嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

..

..

..........." |( [2 y& C- o2 ^! I! F
( u# o" G) E6 y4 [
覺得好的就按一下感謝吧~~

我以前會4 |! R8 j+ N& A& [1 ~. ?; q  d
射長boot同返學鞋

我不會,不想弄髒自己嘅收藏...

引用:
原帖由 yoda0806 於 2013-7-27 15:32 發表   
. a' T' I2 r% F9 y我不會,不想弄髒自己嘅收藏...
* ?/ d/ R( B, g. h6 O- E5 ^) G
' `3 u* P4 c5 @  W我所有CD既嘢買果陣都分係玩定係收藏. Y) u- v! F5 I  L* G
有啲我都唔會玩,只會收藏

同好

有對二手le sonda boot 專用黎接收我嘅精液

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-28 08:17 發表   2 {4 y/ ?: T, \6 h
7 ?  a( ?/ g! U& Z7 n

. H3 U# U4 ?5 I* z3 g3 Y* r( I8 u" @我鐘意射係入面

我不會

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-28 10:03 發表   
  n4 ]4 `. Z& p, |% O" P
5 D9 Q  c6 e: A" g% |% w! }! R3 s5 o8 F4 Q0 P6 b. i
我鐘意射係入面
( n# T- F9 l* `+ c) L) R6 H- Z2 K+ M3 i
入面出面都中意

引用:
原帖由 820plastic 於 2013-7-29 03:39 發表     P* u, i& H- {9 u$ X  r2 x
% {( m9 L( h/ m9 W+ G

+ L& s2 ?- v& f5 J0 d1 \) ^入面出面都中意
6 @5 X" R3 n. g1 J$ O
2 U( l% ]( c: M: L( a! ~) e
射係入面再著返

你地通常幾耐射?
/ I6 X$ v1 B2 Q, U8 r2 ^* V射腳趾位?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-29 06:48 發表   
% t3 X& B, J" l1 j7 \; C2 F3 H
! j3 N# i' b. I( e" X- K$ j
" J; q0 P$ T, d* ^  r7 K- }射係入面再著返
/ e6 A$ x$ h/ v$ X% u' r唔係呀?????

我比較喜歡射校裙多D.

裙比較好 但不抗拒

射人最好玩