嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你會否要你的另一半著住校服幫你打飛機呢?

你會否要你的另一半著住校服幫你打飛機呢?

當然自己同樣都著校服啦~!
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-21 19:16 發表   4 d; q5 W- P) y6 E! v9 M
當然自己同樣都著校服啦~!
4 I* n9 s7 Q, M4 O+ k8 O, b  j4 U( S/ Z0 E. ?! ^# M+ a$ ?
之前試過互相打落對方既校裙上, 再將對方既裙從身上撕落黎, 撕到爛哂, 超 high.

樓上太過恐怖...一次一件校服...

一齊著住校服出街街就OK4 Z. `) x7 Q( d$ e8 M8 B4 K- H
不用打飛機∼∼∼∼∼

著埋校服加PE褲打飛機,但唔會整爛條裙

一齊穿校裙愛愛最正!

會一齊著但不會扯爛/ q- C7 f3 R7 M  d2 o4 _% p
加鏡對著玩

另一半就未試過,但係兩個CD著女童軍互打就試過,但係無射係對方條裙度,係食哂啲精

我地係著住搞野喎...

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-7-22 15:47 發表   % M9 q  `6 f7 ^/ H; a
我地係著住搞野喎...
9 I' e$ T/ ^* c! }. L' f
先互打再搞嘢係次序嚟架!

校服很優~

你都就好LA.可以著校服玩,我咁老.仲著咩

引用:
原帖由 maisie 於 2013-7-22 20:26 發表   
0 x. v. D* F6 f- M# x2 i你都就好LA.可以著校服玩,我咁老.仲著咩
; Y* T2 Z  k2 i; ~0 x5 Z

- ?+ u1 }; [) t6 C+ G9 H5 `" }日本啲中女AV,四十幾都著校服啦!

當然要啦,可以增加生活情趣,ML會high d

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-7-21 21:08 發表   " q) _! i  j& Q0 v! l
7 L+ T$ V* c% P+ G7 q/ f

! o5 f. J6 n2 u  Y( u之前試過互相打落對方既校裙上, 再將對方既裙從身上撕落黎, 撕到爛哂, 超 high.
& a, h  ^3 C/ h2 l+ \* ?7 ^嘩!
" I) z, S: \/ e& `諗到都hi死!, I+ S; b* S2 I) {0 O: N/ a4 p2 O
我淨係試過挪爛自己果件校裙,都好hi,
; u+ j* u7 t4 j# m4 Q  ]8 v# F$ S; I被人撕碎仲hi數10倍.

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-22 06:42 發表   
) C* S, ]3 b  y, B; T6 k! l另一半就未試過,但係兩個CD著女童軍互打就試過,但係無射係對方條裙度,係食哂啲精
' @8 w2 E1 J" Z
食精 ?點食法 ?

引用:
原帖由 maisie 於 2013-7-22 20:26 發表   ( z# d9 k4 V. p
你都就好LA.可以著校服玩,我咁老.仲著咩
  A3 F5 K1 E3 V3 w. B6 p
老唔著得架咩,夏惠姨都係咁啦,你有冇佢咁老先?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-22 16:54 發表   - w. ?2 `& h6 G+ D& V
# B4 G$ Z* _/ F5 n
先互打再搞嘢係次序嚟架!
) ~/ _0 q! Y# J9 N

& n" V/ ~7 ?" V. O5 D9 {下...同老婆搞完仲要打JJ>>??

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 22:46 發表   
; V4 L9 P% q1 g) r1 E+ f& J5 |) D9 [% R  G& C; V  H5 G
食精 ?點食法 ?
2 q( c* Z: u) g! I  |7 Z/ U; M+ K+ s

& ]  w6 Y7 I& B, W3 R3 \' F  k7 L人地射入我口,之後我吞哂

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-7-23 22:56 發表   ' S/ y0 [7 _7 q) F$ G' B
/ c& I0 m+ u' \; v& s

9 L4 m- c% ?+ N; g1 j下...同老婆搞完仲要打JJ>>??
( k# {( n, Y  f3 Y; Q% x& @  ^
, W- W% v7 }4 D3 G
你就好啦,有老婆