嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   ) u- }# I  U1 P
咁射法真係爽死
9 F( q) \# x* u, I- S4 Q, ~2 O& S! b3 \3 P* ~9 ~! u
系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   * K- z# l. `* x& e# D% M
$ y6 U+ A+ T' l7 @
但如果唔洗好大陣味,
" @7 c4 A9 Z& z唔知射完之乾左拎去洗,( ~+ O- Q- ?  ]9 f; ?- l
留低個積會係點呢?
1 \2 f! }$ l" ~* `4 c9 f
我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味
* C* ^/ C, T( R; O8 m+ h* B+ I如果太大味我都會拿去洗+ ?6 M! g+ |5 S, ]4 j
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
' {$ f( D$ \- }( g深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
1 M* ]+ W( I' B: e: L同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   
7 g! D0 c: A) {- R6 @2 [  s$ C& J' _) A& `% [) h' i! s3 z
我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味+ Y$ V! D  l; U0 M# j
如果太大味我都會拿去洗/ F+ V' ]  I3 i
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
  s" M+ `3 K7 d) Q% r! P深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
# Z* A# l- @! \5 [; N同埋放耐d就唔會好大味
" h0 R- k( `3 A7 j4 M& e3 z! v% z' N" F, R. m# Y. y/ l! n
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表   1 [  o  g- T4 c5 `6 S/ \

% h" O8 Y( H- k
. \' P  x9 @& v8 @- g; _+ h尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
% a4 {. m, o8 r( t. r/ j9 D我就一時時,有時射完好黃+ ~8 s  X* Q: ^2 t1 {( l9 e
有射基本上看不出有黃
# g: J3 n6 I. N  K$ B) \0 W可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   & d, b+ |* F* m2 i2 z# b  k

* J9 ?& E  G  ~# ]  i我就一時時,有時射完好黃" ~  {" q8 i2 D# F
有射基本上看不出有黃
; p( v- B+ C5 |- [/ H: u可能射得少
! J+ K  ~& I* I0 F3 @$ B# G, _! M& V
/ @" D0 ]7 l( V* [
我是指射咗落去5理
) [( X+ x! y8 ^) K' }: b# P就會黃色一撻

我全都係射完唔理+ \: I0 A% ?1 Z; G, m
都係唔一定會黃色一撻
/ y9 C% ^& ^( q4 z, W有d可能太薄 難有色d, o4 b6 U  C3 `- G: t
最近射過一件7 ^! s2 C* }6 S2 y4 P0 O" @
3次都只黃左小小2 r: {8 a2 N, ~# M( p& N/ v
背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖
9 X- |* a6 e+ p% B3 J) J# `3 Y/ @/ d# }% D( n1 v
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕( D7 p% O4 f6 j
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理0 V" Q: r0 s5 J) G/ j
注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi" M4 v" \* f4 q& q! Y( ?: v
& K4 A. Z# U2 u; n1 V( B# J
需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)2 v  ^, V2 ~/ k" G
洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表   
% n; V$ I9 v0 L' h我全都係射完唔理
7 u/ ?: j4 n4 I/ f: u5 j都係唔一定會黃色一撻
+ G2 T% z' h, f) f; }" A( g有d可能太薄 難有色d$ S) R) l, [7 t& G+ U: H6 I: g
最近射過一件
5 L  Z# L4 n% V1 T6 {3 s3次都只黃左小小" N$ }% J: b8 e7 ]) |0 a4 {; A: Q% n
背光看係好薄
% Y8 n7 b5 D# E- ?# P) e
+ z, g, ~' t9 N! c. [2 T9 F
一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   . F5 ?; T5 V$ ^0 I" s
!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖0 V0 }% N" O- g) l- T
1 _  ?: u% b$ x- L- z( D! y, h0 v
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
9 a6 T, M0 V7 q用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
9 v! F. d( I0 m* C注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
- e. }/ }% `( ?6 C9 |8 ^- N  w1 C. ~4 B. I
需要正常洗衣劑/預 ...
) w3 n% k/ {* O  p' M3 e
& c9 j; I, t* p9 C9 t
謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表   3 M; j+ h- C7 D; a: m+ n

) O5 E* b  I4 R5 Q0 u! F8 j6 L. U* h
一件可以射三十次度la
4 p) f1 n4 _9 K+ O/ c2 @' C我射到明顯黃5 U( D3 H7 D; t4 ?
就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   & t7 w4 v+ w' ?* J

& S1 D% }' }" g: f! k9 S6 m. {0 S我射到明顯黃# a. {7 i8 G$ f
就會轉射另一件
# b; p. v5 t- y( t- N6 b7 W1 O8 V$ w
- p( l5 V* i# d9 V7 i- F) k1 v9 Q
我刀系,而家搵第四件泥射3 c% S4 B; a3 x4 O* f9 m
可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   
9 l2 m* Z/ E5 b. D
9 }/ U8 N$ ~2 _/ j/ r
5 a' Y  J+ w8 L& {) s% f0 v6 P我刀系,而家搵第四件泥射
9 O) L6 ]% H& _7 Y* j2 X可能會買件栛因
( T  J- w6 G; F+ Z2 b& \9 `
協因射完無咁易黃,
. H4 ]* Y' v, s$ u* K4 Z) B$ K我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表   
& h% G( a+ J& I0 G& R; n, Z+ `打完我射在地下!
5 K% i( O4 w/ O( }; `/ B/ {
有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令