嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   
" m4 _: S) C5 C. j
! y# P4 q1 a/ l. V9 w, C/ N. N無計啦,依家全人類都知果到易買嘛
# q/ l- D  h) ?$ ~7 B一年前買過套不知名黃水手百五。
+ P3 y  d9 x; d, F8 N. {* M我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
- ~6 t; V: a$ d( D: M  O
8 I, O; u+ e2 w, m! A% G) G% \但係有人話昌記都會問嘢架喎!, a) k/ F- w' g  i2 t& n1 [9 r# K" K
我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
7 M! s  z. I% G8 k2 [9 w) @- d5 ?% O6 |' s5 `
4 m# [' |# @+ p# K; R! S/ ^: P7 B+ ~
但係有人話昌記都會問嘢架喎!
$ E; _; X* h# Q+ w我自已就未試過
% Y  h& |; O  Z1 |' Y我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多* B; d0 M5 o2 v2 W! m# [. B3 @( ~" v
同hard sell佢d party系列囉

引用:
! J" m% d7 F7 W2 a! ?
# `& ~& x# L( }2 i
  x. T; Z1 @; h7 c但係有人話昌記都會問嘢架喎!
9 o8 V0 P, D& I# i5 v我自已就未試過
9 r( R- t' ]; V1 V, k- S! N9 S/ Q2 w  i# b. H/ U+ P
可能係問你麥野SIZE......6 f# e! k9 A3 e  i  ]5 t8 s
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表   
- m5 t" @- P  a, ~; K2 ]& D: b/ A. x2 @% w
+ ?( j0 ]+ F4 t
可能係問你麥野SIZE......
3 ^/ @* w: E  F+ A# H* D0 X$ w如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
8 u3 Q$ S. V( g0 v9 s, a7 m6 f1 Q# t* u4 e$ u: r
我係金鑰都會比人問長問短! z0 }# l# n+ {  A' T! ^
問完乜學校再問乜size

引用:
% G/ r. j% K6 I! F$ C; w1 J; L, \% o8 [; Z8 {

g+ R. ?$ {" D' @# d& Z" R但係有人話昌記都會問嘢架喎!
! G' U& S2 f. e1 t1 M! ?+ |; r% P! x我自已就未試過
) _# \1 s5 W; v! g" G9 J  y5 s) P
無問喎!
) Y0 w7 r9 L5 J8 M* L% G走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.
3 K) _, o7 D, c仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
0 ^3 h# J7 `. n/ U. W- h+ _% L" w& Q' z- _% y% J

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   
, C3 \: L* S8 X0 T( w0 I- {+ q
無問喎!1 s+ P+ Q8 c+ m2 I# ~
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.
( `/ U' g/ N" K9 B- O仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
7 P2 d/ O8 Y0 _2 R' c
4 ~/ W9 q6 {/ e" y% f3 y有人話昌記好招呼
0 ?. u  F2 `% U, W3 R" l& G有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   
$ E1 N7 K! h( M  X( b$ g' g5 m( X5 \5 Y( t6 x+ Y
6 Z  t3 e/ G9 ~# `+ \3 w$ [
有人話昌記好招呼
" [% a! c6 A0 }, w7 i有人話昌記好難買
, a' a* A  O# Q  e1 g, U我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   " J( Z+ X# U3 t/ P) x
: d# ]+ Y: _& G! ~0 i9 z
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
" \# D% @# W& n& ?
! K3 Z. W. s5 ~  K
以前我都有去昌記,唔難的
! q' c; s+ U( P* J" o但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   ! B4 [6 f# F2 i3 c

" s% ?5 R& o  @, A4 d9 C' M
* ~0 S, [9 U  k% e9 G. ~& O$ u以前我都有去昌記,唔難的1 K4 n) ^; g$ s) d" A
但而家無去好多年,有人話會問
' n% `- a0 w+ r
娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度 4 M1 @% e( Z5 N" {
我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題
4 x1 [. k) l" B; X6 C1 m只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來
$ A# G. c/ R$ E& M
$ n5 w& L( k% e( O0 D  s% Q% J打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   
' v& H+ a* v, Q  ?* d7 i, j  e* s昌記根本就沒有買的問題) U. [7 c  R$ g2 K- R1 m
只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來
# H3 c9 T/ l9 G' J  ?2 C3 ]( Y8 g" C# y* U* O" u3 z
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
9 N) f: J: F  d- W8 M* w5 T. c爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買
- D6 d! ^, i3 {6 E沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 2
- y9 D, b$ Z) c$ w8 Y$ j# F4 Y自己母校最好feel呢!
0 n' @. |2 y( P6 P1 {" D# w; i不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   / D0 A+ k- _- y1 Q9 d3 l
Me 25 v: ?5 x9 G  M6 o
自己母校最好feel呢!0 @1 u7 U; g. x* |1 [
不過我中意自己著
( n3 N% a0 D/ z6 g( t: W8 x1 K有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正
8 u8 M2 x9 [9 g5 _7 r. _. `! ?如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!