嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   
- @- l, e' i5 D) P6 ]  n
% W6 t: \9 }& i1 ?無計啦,依家全人類都知果到易買嘛  t) [5 J5 S' y& [6 G
一年前買過套不知名黃水手百五。# Z& h9 O: l2 B
我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
2 u6 {- d; b( }' Y" n' Z
1 A8 d0 C8 G& \6 P但係有人話昌記都會問嘢架喎!$ O6 s5 t! Y; S: v) s1 c' l
我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   * L* A: C! ~. t8 [; }/ X# `
3 E6 H% U, t7 B; C3 J$ H

2 F9 j4 k0 N: T0 [( T4 v0 k0 L1 f% X+ M$ u但係有人話昌記都會問嘢架喎!
: Z% Z0 ]* ^7 H& S5 Z# N0 `我自已就未試過
# E1 i8 d* l: B) n+ A  L我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多
4 s( u% k0 M. k4 }- k' I7 }同hard sell佢d party系列囉

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   8 E1 ?7 ]( N- g" z0 v% V/ s

% w# w! [+ t  r5 C4 y: b# m6 d$ b, T
& G3 A9 I1 j3 F: D但係有人話昌記都會問嘢架喎!
5 ~, d) `5 z7 L我自已就未試過
# ]; H2 F/ W& `, Z* b3 {! w' A8 f
. V$ R# ^' Q4 X  ~* A可能係問你麥野SIZE......7 D  s! n: s- X! c
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表   
4 o$ \, A+ f# J4 o1 ~$ ]* C% Y. i5 U; w" \0 B$ O
# c* X: i! _+ o4 s- B$ T
可能係問你麥野SIZE......* V( G! s  J& `2 B
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
$ u3 p  N- T! e2 p6 b; x
! w+ J- i$ |$ z8 d, C我係金鑰都會比人問長問短& P3 J% x0 I9 C' P, a, _
問完乜學校再問乜size

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
3 e& ~) j1 J; t9 V, k
- ]# [. p2 V) }/ h7 M
" N0 P6 y6 O0 w4 A5 n8 W4 \但係有人話昌記都會問嘢架喎!0 W# k$ f: ]- T; x+ e* j7 x$ n$ Q& q
我自已就未試過
9 G3 Q3 l0 D3 J8 T9 o無問喎!
3 w' s2 Z8 V0 m- [1 C5 E+ }# ~2 x5 S4 x走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.9 u( a! i5 A3 a: m0 ^$ V% W5 e0 j7 \* ]
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
+ o' g' ?9 D2 y* n2 k% |# d0 v- r/ y& v. k' ~

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   
1 ^/ H7 M* H6 J% Z3 T  r/ q
6 M4 F' _- o, t6 ~3 \無問喎!
: q5 `1 X  L7 o8 J' B# g% K走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.- [) o8 B( X4 \! N9 b
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
% Y0 h8 N3 {& l
9 X' [% N% u5 j' @" U
有人話昌記好招呼
6 k+ H+ J# _" T( I! Z; Y- w5 q有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   ' K; m% j+ z# J! g( `+ [; i

3 F4 t* Y0 y4 ~$ E" `: _6 B! _
  J2 k- e" ~* Z有人話昌記好招呼3 [! E' W# w9 z5 K& W
有人話昌記好難買
* }. D) N: H1 E1 ?4 s. J# T% f4 ]4 q2 ]我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   ; \/ S/ }0 L+ O2 }: L3 b5 t# Q

9 y0 L& Z" I  n; ]% }1 l% i我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
; ^' r) I# s7 g& _6 ]! t
5 n. j0 o- ]8 ~) X. T6 f' J
以前我都有去昌記,唔難的
- y) h3 G  |8 `# j5 J' J0 j' U) V但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   
9 q0 Q0 y- ?. A* F
! [- T; `& }0 A, n% @5 c/ }- g4 d4 n4 @  }% B
以前我都有去昌記,唔難的$ k" m1 v9 N. z+ Z7 }5 I* W
但而家無去好多年,有人話會問
8 S) G  D4 J- f9 G9 b娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度 # \" S. J6 A: C, U
我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題# L1 p$ L+ a7 g) H/ f& H
只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來
8 w7 q0 c: M5 X7 z4 {0 n6 A9 m6 x7 D( y% A
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   
5 Q' X" a5 W6 I  c6 b( O) H昌記根本就沒有買的問題3 D4 x2 F' d0 [& {' \5 M+ P. k
只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來2 ^6 C/ I" @) J$ q/ v

$ V" V; r1 u8 R5 f9 \打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
) Y! s, ~* |2 Z$ I4 V. t
爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買; X! `3 D& ~. O+ t
沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 2" G$ [8 H7 P% L4 z3 p+ B
自己母校最好feel呢!
( E" }+ t; w9 `7 s5 V+ h不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   
9 R+ B2 g3 N' t; ?5 ~: S/ JMe 2
! k7 `% V1 ?, s; z3 N1 x2 J自己母校最好feel呢!$ ?' K! |3 j8 M4 n8 e
不過我中意自己著
1 i0 C6 w3 Y% D8 L6 N' _
有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正
& X  ]$ O- U& i2 t如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!