嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   + A' @' F, u4 D  r
, J7 O! h; f  k5 j4 Q
無計啦,依家全人類都知果到易買嘛
3 H# a9 o, O8 |3 r- c1 d8 U5 P% y一年前買過套不知名黃水手百五。
% p9 W! Z6 W3 ^+ q% K  J7 T/ s' X我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
% P  ^# S* E6 J# V& b8 n# }/ p: w4 L' [; f; L! Q6 S' u
但係有人話昌記都會問嘢架喎!
, b7 A3 |5 r9 P" d我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   % u# ^8 \) T. @/ `- Q- O
8 S, a/ }+ T, j5 w, S

; [! y6 m1 S/ l. c- E& {8 ^6 ?2 ?但係有人話昌記都會問嘢架喎!4 F. k; q5 X6 j( ?5 R: h/ H$ j! i3 M
我自已就未試過
0 L" S* l" i- [+ j# r% C; p, Y
我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多
# }: M( F: ^  }  v, T" Q2 ^% m同hard sell佢d party系列囉

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   3 d* ^* d/ v" M4 S. l& p

_1 J4 H4 M  Y8 s; M' W  U; h( H- W) i# _, T
但係有人話昌記都會問嘢架喎!
$ h! Q( t9 U0 T3 h! O) |我自已就未試過
. {8 d- m0 R$ m# `3 c1 }: x' _

! I9 W) h; [. `5 |可能係問你麥野SIZE......: \( H+ U6 T+ V. u0 N3 f
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表   ( X4 C. C8 f3 M7 b6 N: F0 N5 i% J
8 u8 C3 y' z: j- X/ h/ C. S

' d& t: y; {: F可能係問你麥野SIZE....... U9 l) w3 @6 q
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
8 m) U5 \3 z+ k0 p0 t2 @- A* b6 h! v/ ?* I8 t
我係金鑰都會比人問長問短" B8 R+ k' z9 w# T! E4 A
問完乜學校再問乜size

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   , n" Y; V  q0 I; ~1 S- T8 y

; T; {6 R: g3 p2 |$ a" X. s3 B4 F4 V3 s7 f: o+ p  L- U
但係有人話昌記都會問嘢架喎!* ]% D" |0 U  x9 A* L, s
我自已就未試過
' \0 J- W. `: L3 F# G2 v. o無問喎!
$ z! Q" _7 X4 |* @# ^走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.) e3 {4 {; M% _, n) i
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
+ U# w) ?+ g' P! G0 Y/ a5 O, j8 q5 e* R# f

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   
3 U9 u( ^! z7 X1 o* K6 u' C& o# A2 T, c2 V" h! j& e: m% e
無問喎!
, ?% l# ^4 A' [% B2 G走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.2 ]5 x- z2 Q7 m+ V0 o( O3 T0 E
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
# T2 a/ a: @2 `$ ?
! |: S" ?. B+ {7 ?  _2 g有人話昌記好招呼
# t/ ?* e1 q0 ~* f6 @有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   
& l% H) P- _8 J; P6 o& [" Y# I. a) u& S" ^6 R- I# n, C, \+ ?; `

' L1 x  j$ @5 P有人話昌記好招呼) P/ P9 ]8 y/ d! k6 P3 k
有人話昌記好難買
1 s* ~: W- l' N5 y0 C, R我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   # o! D$ s" X* z: m8 h6 u0 I

* q' v" b; i1 }8 C- T0 p- o% E我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
' u; M+ N7 u; |/ F
6 x( v8 Y) m! ^$ g; Y
以前我都有去昌記,唔難的
6 C/ y+ x% a; \/ Y$ ~+ t但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   
0 }6 W( b. n- E! l1 Q! d3 f% ?8 ]: h
6 H. [9 t. C8 `% }  S( j
+ j1 j$ C1 I, }" q以前我都有去昌記,唔難的
! S! @4 q& D+ F0 s( ^2 J: u: C但而家無去好多年,有人話會問
! j; W! `; Y& e. S( e3 t
娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度
) Y6 [% I% h1 v我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題
, z' Q1 R$ a* Q/ B只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來( g" L, _( y+ F, v% f8 Z
# j* e% n+ D: j
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   3 E. j1 w8 i, \5 |$ j+ Q) m
昌記根本就沒有買的問題
9 Y4 r2 a/ u  `4 o$ ~! m只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來7 ^* t. z; F3 c) u* G- H
$ ~0 ]0 o: t1 X5 D! m- u7 d& F4 `
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
$ D6 Q. U. H  J8 P" x
爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買9 `# S3 Q: w6 [* F7 B( X1 C- H3 T: F
沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 2
( @. U' E- A# P自己母校最好feel呢!1 d  x' U6 s+ ]2 V
不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   
$ @  X# D' x5 \& ]$ WMe 28 a" P9 r) L8 m! |/ S- Z) U1 x+ l1 W
自己母校最好feel呢!
  N: Z; T2 ^) |2 A不過我中意自己著
& j, n# {, M; R7 v  v7 z
有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正 : j$ i) f/ D1 {5 r
如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!