嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   4 {8 @5 N7 x: E0 Q- m( p$ B9 v
咁射法真係爽死
7 {/ f1 m: l4 s& y& \* _4 g9 b4 p2 B, t: V# }" H  k' N
系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   
  R) O3 f; q/ p4 w5 U& b4 v- Q
# j, |3 n0 H8 g5 T  U8 q但如果唔洗好大陣味,
5 V- H- o6 Z" s2 c2 W4 `唔知射完之乾左拎去洗,
" r" W2 M" r( ~9 o  c5 t留低個積會係點呢?
  \; c& a/ [) B4 Y. p& H' `1 g
我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味
9 A; s; G9 M7 j2 _' E5 [! W如果太大味我都會拿去洗
, i. {" D$ @+ `- g! A8 O要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
1 f- I( W6 Q0 B7 S6 p. M深黃就會變淺黃,總之就係淺色左2 R; Q/ B- Q( n$ B  m' g
同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   
% D) P* |3 ~. d3 \2 |$ z( u8 B0 O$ D( `1 u6 N" I1 k% n
我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味4 x$ h& b9 ~* j
如果太大味我都會拿去洗
) s% D* `# G  g要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到/ T* C8 }# Z* |$ v
深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
2 f. p2 E1 `' f! i同埋放耐d就唔會好大味
. X0 W! `+ p0 T; L% R8 E7 t6 J
& H* ~) a  T# R4 |' w, q  ]
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表   
9 q% I5 E9 {. I3 r9 x& X" F/ d; K  C
1 o4 G, S8 L) T* w; N9 K
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
2 C# W6 Q! Q% P# V% v; d  [: Z+ `我就一時時,有時射完好黃' H' \" a$ Z* V& {. g" l  _* _/ M
有射基本上看不出有黃" i# p$ ?$ K  g5 W& c1 Q- W
可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   / b$ Y2 ?- N* v# u9 W
* z. a) m8 w. c" ~6 L( g% a
我就一時時,有時射完好黃1 l  T; Z0 W9 n5 T; F2 J
有射基本上看不出有黃  K  z$ z; p7 [8 d/ Q
可能射得少
8 x% T+ L. |: q7 h% x7 j% o  Z/ b! o
9 h6 j* F( Y5 {7 P( o  l, ]# I我是指射咗落去5理+ @& Q  z4 Z/ q# _, Y
就會黃色一撻

我全都係射完唔理8 v$ l9 [$ T, d; h
都係唔一定會黃色一撻- b9 S9 T: j( M& E3 P5 q) |
有d可能太薄 難有色d, w- o: k* c. i. g5 i" b: D$ M
最近射過一件
* F/ ~9 Q+ ~& g3 A3次都只黃左小小
8 w+ ~  p/ q% x  K背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖
) l9 o! r& z( w" r7 E, r; i. z1 Q3 _1 V5 ^+ S* ^
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
# F6 v7 {7 \" A8 ~用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理& X" s2 C! E5 O9 `% w8 ]9 V4 {
注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
: [- Y* a* p2 Z! e% K/ L
7 p/ t8 j( M' i) E( T需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)
: D. k) x3 ~( g! y8 O洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表   / }+ |& a# C. d+ N) p5 A2 T' H- {
我全都係射完唔理
5 p, y5 I2 J2 ?) Z+ ]都係唔一定會黃色一撻
* [' O$ C8 `: p& k2 M# o1 s有d可能太薄 難有色d
# I0 q! a! i- v; F8 x7 w7 z, q最近射過一件
2 h4 X4 U( l$ b/ K8 A$ x3次都只黃左小小; j0 _7 s* L4 v  ]- M9 s2 p
背光看係好薄
5 O4 @) i; q1 b4 C
  {4 ]* U) S  ~/ D# `8 [
一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   - y  D2 u3 [4 U  R9 L0 Q0 ]3 V
!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖$ b  w: y! [9 O* v
8 o( w/ M1 p3 K3 h
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
4 P, B. L6 S0 ~( o, i用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
2 [# c1 w, n5 w4 n6 y注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
; Z6 c9 W" L; z+ w
: i5 ?8 f3 v. M$ L; u! T! s需要正常洗衣劑/預 ...
1 {/ N. C! r/ K& Y: k' ^

* P5 ~9 X) v4 i* d謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表     g( ^7 E' J8 K) m

5 }: p# V8 `& @! Q) y$ N3 ]& C# F& ]/ v- u& z
一件可以射三十次度la
2 L- J( R9 T9 P) T我射到明顯黃
. L* g; P5 C1 l就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   
6 ~; k+ Z# j0 A
5 N2 ~+ s5 A( q. ?7 x) a8 g. J我射到明顯黃9 [0 L6 i. \- X) L* W+ M
就會轉射另一件
' y; h% P6 f! p8 o# ~6 X2 `
4 \3 g5 g: g$ H+ O/ K1 L/ C7 J我刀系,而家搵第四件泥射
% F  k- A, u# ^+ M, ]3 C3 J可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   2 C9 i8 V& O- O- p
* t3 @) A; W! A( }
  F% ^) m& L( o  ]% M
我刀系,而家搵第四件泥射
6 p3 B% x# ?% A, A可能會買件栛因
# R* W, n8 g# ~, V. f
協因射完無咁易黃,, B3 g% e! _$ [2 ~* ^8 ?9 S% g
我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表   5 Y3 R6 [" S! N. @
打完我射在地下!
; C/ x( q/ y0 K2 L" N7 W有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令