嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

..

..

...........
: J( C3 B# ~4 i: a# l
+ O: A& f, {# F0 M+ X' C5 r+ g[ 本帖最後由 wason2 於 2013-11-9 23:22 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

我以前會
/ \& `" P: b5 b7 U; P射長boot同返學鞋

我不會,不想弄髒自己嘅收藏...

引用:
原帖由 yoda0806 於 2013-7-27 15:32 發表   6 r* F# w/ h! g& Z
我不會,不想弄髒自己嘅收藏...
9 L( X0 [. M4 _/ \  V

' n( S9 {0 K6 k我所有CD既嘢買果陣都分係玩定係收藏# D4 w9 A/ i3 Y" r! _* X
有啲我都唔會玩,只會收藏

同好

有對二手le sonda boot 專用黎接收我嘅精液

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-28 08:17 發表   % u) n$ b9 x( T) j
$ L8 t1 u- [# C3 b9 ]
4 a$ v( t' M2 V( [
我鐘意射係入面

我不會

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-28 10:03 發表   
8 n- z2 K$ ?+ H1 b3 C% U. T) g7 _% j# X. H! r9 j

: M, f! C' X! ]9 Z( q我鐘意射係入面
. B; j2 I4 [1 M# Y
0 X; g( t# |8 Y) i$ A$ d6 s# @6 F) f入面出面都中意

引用:
原帖由 820plastic 於 2013-7-29 03:39 發表   % {/ o" i! d1 u* m

9 {+ f, E- Z( v  r5 N- N' m7 ~& x5 P* P! H# t; p
入面出面都中意
; l2 P: a/ g; R" C$ q% L
+ l& e( I7 X, P3 r( g
射係入面再著返

你地通常幾耐射?2 L% s$ K4 ~3 b% q: q3 k' K
射腳趾位?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-29 06:48 發表   ) j% G6 m# B( f) j, q
. j# h- w7 B6 @- S; B
) y$ _3 v: ~, ^& G' O* X
射係入面再著返
  m$ u  B6 {. D3 q, ^8 W% T. m
唔係呀?????

我比較喜歡射校裙多D.

裙比較好 但不抗拒

射人最好玩