嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

..

..

...........7 R9 C1 p) \+ S! V% _5 d' x
! d" i1 h8 T6 {  d; m' p
覺得好的就按一下感謝吧~~

我以前會
/ r2 w2 W& o' O射長boot同返學鞋

我不會,不想弄髒自己嘅收藏...

引用:
原帖由 yoda0806 於 2013-7-27 15:32 發表   - b  B; {4 L- ^; y/ _; ?  N) B
我不會,不想弄髒自己嘅收藏...
1 V3 W2 o' Z) g0 ]  r: K* u  K

# m$ K* {, t) i我所有CD既嘢買果陣都分係玩定係收藏
3 M4 J% ~$ s" \8 m$ y有啲我都唔會玩,只會收藏

同好

有對二手le sonda boot 專用黎接收我嘅精液

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-28 08:17 發表   & W0 h& R: O+ \; V
" M3 K" S& q7 P! M
0 O. Q2 f- Y1 p* Z' Y% l1 n: ]  p; P我鐘意射係入面

我不會

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-28 10:03 發表   ( f6 n4 o  ?- a8 Y6 V
5 L9 M. M& A% Z: O3 i  a

( F% F) n( a" h我鐘意射係入面
9 l- u1 k1 k9 F
0 Q3 m& X( h7 C5 M
入面出面都中意

引用:
原帖由 820plastic 於 2013-7-29 03:39 發表   0 D$ P$ W' P% i: p
3 r- Z& H6 T: a: \

9 M+ j6 s5 k4 }6 _! W* D; s' F入面出面都中意
8 U8 N7 S* ^: \7 l; _. R9 \" U' n% A% Y4 ^: {: Y4 S& {* f
射係入面再著返

你地通常幾耐射?/ h7 s% t+ Y- g. E
射腳趾位?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-29 06:48 發表   ; C1 K# A. K8 K0 P+ |, r4 U3 T2 c

2 V' u5 D4 a9 `3 {4 ~. ]
' x  U, G$ I# q射係入面再著返
( r+ O3 `0 _9 q8 y7 {" ?唔係呀?????

我比較喜歡射校裙多D.

裙比較好 但不抗拒

射人最好玩