嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

..

..

...........
9 U+ U$ Q7 G1 {2 T! b0 W# }. w' T8 ~7 H2 q4 Z
覺得好的就按一下感謝吧~~

我以前會  s4 y. v; @  G4 B0 @+ ^! X
射長boot同返學鞋

我不會,不想弄髒自己嘅收藏...

引用:
原帖由 yoda0806 於 2013-7-27 15:32 發表   4 l- Y) N7 [3 x, }
我不會,不想弄髒自己嘅收藏...
% g2 x3 a0 @* U8 G+ E

7 Y! t9 y3 M& p# l7 R我所有CD既嘢買果陣都分係玩定係收藏- R- Q' D/ |* i, E  J, b6 p! r
有啲我都唔會玩,只會收藏

同好

有對二手le sonda boot 專用黎接收我嘅精液

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-28 08:17 發表   
( h; l. N' i; H/ I* D- |+ |有對二手le sonda boot 專用黎接收我嘅精液
6 O' k: [  I- n) s2 ^

7 J4 v6 ^8 U3 n+ h) J: y- C2 h我鐘意射係入面

我不會

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-28 10:03 發表   8 N7 [* p% G- \; \( P2 ~: K5 \
  a4 {3 ?4 T- H' G! R' `
3 q* z+ w( ~9 y+ K! d$ C9 }5 I
我鐘意射係入面
* h7 h8 Z- ^3 e1 K6 F3 \- N
7 H1 p- D6 k( n5 @# j# W( F
入面出面都中意

引用:
原帖由 820plastic 於 2013-7-29 03:39 發表   9 \& A9 U6 G; R/ p: L4 w' b+ y
; @5 G- o, D  b- A

. C" {+ ]) H0 I  v入面出面都中意
: b! {# I) f# D$ ^  k* Y
' [2 ^: h/ o4 v8 _8 V" j, y
射係入面再著返

你地通常幾耐射?
, ]6 P' S8 h: a; R5 \4 r射腳趾位?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-29 06:48 發表   
% c) T; r  u* z3 c4 _( r2 v0 @7 L: t3 {2 K. ~& ]
0 O, H5 c6 N4 a; v# A1 F7 e! \: E
射係入面再著返
7 w* i1 H+ y( a. Y8 x  ~' Y' L唔係呀?????

我比較喜歡射校裙多D.

裙比較好 但不抗拒

射人最好玩