嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   / o+ j2 q# Z; M, z
+ _. k3 I7 ~8 g% r
無計啦,依家全人類都知果到易買嘛' x# i1 B0 i7 F
一年前買過套不知名黃水手百五。) J% O9 ^6 P# U( c2 t% h
我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
. S: r1 d) k+ b' B) M! l3 V
. D# O) Y6 g4 P. M$ b! r
但係有人話昌記都會問嘢架喎!0 P; w4 g: d9 @) x) ?/ _
我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   ; F9 |4 H0 H  G
" [% Y# _" @% k6 e9 n& x

& z- ^+ g( c. j+ V) }( Q但係有人話昌記都會問嘢架喎!
- z: H8 G7 ^# Q- }/ k# A我自已就未試過
3 L& u, a3 |2 r! A# j
我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多% x' @. |- ]4 y
同hard sell佢d party系列囉

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   7 h( I( W6 ~; D, ^$ y8 h

! b" Y- {& k, m5 u+ K3 H  W: f) |# T9 r
但係有人話昌記都會問嘢架喎!3 [7 F+ ?6 H: N% ^5 S0 b! r" Q
我自已就未試過
/ I2 \7 `( C9 K
/ o7 ?% B7 O' m) ?
可能係問你麥野SIZE......, C0 e0 g# X1 x/ g9 o
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表   / T/ P+ _, i$ A( U: _$ q: a: ]
7 m& u# X& p) f4 @% W- E
$ e+ C' q3 Z/ `7 ?0 T$ s. u1 h
可能係問你麥野SIZE......
) u% m! Q/ M( `. O如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
% W8 z# m( N& s7 J! |; s; ^( s& A: y7 a0 Y: W5 Q
我係金鑰都會比人問長問短
2 C: ^! n2 ~3 b: g" G* f問完乜學校再問乜size

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
) \/ C, R* Y4 f# C) f5 O9 }- h8 C7 ?! x* L; F

$ F$ h$ `/ C8 a$ W4 J7 K+ z) R但係有人話昌記都會問嘢架喎!: x. @* y, v  J* B8 c: D
我自已就未試過
! H. F8 n: [/ p2 D9 ]8 W8 }
無問喎!2 N; Y9 m( S) {, t
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.
, H! G6 N8 k" x& |仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
& V; i- |4 N; F  z9 C: n
3 \, G6 |: r" v! C. T' t* O[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-8-16 21:18 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   
+ V" g8 x  c. J& k1 j: O# H# A# o+ O: |
無問喎!
. E4 E4 @$ [  T/ Z走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.
5 R/ R  X2 f4 G; k仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
  a1 j8 s: p% }1 r! R' ?+ n7 j9 V5 _( z+ G' l
有人話昌記好招呼
  l: D: W+ r4 \. C. {6 Q/ h! k有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   
% T6 A3 R( Z6 ^" ]1 a$ c
% p' G& @! y. O& p$ t" S6 L7 j  j
2 j; t2 O" t7 e& m有人話昌記好招呼: y4 O7 E4 P0 M9 v, P7 P/ t
有人話昌記好難買
0 q2 u0 {0 A4 ]4 `3 ?  o
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   
0 B0 I' a- T5 R8 Y& L4 f6 o0 o) G: f4 `( L! y0 O
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
" w6 \% d1 K+ a/ b! x

h/ [0 l) `4 Q2 A4 V/ W+ W以前我都有去昌記,唔難的
9 o4 |2 b; Y7 z- z但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   1 T; y2 d( O# f9 l2 ^: ^0 {
6 G4 ~8 D+ u( Q
2 C7 v; Q! P, l5 F
以前我都有去昌記,唔難的
1 A6 m" E  P# u7 S+ [+ d8 G" L5 o但而家無去好多年,有人話會問
& D5 E' D% @9 i0 E7 w5 G) Z, m) o% [娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度
9 F4 _* E2 a/ D* g& Q2 V" S$ K( w我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題0 m- d6 ]$ A( h
只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來5 U. Q9 A  I6 t
3 b0 _# s0 D% A- }5 y
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   
, u$ v' h$ X# j昌記根本就沒有買的問題9 E- h0 t/ V8 O2 j) g" K
只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來$ v7 s  M! I* ~/ M% G3 ?

g; T8 ?9 Z2 J3 i8 V( @  d5 T打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
* }' N; K! m2 N
爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買
  F* Q8 F: Y+ h4 b) e沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 2
) ?/ E) l, n7 i自己母校最好feel呢!
* ~7 L8 C/ P& `) X: W: q不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   
" c1 \! U: C+ E  CMe 2  {+ _3 Q9 H3 R) a0 v
自己母校最好feel呢!
# g4 o4 f2 L# [7 v2 l! C0 V不過我中意自己著
! k) i) O1 R+ K! }! `/ i2 V7 K) X
有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正
& I; ?$ k' k4 T% Y% F如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!