嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你會否要你的另一半著住校服幫你打飛機呢?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-24 06:46 發表   
4 H( y/ [5 r0 A' o' f. W  {. Z$ v+ Z4 e  Y8 V6 j% e

4 I9 o" ~; x. ~人地射入我口,之後我吞哂
2 r, L* q+ @4 T# U- }比著我就做唔出

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 20:21 發表   
# q* I* x$ \* P  @' {/ s
; D' h% @- D: p, P) F% c比著我就做唔出
9 E( e# u1 u& y, I
* I6 r5 @& @3 F3 I同好多cd搞過,大多數都肯吞精架喎
- u5 e* J! H- x$ u. `$ g我自己覺得吞精係最似女仔既一刻

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-24 20:39 發表   
  A; C2 W' w  ^! U. f
* H. W  u' g5 d0 n4 k: C' x9 T: C5 f- s
同好多cd搞過,大多數都肯吞精架喎
8 L; k$ {) |9 R0 `7 Y$ B9 T0 ?我自己覺得吞精係最似女仔既一刻
+ D4 f4 l  j8 [# L! k( J7 S
咁D精係咩味呀?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 20:41 發表   
9 x) g3 d: p5 e0 j# ]0 X  D: t6 x+ e0 n& t
咁D精係咩味呀?
$ }) H! Q  R8 U, h1 r
1 F3 P0 j& \4 C! F% ^4 l, \
腥,但入左口就無乜味

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-24 20:55 發表   
( ~2 I  x" x/ v( N, u" M" ?0 }; s+ D9 k; X/ t

9 i. Y  S% R3 h/ r3 N7 E6 V* ?: Q腥,但入左口就無乜味
8 l( I+ c- p# Q6 D( P: M4 B; q
嘩!& P( E& ~+ f: g( u$ ?
比著我就

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-22 06:42 發表   
% D- p) E) P2 Z5 C( m/ G  U  W另一半就未試過,但係兩個CD著女童軍互打就試過,但係無射係對方條裙度,係食哂啲精
0 X6 R  r- _5 t% C) e
% v/ X9 u4 I& i4 M$ B
好正喎~~!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 21:41 發表   8 n& w6 w6 l4 ~  V$ b
& n. |% P0 J2 E
嘩!
) z1 D1 e! `! f比著我就
5 U$ l& N8 P; m8 b! M
: J+ }, b1 D4 x" |+ t  L$ O
試多幾次就無嘢架啦

引用:
原帖由 cymcahk 於 2013-7-24 22:14 發表   
: f, i3 B6 A& X4 T% }2 O3 D- u; t4 G
/ `' y2 _: N# M! y
好正喎~~!
7 |# E1 \, h% B
  `; ?$ S# }% a0 [除左女童軍,好多校服我都有架

Maybe and i think that must be fun and exciting

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-25 06:40 發表   
2 t0 x2 W' G' n" e# J' Q+ V, }- P3 K/ v5 d
% o+ F; s) ]) _4 V
試多幾次就無嘢架啦
6 M, v: w* X; U5 E
你係cd定男主@@
! N: k# z/ i. ~3 d8 D; L, j3 ]定鍾意變裝做1仔

引用:
原帖由 愛.o 於 2013-8-6 20:36 發表   ; Y0 B& t7 f5 a7 N" ~& ?# O7 y

! s# B  S( u% N6 U你係cd定男主@@
0 r, ]2 }% r, \( i定鍾意變裝做1仔
& x, s4 j& `: v/ ~# G2 a

; O, E6 F9 O6 SCD女奴一隻

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 20:21 發表   9 y) h0 K0 X% c; Y  v! y5 _3 }/ |

/ Y  J2 U3 s) S6 J8 e9 t比著我就做唔出
我諗。我會吐番出黎就算。

仲齋打飛機咁浪費,梗係做愛啦; Y! k  a' J: ^
引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-21 19:16 發表   
. b( E. v- s; R1 u  ]當然自己同樣都著校服啦~!

想想就好了

如果第日有另一半, 梗係希望佢肯禁做. 而且最好仲要接受到我著校裙.
9 F+ r! a5 ^8 W- C& O又或者只係我著校裙, 跟住佢幫我......  C8 z$ L  v! {' @  b1 E9 t
2 Y5 ?- B3 ]! G9 t
如果佢接受到我著校裙, 到時我一定日日著, 係屋企就佢做主, 我做佢的奴

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-8-18 23:15 發表   ' O& `) _' s% H/ ?, Z9 S
仲齋打飛機咁浪費,梗係做愛啦
8 q  [' C: ~& i* Q4 _7 V0 P1 n4 a
8 O) T7 p! i' r
打完再做囉!

引用:
原帖由 willy 於 2015-1-18 19:14 發表   
  ~5 u- e* ^& j+ L  s5 _5 @如果第日有另一半, 梗係希望佢肯禁做. 而且最好仲要接受到我著校裙.
, V0 V! w, L% J  x  [又或者只係我著校裙, 跟住佢幫我......
  C% _7 R6 h" E( D6 d
3 Z0 _' s" a4 N如果佢接受到我著校裙, 到時我一定日日著, 係屋企就佢做主, 我做佢的奴
: C0 E' J# B" P+ R; @3 K7 z
嘩,日日著的話就要買定幾套更換喇!

引用:
原帖由 kingphone 於 2015-1-18 19:40 發表   
# W. L8 R6 L/ {6 G# h$ ~4 X; h* ~9 y; D4 u. W
嘩,日日著的話就要買定幾套更換喇!
0 x" h' K, [. z
9 s* }) D: Z/ u$ v2 K. Z2 M如果係, 分分鐘校服仲多過其他衫. 到時就會叫佢係屋企個陣叫我女仔名.

引用:
原帖由 willy 於 2015-1-18 19:59 發表   
* ]4 F0 {" c+ E1 Y
. a& F+ J/ s5 L
: h+ c- u- L' ]0 R如果係, 分分鐘校服仲多過其他衫. 到時就會叫佢係屋企個陣叫我女仔名.
, e0 Y* e- {/ [; `" \# i咁誇張,3,4套夠啦!

CD一齊玩
10 Lionel Messi
生活照請看fb,ig,歡迎搭訕
http://instagram.com/carmen19991231