嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   5 W, G* A8 f2 S8 \5 F6 s- G0 l
咁射法真係爽死
; n5 ^: C+ c( V' e& ?

( w% T% a& ]! M+ Y% ?8 ]% S系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   ) Y1 ?/ J; I. _* \! f! @
& p/ E7 w( [8 q0 v% Q9 J6 U1 X4 A
但如果唔洗好大陣味,
! l2 r. x, R- n- m) I7 n唔知射完之乾左拎去洗,: o  t% n+ X5 f* f' u
留低個積會係點呢?
& N& Z7 o1 N: c  t9 A我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味% }9 P+ N' c0 T6 {* N" F0 K3 Y+ F7 G
如果太大味我都會拿去洗- f0 I7 l0 P, F5 q7 g" }
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到8 ]' O# y( j+ k7 y+ e
深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
: t9 \" ]0 o$ H5 w9 P同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   . M, B9 R- ]8 V9 r: S3 v% c
& ~1 v' ^4 ]( l
我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味% K, L- u. q9 U6 X7 w" `1 u+ ]3 D2 W# _% ^
如果太大味我都會拿去洗7 h& ^  [6 q2 {- S* G6 n* t" L/ f
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到* H+ d3 g, M6 X4 j3 E  C8 p5 Z
深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
4 ^8 M& K2 u4 W- o$ X同埋放耐d就唔會好大味
* H7 S3 d: P4 v

$ w; |$ J' `2 Z4 d/ P5 o尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表   9 J  u2 `! p( U( J% b. F
# h7 C* P; d- b' A" u" l7 _
; c, V7 O0 I4 S+ P4 C
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
' e" f/ O& X: T" b3 @8 N+ B: p) x0 j我就一時時,有時射完好黃
: j8 [/ ^) H0 g" h有射基本上看不出有黃; p+ u1 a; ?4 v1 j* ?* M) w+ K4 u' N
可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   4 {) K5 \' X: j; V" e
% K/ g, t- q6 g: M; i, k$ U% I2 g; y
我就一時時,有時射完好黃! j' Z, y8 f; F' N  W
有射基本上看不出有黃$ V) q7 V- T1 K# ^0 h; s  S
可能射得少
) n( X$ t  X$ D1 q6 v
8 {5 K( P% R6 l, y: }2 C: g
我是指射咗落去5理3 o; ]9 }, m/ O3 U9 `
就會黃色一撻

我全都係射完唔理; S$ o9 x, i$ c0 X
都係唔一定會黃色一撻' z# ]2 j5 J# R5 e- C6 @0 w
有d可能太薄 難有色d% q. Z( Z9 Q' [% ^! l" J& E
最近射過一件
$ W2 j; N6 \5 {3次都只黃左小小+ R( S5 t  [# W" a$ d5 l. H
背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖* F' |5 C' f" ?# V# z. h

; E% Y* h' E' W; e射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
0 r( u. T2 Q; ^4 P7 f( }0 \& D& [用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
- M$ b& ?& o7 A4 m5 V4 O注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
& U" u, W  A: r! H8 s  N: g# N! R  _
需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)
8 e/ U! P; V# o4 N. s( Y# a洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表   
) y* N+ S' X5 t我全都係射完唔理
9 r" V7 J: V+ b* ]/ n* s9 o/ d都係唔一定會黃色一撻! V- V' |7 `" `0 G# e1 @
有d可能太薄 難有色d" `$ Z$ e. y, S0 v0 n5 N, ?0 O
最近射過一件
6 z/ i7 @: _4 P+ H9 U' N; X3次都只黃左小小
6 V2 r& T. t4 J3 k8 p1 p7 f背光看係好薄
- N9 |2 p4 \& ]; ?1 M/ H. i) l6 n3 v: a, n: R1 ~
一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   3 e3 g9 H. D0 \0 }$ b" k) u
!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖' X0 S4 }6 {& f( c  v) x% D

5 x' u' i% G6 m' s射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕. m7 }  O1 e' Z" U- V
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
! g' S9 V: m8 |# n3 e注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
. |# k! b" [2 ^7 n+ w8 P  _& _3 I- d- S2 {& |
需要正常洗衣劑/預 ...
! y! ?0 }6 {2 q$ P5 Z$ z! w# o3 r
; n( w9 {9 {% T3 B, |+ r% u1 ~謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表   
, u" W( z6 ^! L
9 f! @3 Z' o! J- Q: v5 P# U. ^, g0 o9 _# \! S: v
一件可以射三十次度la
& u$ c; [/ B- |, I. s+ a: E我射到明顯黃7 q8 L. ^/ v1 z' ~! b' T: U8 B- `
就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   
& d- L0 C7 R! u
9 b9 k; P" l- b$ t/ P- x/ P6 v) N我射到明顯黃
  g5 k" l( F& i7 e" L就會轉射另一件
7 ^8 V  S5 `+ f; ^
9 A7 r/ ^' C" x& ^8 [9 d我刀系,而家搵第四件泥射- a2 L3 S$ g: z! k# t  C( H
可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   
( L/ h1 P1 Q, U2 v, \$ O
+ i" V4 ], i, a5 t  v+ c& N% j1 Z. J! s6 G% q1 G/ ?
我刀系,而家搵第四件泥射% N4 M4 w) J/ x' I  A# S
可能會買件栛因
8 O) V/ x$ F. S+ H5 k
協因射完無咁易黃,$ A% C6 F& u4 x
我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表   
1 h0 u$ _! u4 N; ?. `0 i3 E  B( a打完我射在地下!
# m* r9 B' h' w2 ?, z: u' v: h2 T6 O
有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令