嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一穿上旗袍就飛機打不停...

一穿上旗袍就飛機打不停...

實在太興奮停不下來...   只好等等再繼續穿
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-8-7 20:12 發表   
8 n; Z" e1 \; s# X- n9 L7 u1 f實在太興奮停不下來...   只好等等再繼續穿
8 S) G) H' p7 h. f' I( P* z
, J3 ]6 z0 r) s# Z
打多幾次射到無嘢射就會停

有無穿旗袍相分享下

有沒有照片分享阿

有冇相可以分享下?????

期待你的相相

已經等緊睇相!!

快D PO相上黎啦~

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-8-7 20:12 發表   : d( Z7 I" p1 S% U4 @8 E0 n
實在太興奮停不下來...   只好等等再繼續穿
) J% t4 B  s, Z$ V% w( w; ^

& [# u$ h+ a! a2 k5 ~if it is the school uniform ?

很期待你的相片.

未知道係真正的旗袍定校服? 我自己鐘意著住旗袍來訓覺, 因為覺得佢夠緊. 遲少少可能試+ A2 R/ B9 k1 u( ^
下馬甲加旗袍.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-9 17:52 發表   
$ H% y* _. U* n( P- T未知道係真正的旗袍定校服? 我自己鐘意著住旗袍來訓覺, 因為覺得佢夠緊. 遲少少可能試
/ k2 T; y9 f+ C5 z, s! o( _下馬甲加旗袍.
1 x3 f. Q  Q# D& F3 n$ q9 B/ d) r* k  I6 t1 E
我以前成日都馬甲加校服,但而家太熱啦,唯有暫時唔加馬甲

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-10 06:46 發表   
5 @, j3 D$ [) e4 C$ U( J4 T
, t7 V( P5 [2 D: f8 |( G) c% |! n2 M2 j. @0 Z$ ?( P5 c
我以前成日都馬甲加校服,但而家太熱啦,唯有暫時唔加馬甲
4 u% @' P0 ?" ?! o" U( W! X' \

- \3 y7 _2 |/ S) R6 k
. p# g- U1 H9 {  X+ ~; |1 q5 j7 R不過宜家天氣真係熱左少少, 所以我都會開冷氣訓. 馬甲我一試已經愛上. 緊得來又舒服的感覺.
" c* Z9 o- h% |, T+ S2 Q其實好有衝動返工個陣入面著住馬甲. 一來可以令條腰挺直唔洗下下彎住腰對電腦, 二來有種又緊% p& a7 M: n7 `7 K9 S
又舒服的感覺.....

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-10 09:30 發表   
: w  v3 l  ]6 P0 @6 i' {: `- X/ D0 n  b
" f* ~' n5 ]) K
- E6 a* `: E( G: X
不過宜家天氣真係熱左少少, 所以我都會開冷氣訓. 馬甲我一試已經愛上. 緊得來又舒服的感覺.
& }6 h: ?# M2 G9 K! }5 A其實好有衝動返工個陣入面著住馬甲. 一來可以令條腰挺直唔洗下下彎住腰對電腦, 二來有種又緊
; h* _, V5 V$ z0 x" h又舒服的感覺.....
6 r: G9 C3 ^; V* G: R1 h% _6 [
十月先可以再著返
6 `' @1 s1 w+ g$ ~  F) @馬甲係好有用既物品

我喜欢旗袍的校服.

是一般的旗袍不是校服喔% p' B/ J) i2 O% f) f; g0 I5 e
照片等我瘦下來再發

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-8-30 14:22 發表   . H3 t/ @% z5 Z8 a% P
是一般的旗袍不是校服喔
& X- ^- E- B0 F* g# S照片等我瘦下來再發
$ B  ?4 H; F1 _7 o$ b好想睇喔…熱熾期待~~

很想看相呢

i like 旗袍 too, very sexy 7 h! i9 x) J$ }
do u have any photos now?
high and dry

旗袍你在哪買?