嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   . I4 u0 e# ^" m' B( ?7 f
咁射法真係爽死
  a1 B9 b: W; S
  u- B% ?$ h! x9 O  M
系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   6 v  o2 t; u7 z# k5 O1 G
" A8 [, X4 S  P; e9 o. w7 `0 F
但如果唔洗好大陣味,! a: C7 m0 G. k. J& R
唔知射完之乾左拎去洗,8 |, v) o9 Y3 q- D- p. p' E/ W  `+ T
留低個積會係點呢?
& P) p8 B1 C7 T, _: x0 c6 `我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味5 v9 @4 A( @' Q0 |2 X
如果太大味我都會拿去洗6 P+ ^" Q1 s. G0 _
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
# ]8 ]: h3 N; a& G$ F7 ^深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
2 l0 P2 m4 i' J& O同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   
+ R+ E! G7 G# ^9 {
9 _( N7 Z" K) y* |% c8 a) T我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味
1 T- E4 y. l& m" H3 W% K如果太大味我都會拿去洗
% k8 H# ~; ]. I7 @, v要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到6 T  q+ |$ o. O& |+ H# F0 n5 G
深黃就會變淺黃,總之就係淺色左) J% k0 x3 k# J" N
同埋放耐d就唔會好大味
7 {- f+ J* {: V1 W8 S# Y
5 d2 D7 @3 C! b! Y. m; ?9 n, R% E
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表   
3 v0 T. O2 a' E  Q# y; o  l
5 }* w, O" d, z3 y2 R- r3 m6 f! F/ U$ N; M! g
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
* D# \- @1 x" ~7 d2 a我就一時時,有時射完好黃5 ]% j6 N, v: q3 r
有射基本上看不出有黃
& |) E; S8 E; U& B8 t$ S2 J可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   
) Y: `- K1 x9 O# s5 _5 A9 [8 C4 p! i, W3 B5 l0 A. s+ f
我就一時時,有時射完好黃
9 M, `& P' ?* G; O; t6 e有射基本上看不出有黃
. o7 e% _+ ~  Q4 R可能射得少
5 T: q8 H! r! ]2 q( k) q8 r
9 S5 o3 A. J) W: D. ]& a我是指射咗落去5理8 J9 J  {* W+ y. e7 C! T
就會黃色一撻

我全都係射完唔理) ^$ _7 Z" P: z/ E* [" s' I
都係唔一定會黃色一撻
! S7 ^$ P2 i2 }1 U9 d7 S/ h有d可能太薄 難有色d% x1 D  F. K6 A( {+ b% k2 Y
最近射過一件
9 F. `" m9 j7 |8 l. e' g3次都只黃左小小
" c8 _# O& g2 H. F5 z2 ^背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖
5 D. f& o! x) w; W) w9 L
6 X! [* x5 _! D, [# E射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕; J. {6 }* Q4 @& R& C
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
9 J' j+ [& v" j5 W# x注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
; _; Y+ }/ Z  i: ^. W9 v: r0 b% A! g5 R1 z2 F
需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)& E( M5 a" v+ t& R! a. [
洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表   
) [' l+ C2 `9 t  r: A3 u3 s我全都係射完唔理
, e8 f# J, ?4 P' W5 |都係唔一定會黃色一撻
; i$ Z7 R  e' ^' _  R$ }$ P7 @& Z有d可能太薄 難有色d
3 I9 a8 p6 ?1 f* |3 j最近射過一件
" Y/ D; V+ t) o2 H: k3次都只黃左小小
5 L1 j5 X. d1 i$ j6 P. ?背光看係好薄
2 A$ L1 n3 P! u0 X- c3 P
% {, p8 l, B" h' t
一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   8 y$ g; S0 v% Y9 D2 q; d
!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖1 n1 P  T2 X" D( A2 I

& ~! S3 ]$ l( u射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
% P! E" ~0 t# R) |( }9 \# S+ ?用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理. a+ {0 \: l- r1 a/ C
注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
" C4 A  C5 D9 v$ K2 }0 i/ u8 C
# m5 B, e7 d' k2 l( r. f需要正常洗衣劑/預 ...
4 i. ?4 y, A, J, j" V# [

5 q0 D8 h5 ?3 e8 J0 c謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表   7 s& N! |8 x9 V- l
5 k. ~! ~5 P0 o0 i

) V: `: z3 E: I一件可以射三十次度la
9 c+ U3 }( S7 s! S% i
我射到明顯黃
% ^' F  ]4 F" K* @" p- x就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   7 ]! D" g2 d4 V, S8 y
7 ~9 O" H* r8 S2 O7 A
我射到明顯黃
; q9 Z4 @+ q4 q0 i就會轉射另一件
, t, _( v; B+ y) |4 j) T# ?% q3 e1 {( D0 q$ c: P8 P2 B
我刀系,而家搵第四件泥射$ a. o0 D  g# k
可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   
; v4 _8 G2 p* D9 w' T' T/ \& {
" I4 z" G) a+ G6 }% Z# D2 k/ E
3 g4 j8 h* g9 m" L我刀系,而家搵第四件泥射" s! y& r1 s* o9 n/ c  j
可能會買件栛因
! y0 i/ M# V" m0 r, ]* w( f7 `協因射完無咁易黃,
2 t8 B" a) I4 f7 K' u  s, D# T2 h我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表   
3 ?- ?! j7 p) E9 K! D( [打完我射在地下!
6 B3 P5 F- [# u3 z
有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令