嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   
! j% T7 W  j% X2 R0 c咁射法真係爽死
  F9 B# l4 h; X( t4 m7 i0 ?* M+ b3 a6 h
系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   
7 K; x. D. |) g. S
2 s" m& c8 J$ {3 K- }# g* r! O但如果唔洗好大陣味,
/ {8 n0 Q+ T: I唔知射完之乾左拎去洗,
7 j) e2 I  Z* d/ [) ^& \留低個積會係點呢?
, c+ m  q6 @+ l5 x我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味
; Z( c+ H- N  i6 G% w3 I如果太大味我都會拿去洗
  Y* _2 A: h% l/ s; m, Z, c要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到7 U! ^1 o7 \9 \5 c0 e# O+ [
深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
4 B( y' }% t& |# v! a同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   
5 Q! e9 _/ N) P$ G7 m7 G$ j- h* D! y  [) g) {0 L0 }
我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味9 @5 j& H, F' E1 e* C5 z4 V7 c
如果太大味我都會拿去洗5 I+ N/ D! R3 U# ?
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
1 Z5 j8 M$ H- D5 L深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
+ g* h% U; s2 v' ?; ]( A+ U同埋放耐d就唔會好大味
. R. E" z4 z" q  z- t& q2 m5 ?6 ^: I7 z* @) u, q
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表   . {8 Y# `7 f  e* L; `7 |. n  e( c4 i
2 j' O8 G$ ?% @/ Z4 {

% k9 L* K9 M, _- V  g  W尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
# X. H4 Z# H5 Q7 I" y我就一時時,有時射完好黃" s* h) }4 f# I( l1 E' H/ f
有射基本上看不出有黃) q8 B: ~8 L3 e5 U
可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   
4 @+ H9 C) ?' l: B$ D6 _8 V- }5 u0 G0 P
我就一時時,有時射完好黃5 Y* V' t' q: S
有射基本上看不出有黃5 ]" _( H- T2 o# G7 L& c9 G
可能射得少
& x' a2 ?! _$ t5 u; f1 Y3 o* w7 T8 a
5 d/ Z% G, Q1 X9 d" [我是指射咗落去5理: t. e) ^% K+ u, }
就會黃色一撻

我全都係射完唔理' u/ j! X" A  ^. u  i
都係唔一定會黃色一撻
( U) Y$ Q5 ?9 m有d可能太薄 難有色d
1 Z# D" p; B  ^- W9 {- l, r: d最近射過一件
) P% d: p' ]- j- K, X% l3次都只黃左小小9 A: p0 z& Z: L
背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖5 d  j; ?  g7 ~

9 c6 X% L3 u" A7 Z' ]: j3 N( x射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕7 S( o9 G: s* q/ R; x& h; N
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理) c- W. O0 K; ^3 i) m
注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
& v$ k$ g5 N8 G# A8 G- `9 @1 r% n0 x; O# S' D
需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)
% k* c' t: t0 l3 D+ m" g4 S洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表   
2 ?) @: `1 `' r1 K8 c我全都係射完唔理
# G) b9 \1 ^0 B6 e7 H; b$ t都係唔一定會黃色一撻$ ]9 P. Q; v0 Z) m  R4 ?1 u0 i% T
有d可能太薄 難有色d* f0 [% `- I- [0 v
最近射過一件6 x" h) u; K, ?; B) k% h
3次都只黃左小小1 _. }/ J7 Y3 r$ m, p( t4 g
背光看係好薄
1 v* i4 _% K3 q# G/ J  Q* w% ~

) a' d" T/ f! A0 r0 h9 ~一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   
1 z$ k1 Z# o" M1 h- u!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖
. U& P- ^0 |; ]. n0 ]) a
6 z# N! _- R, `. b& ~射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕0 F* L6 J3 f" v  F8 S5 V( [+ ?
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
4 X4 _- d3 V' V0 j注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
( J; y! e; ?9 C/ B  A. m3 L. T3 ^, }- w3 ~# V
需要正常洗衣劑/預 ...
& b+ D# O% q5 S( E# z. A

& G6 t, j2 W. ?5 I$ S3 U5 x謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表   . F" _0 j( L/ Q3 g7 i" Q) _
* |! d1 s! u" ?, a+ `

! b: }8 J& D7 g一件可以射三十次度la
$ B' ?3 q5 z) j我射到明顯黃0 p% F2 r6 P0 U4 i% G$ [
就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   ) B, S# s2 h4 B2 O( U" p  S8 H

/ J: h0 r$ ?' t# n4 [' V4 @+ M我射到明顯黃/ Q/ }. y1 O. \5 r- k* R4 {9 t
就會轉射另一件
- @& J5 ?! L+ K# c1 f
# ^1 P! M+ G9 a0 D$ v
我刀系,而家搵第四件泥射% S9 w  M* x6 [- o" \
可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   8 I- c: N- m3 f
& m: u5 O  E& Q. D; F/ r

2 N+ @+ D. D* f  F我刀系,而家搵第四件泥射: i3 L3 R) }6 X* ~. r
可能會買件栛因
; P  U' g$ J. x7 M( s  U5 [' H6 c
協因射完無咁易黃,
: I, C6 [9 |. |我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表   * u  ^6 \$ g2 N0 R) }' t# ?
打完我射在地下!
  j+ d8 X/ _+ G: Q2 ]: ?% c: D有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令