嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   
! G: @7 p7 \. @; f4 V4 z" L! H
$ P7 S$ W- Y5 Q( E& W0 w" K8 S無計啦,依家全人類都知果到易買嘛
7 O& G' m# ~! `5 V" q1 A  ]一年前買過套不知名黃水手百五。
$ O5 b2 U( b, ]3 K4 w我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
) f# `* u  p7 e- j5 K$ a/ ~# T" T4 P4 d2 k+ ]7 ]) j# t
但係有人話昌記都會問嘢架喎!
, Q/ |0 s" V/ b# u8 V% |我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
3 q# G4 ]# x, E% l2 Y: M+ g% T1 {) `, G9 n

% O2 W$ h" i. i" T' W7 Z) ~但係有人話昌記都會問嘢架喎!
$ b  N  S" O! a: j我自已就未試過
: G" e+ K9 Z! J# C/ u- w
我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多4 J5 A* m/ A" @0 z* n
同hard sell佢d party系列囉

引用:
" B' i; \' |: L: |2 ~5 y+ ]+ U* a4 T- w& _9 L. s: ?3 N5 z

! [  t% }2 I6 [0 b8 A4 w但係有人話昌記都會問嘢架喎!
& r6 [/ n+ l: V; h我自已就未試過
6 @( n2 c0 s2 m+ }# ]
+ y7 O0 Q0 `$ V! t" K- ^
可能係問你麥野SIZE......: M) Z' N, a5 z+ L8 S' W. w5 ]% x, B
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表   / a. t9 _0 B, P* |1 W

" |6 ~! o% L4 u8 E5 m# s! t# i
1 F' Y7 O% a8 {3 C. L, ?可能係問你麥野SIZE....... X( i' z5 T5 \- m
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
7 R& [* `* D; a4 |: {& b8 d

) }; M$ Y& A+ I6 j$ m1 o1 u1 u# ?0 ^6 O/ g我係金鑰都會比人問長問短
6 x; f$ _4 c, S8 U4 S2 \  v* H$ t( D4 h問完乜學校再問乜size

引用:
) n" O/ g% H1 z$ N9 f/ M: d$ c* M0 U6 p& T/ j$ o

( g9 r3 U; y+ B4 b+ L但係有人話昌記都會問嘢架喎!
- z" p, ^% t% d! W8 T  U6 E$ C我自已就未試過
- k/ Z! H0 g+ }6 S
無問喎!; r' q+ w; k' k4 ?$ X2 `, U
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.! R2 {, O, D, A/ I
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添., B( Y- C% \1 d: a+ w" Y
  w7 \  x$ \2 h! S1 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   , A% p+ v  p# R9 l9 U' s+ ?
+ Q. K7 V) Z4 L  U* I8 U0 d0 C
無問喎!
8 [# _- b' p6 l* y- w走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.1 y; G# x6 M+ Q2 ^
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
/ P" u/ b9 ?: `  `2 @
" P  ^% W$ I; F: M, E7 @
有人話昌記好招呼7 S; r  V" C" u7 y9 C! V
有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   ; t) A* R( Q& g- t- b( P4 D
$ S/ h- q: j# }* _0 f: l1 P, Q$ F

( j0 d7 p9 x+ s6 x6 ]# P" _有人話昌記好招呼; k! s4 D3 g3 L6 ^
有人話昌記好難買
# r7 C+ j+ i- E" A( H; Z我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   
, J4 I% O% I1 X5 W$ u6 N- U$ R  {& c3 Q  U  K
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
; @. Z+ |( T" ]6 m' V% z* v( m; i, [  ~4 `5 y, Q5 J
以前我都有去昌記,唔難的
3 M$ w8 M2 ~; k0 W4 z但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   
7 E- Z$ ]% k3 o3 l2 l! I6 Y4 y6 h& O/ N* f: x; V% G& B# p& R2 p
; K7 I% O4 n1 j; E
以前我都有去昌記,唔難的' \8 F. E( x. c5 m6 b2 ]
但而家無去好多年,有人話會問
8 M, @7 ^8 ?8 m% a, V3 w9 Q娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度
# G  P- W1 S" X: v5 m我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題% x; A7 F1 e/ J4 d  i4 a
只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來
0 L5 I; v: N2 F7 l9 j, j$ e
1 [8 R6 T" ]- }8 w- G: y& {打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   ( O& q2 n# a& s" t% A
昌記根本就沒有買的問題. p# l+ z& C, t& m2 x, U
只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來
. d' H4 D  B3 C# X' I( c9 L2 t4 L; k8 }4 A, U
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
0 X& j/ G5 h5 u8 c& @爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買6 q2 l4 i3 j' ~3 g! _9 k( U# ~+ K8 [
沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 29 v0 J$ Q- R2 A$ }; D% q) Y# ?
自己母校最好feel呢!0 x5 I: J" p/ l) m, \' C3 g8 {
不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   ' n8 Y( w7 r' w0 \7 w7 g  v) f
Me 2: j, f$ K9 y, @
自己母校最好feel呢!* K) b" ?$ d' G& J8 d
不過我中意自己著
' y& B: i3 [1 S& ~- x! l5 Y! j0 k+ ]  A( g有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正 ; o- j8 X. O3 l
如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!