嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   - H3 t( t& M$ w
咁射法真係爽死
  ]& Q. w! e( o4 m
4 Q( q: S/ I- P7 c) g( g- T系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   1 G4 B, m, C1 t  B
1 t6 Q) J& l( A3 ]
但如果唔洗好大陣味,1 B5 n4 ^1 G$ F/ P" D
唔知射完之乾左拎去洗,- ^% P# ~9 P) H& y: W" L& V
留低個積會係點呢?
8 m6 l$ a8 m3 h1 x, D6 g
我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味
/ i2 Z5 e6 z- Y/ N4 g( c7 e) `* U如果太大味我都會拿去洗* A7 g" }* Z3 ^) d# j* k' _
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
! d" U: {  G- a( I. Q' b9 {. |9 s深黃就會變淺黃,總之就係淺色左6 c- }. ]. W7 @( L* w7 j
同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   
7 C3 Z5 V4 f$ {% M
. M2 t: k, V4 R- m8 O" j2 [" Y我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味% @8 G$ v8 u2 G" i8 `% w% v( F
如果太大味我都會拿去洗
" A+ [: B- P, M# G9 @% G要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
9 l6 I; L9 @, v, E( l9 t$ D深黃就會變淺黃,總之就係淺色左- K: }, y8 O, A, a. w% E
同埋放耐d就唔會好大味
( `' ~# ]/ X- T0 i
/ n# d' e1 w: @0 @1 o尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表   ( _5 i4 N6 N5 h8 g+ X

: e% E7 n; n+ {+ L) H# E4 }0 X  D' d: k5 L8 c6 @# O3 g8 D6 d
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
" y, J  s  d1 P' W$ |- O我就一時時,有時射完好黃
# g: ]" o1 U) o: b" D. O& g有射基本上看不出有黃
1 C4 r+ I0 H' B, h可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   
* i  f, u6 ~  S' b6 U% Y5 b' B% O  y3 w. F4 z# a- ], Y8 I# x/ ~
我就一時時,有時射完好黃, I' O0 V: R+ {6 M6 r3 l  k
有射基本上看不出有黃
; }% a, b2 w, L$ t1 ?$ X. j4 Q可能射得少
8 a) l6 o  U6 P$ ^& m9 Q

! Z& P" l( A! F( b, X' y/ |我是指射咗落去5理
# A+ j( B. `. n# p: D就會黃色一撻

我全都係射完唔理. X4 j- j+ f+ u6 a0 Q
都係唔一定會黃色一撻  c0 v* N% Y+ v
有d可能太薄 難有色d% q$ m6 [  n6 C  B% g' V
最近射過一件5 {" M% K& D: u* _
3次都只黃左小小% {5 U/ e) p& \& W
背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖
% R; b, H( }) ~8 t9 \$ C
. C' P7 _( R- V- g" Y' q# O% R射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
( o5 s( B' _6 w' I# @/ M! q( S用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理( }  f! e: z9 @3 i, s) C
注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
( \6 C' m" @: \2 B
& [& r/ e- F+ g9 s6 w5 P7 J1 }需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)/ {' e9 p- }( t- M
洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表   
, v4 j: K- l5 a5 T% c我全都係射完唔理
$ f& c, A  w" `都係唔一定會黃色一撻) s3 z5 p$ F1 n2 N$ h, x1 l6 d! }2 Q5 E
有d可能太薄 難有色d; k& Z# \8 X# E/ b
最近射過一件
! c. m$ a& ~: `# R+ Q: d+ A3次都只黃左小小6 G7 a, Q, q5 P! W6 D# t
背光看係好薄
* w( c  F! E9 z& K) w

6 a8 m( e  M3 n8 S5 I一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   / g" N0 S( v' [) q5 ^- p6 g& R
!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖4 |& p% p& H8 z/ g9 K, H* V: O% ?; h

5 p9 }$ E9 K; e* p射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕+ ^8 q/ w- _+ M0 I% `9 D" u/ f' E
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
" I7 ^, Y: X9 H注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi6 A3 t" _% ^0 y& W* H1 n
" @2 j4 G1 f2 A0 F, i( a+ p0 z
需要正常洗衣劑/預 ...
* d4 W% N7 Z0 C5 k$ w/ `; P( j

0 O& b; V+ `8 O謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表   % `4 V6 i. x2 |! G6 d2 i9 B' |

6 D# t) g" o( I
% `/ ]' C! F9 C4 t4 i2 j一件可以射三十次度la
  d% R, C8 Y% b8 O3 ?# O5 n$ n/ \( ^) B
我射到明顯黃
8 n/ n4 h" Z* I就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   - K! O1 {; f& ^! i# m. D- L! t% {

" G( C' ^9 L, q# E) s; [, h我射到明顯黃
1 d4 C5 K# {8 n% c# c; O* t" ]就會轉射另一件
$ a- ~. @) t% |4 D& {/ v' B
( q/ g* u! _; Q8 W9 y  N: H( a4 V& @
我刀系,而家搵第四件泥射2 a8 A/ c2 v0 F4 n# R# i; i# @
可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   
5 M! ^& r& @" C: f3 ~0 ^! ?# d- E: @: I) F8 a' O+ m
- y' }9 ~6 e7 C3 w
我刀系,而家搵第四件泥射
" e6 k: x* x& g9 f: O可能會買件栛因
) C* z" k6 ^+ {8 k1 L# B, P3 H協因射完無咁易黃,# d9 y/ u! i9 x$ p: i) b$ N2 `; q
我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表   
0 Z, \: `1 O1 B* k- H+ e打完我射在地下!
! l9 |  Y) [, I有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令