嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   / }& [5 a5 |/ Q$ l2 h9 z
咁射法真係爽死
( y0 t9 u; R2 W; N& ~- |
0 k/ Y$ {2 g0 V
系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   
( X3 f/ c& Z) T# [" W4 a* \
- S) D; a5 F, s4 M) I2 _但如果唔洗好大陣味,3 F. P5 C* S8 i3 e. @3 l# Q
唔知射完之乾左拎去洗,
, V/ @/ [1 Z% z5 U4 _留低個積會係點呢?
2 h( y5 m* L2 I$ D* l$ s我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味9 v9 @/ H6 }, W* _. ~' `$ e, i
如果太大味我都會拿去洗( k2 j- ?' y$ v! r! ]$ r. F
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
9 M8 O9 C. ^! d3 _' [深黃就會變淺黃,總之就係淺色左  ~$ s# x! Q9 ]% _. M, t! r: r! D
同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   $ A4 w% ]6 y% I/ G2 j  h1 U
( }1 P8 O8 ~7 {- A' N
我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味
( r" A  w0 `/ W) a# N" Y如果太大味我都會拿去洗% K! g/ R/ j4 G/ z6 S
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
' A! e+ Z  W5 C8 G) q深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
/ }% z; v& \- N% g  I3 U/ _- T: {同埋放耐d就唔會好大味
! g! s$ L; I* p( Q; W4 z
3 b' R4 |! U6 }, A& A" L! a尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表   ( E1 ~- a; ?+ x7 a

$ Q& H  i9 W' n/ e5 s; x5 j' a: Y( E7 d7 M- k1 O+ g8 S
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
6 Y% E+ n/ H0 m8 Z我就一時時,有時射完好黃
2 B1 G$ ?' r+ z) [# s) d& A有射基本上看不出有黃: y& w9 F( @8 L) ^# G6 v. q
可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   
1 E# t$ d) G7 ?" c: c" L3 F% k# _. e- Y, \7 Y- |( G  w& h9 t% K
我就一時時,有時射完好黃; u4 I( W" @( [! e  v: b
有射基本上看不出有黃; |# Z3 Y' S, f7 s8 Q2 d
可能射得少
5 ]7 m2 N5 s  Q& v/ v
, O$ c- k2 F7 [5 I; x5 D+ o
我是指射咗落去5理
5 I; H7 C* ]6 E. F0 x就會黃色一撻

我全都係射完唔理
" \3 N) [2 m/ [" O* C. a都係唔一定會黃色一撻: ]' z( k; X( V0 D5 y/ p
有d可能太薄 難有色d0 B* A4 {, a* L% Y
最近射過一件& g9 Q" N4 x) v4 X4 T, S. b# _
3次都只黃左小小1 H3 U- W! t' E7 v6 x6 a" v! W
背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖4 ~) p: Z7 O0 q( |9 r% U8 I
6 C2 O! |1 P5 Q' w; N6 j
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕6 q' d4 ]3 Z  B# j$ g
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理# J: ]0 h' Y& I
注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi' z+ r6 I, d' w- `) Y! `
. ~/ L9 P& j, k' V
需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)$ _9 r, @, d6 |* L: h
洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表   
- U  H4 C; x" l8 f我全都係射完唔理
$ ?( p' v9 G1 H* F# T* j* _都係唔一定會黃色一撻
' E2 i$ e: U: `5 _有d可能太薄 難有色d: Z) }3 i3 [6 r; p- K2 s
最近射過一件
+ m: K  T1 z; R2 M7 J% E- c$ p3次都只黃左小小
/ g' e4 U% n' ~; P" w1 \4 c. }背光看係好薄
0 O& b8 t( m& w! w" B/ _+ n# ]) {

/ F+ k) G+ |$ d一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   
, J7 F: v( U% m; N!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖( Q) o7 |8 [! I+ j
& m  h0 r+ g+ Z8 I
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕8 A. E2 p: O3 N
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理3 z$ {3 n) {5 @
注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi; ~0 E/ ^3 B# M$ L; R  J
* x+ N$ K9 N* {8 F0 Q. s/ ^) O
需要正常洗衣劑/預 ...
" @4 u, x( K1 R, P) z1 d
& A9 O, ]+ t2 e) i  H# J$ ~
謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表   ' i6 k6 b. A. k7 \
6 D1 a" h8 h! C8 W& I2 L8 I
! s) R/ M4 g5 W2 n+ i, B. i
一件可以射三十次度la
: {3 i. v! Y. [% b
我射到明顯黃' G) l2 A  W; S6 G9 ?" r# \! k
就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   
3 J, ?3 B: i* k5 ?4 k' W5 p( `& i9 j0 C2 P* }
我射到明顯黃+ L3 P# s2 q% U2 A9 k# M# g; u
就會轉射另一件
+ q4 D! H( q+ h) i6 |& S$ `. l1 y' e& s8 g7 X( _8 p' s
我刀系,而家搵第四件泥射
! d* r: X- K& a7 e3 w% i可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   9 D9 d9 `3 B$ X3 z; V" F
2 T2 y  I1 X1 e$ D% M

' E' i" \. ]* b1 {6 q% t: o7 N& T, r7 F我刀系,而家搵第四件泥射
2 S' q* l6 v( f2 k3 T4 f可能會買件栛因
. F! F: ^/ \* }% U8 S9 j  @8 w+ Q協因射完無咁易黃,
/ o% w  Z/ D* Z; X1 `% y5 {& ^我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表   $ _+ G  ?; Y; t
打完我射在地下!
1 d9 c) K8 @% h! |" U" }" ?+ g有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令