2 d7 l
食精 ?點食法 ?
: R. Z8 z  j, N1 X& x2 ?: h0 c2 z( l1 s# G- S" L% b$ f
人地射入我口,之後我吞哂

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-7-23 22:56 發表   3 X5 @. s& T+ I6 m; M6 \0 Z

V7 J. Y' x, b' m+ U" }2 l5 \6 ~( |/ h: Q4 g+ g
下...同老婆搞完仲要打JJ>>??
" N( v* U' f4 G4 a8 h
+ U1 }* a! a2 Z# q
你就好啦,有老婆