嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   
, K: {6 {. N9 U/ a( |- V+ u咁射法真係爽死
8 }; C! q* ~. S
- T/ ~3 a& x9 D# q9 j+ a+ l3 W9 w' Y% [
系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   
1 H% g# t6 |. H5 L% Q/ _" G4 Q- j. M7 x9 e& @7 T
但如果唔洗好大陣味,
7 B, e/ g( X, j1 V唔知射完之乾左拎去洗,2 h  U$ }1 [( {9 d  H/ ^* O
留低個積會係點呢?
! d" D9 Y$ |4 [* W! r我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味' I6 J) ~. {' t! u, _% Q
如果太大味我都會拿去洗
' I* f' f. `1 r  I, X$ c要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
" L0 q) K" _5 g' l深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
0 Y/ D4 V+ v$ S' ^  Y+ H$ `6 Y同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   5 O$ p% `4 D0 R2 X+ R6 N5 t6 c

% O4 u# V* B0 \% C8 m! I9 l4 T我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味* e# g2 F1 \8 x; D1 K3 G, @( c$ k
如果太大味我都會拿去洗/ X0 I! k/ J* }( i: U
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
0 R. E. ]/ w4 p' I  O, G8 K, ^8 K深黃就會變淺黃,總之就係淺色左9 ]7 ]; _- Y! d! V6 r% x
同埋放耐d就唔會好大味
& i, Z& I3 P: H
& y5 h1 ^$ t2 w9 V
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表   
$ I2 Z" N- E, f" [, C8 s4 T: U
1 H: }' V, E& H% f+ d# n8 U/ C  b3 l& _
; \. |) c% Y+ d$ p: z+ g尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
" N5 A& B' o& |2 T# @
我就一時時,有時射完好黃
: n, P+ J) |  w+ m; E+ W( D有射基本上看不出有黃8 z6 m8 l2 i, m7 o) G$ `
可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   
; L8 \' f% D4 M9 h8 e7 w& T
. Y* Q3 V& V% |我就一時時,有時射完好黃5 d1 }; F4 X% X. Q/ e$ m
有射基本上看不出有黃
$ N9 s* X* C% |) `, G可能射得少
+ ?. d7 J# ]# S& r9 W7 [; C8 H
( A* Z5 ]! K- H5 ~4 Z: }: W. s
我是指射咗落去5理+ ^+ E8 z/ z7 v3 O' G, |. P8 I
就會黃色一撻

我全都係射完唔理* Q8 j, C6 G; q+ i! R: f
都係唔一定會黃色一撻( G  \* }) u8 `, v' U
有d可能太薄 難有色d& \" i( f! {! j# e* i, E' u
最近射過一件0 B& a8 ?: \# L- k
3次都只黃左小小
5 x$ p, O& L! f9 e- y背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖
& x+ X7 c) e8 D8 a4 x' h( B: X1 Z( Q0 B" {9 W' ~4 d, \8 H
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕) `- m# T9 L9 W
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理( l" H# i4 P' D3 J1 q$ F& T2 j: N
注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
; f1 ^5 i* f0 W8 Z7 h2 \# M; p  y( R4 j
需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)" r1 u& I6 w1 ^9 A0 p
洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表   8 u& c* l' O1 j0 s0 A
我全都係射完唔理  O  J2 M1 @* B4 {0 l
都係唔一定會黃色一撻
6 B" ?- a$ W' D* {" D. j' L有d可能太薄 難有色d
+ K: _  o- [( o$ s' w7 N最近射過一件% y. T. n; P$ u
3次都只黃左小小8 f* w* J! K  m) }( Q4 z
背光看係好薄
: V) e) `/ Y9 l! J* q" J! z) `
一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   
. D/ z* Y" D& G: J0 Q0 W) X6 N!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖
& ?6 n6 j3 }7 f) W/ K" S1 i9 E# K% Z' J- m: b
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
& {5 S9 k" ]: r. Z$ E2 }用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
* e2 L. }7 l+ `! O: b* d$ h  p注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
+ i3 v6 `& @7 T0 \7 i( X: X$ s2 f( N2 p; L; L, o' v3 T# I; r) w4 B
需要正常洗衣劑/預 ...
. Z$ {) e8 w; J! e* K4 W* s: D# M1 k, t" u+ C1 I; l' V2 L7 k- _
謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表   - _( s: l( D- [! o

. h- r8 b( }$ G# Y8 v- @5 K3 q7 u, j: `5 S4 j2 J5 Z
一件可以射三十次度la
- |! d( c0 W5 O我射到明顯黃
$ r# W) {" M) K. X就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   - d8 E8 O) c& a+ s( O2 ?  R

. H: G6 r! Z% T$ H1 Q. u1 B' F' U/ e我射到明顯黃
1 G& q- I& j. a3 k就會轉射另一件
$ J) y1 F- T; D6 q) u
. F/ L7 p5 u3 f, G+ c我刀系,而家搵第四件泥射
3 x! b# n* D! A* w可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   
; s- ~. s4 m9 ?9 _
" D4 {# J% @, l, k+ u
4 O* N* @( o0 I我刀系,而家搵第四件泥射
6 T1 V7 U  b6 g可能會買件栛因
2 S9 E$ \* [# J- _+ E2 N4 e( O0 p協因射完無咁易黃,
1 g# n3 n! L5 R( D; }我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表   
2 |$ `% E. y  F4 M" |1 w  _) _8 K" H打完我射在地下!
- ^/ F, G# E) M$ Z% a7 P
有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令