嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   
+ Z" j6 g/ x% }$ g4 X. r2 Y0 s2 J1 |
無計啦,依家全人類都知果到易買嘛
; g: ?9 ^6 e- A一年前買過套不知名黃水手百五。
. X! o2 q2 e4 i8 t! z% |+ s我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
( E+ u0 L  Q; o* m8 f( c
& i$ N: r$ c4 o& l& U! [但係有人話昌記都會問嘢架喎!
: a% |1 c( E8 G& t9 p/ b我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
8 {- M! ^2 P, P6 ?7 V& S3 E9 g# l' ^* E- X' x& O5 V7 F

4 I# z0 g8 D# Q但係有人話昌記都會問嘢架喎!2 V( {2 D6 q0 Y' |  z- ~) I# e9 i
我自已就未試過
* }8 s6 A  R- z" m' Q我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多
2 X6 X1 m/ _5 F  n) c同hard sell佢d party系列囉

引用:
- ~5 o, m( G& |5 M% g, \0 z5 i2 M" C# x3 C: ?
& }* i! B& S9 N( ]/ ]1 ]
但係有人話昌記都會問嘢架喎!/ z# V9 Z  y; M7 [8 [: L0 b
我自已就未試過
& g. H- X2 G4 ]2 ^% n+ P! i! l
' D  B2 {6 A4 }7 |; J& U, h可能係問你麥野SIZE......, |- {6 d# |! E! k# u
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表     y* z# {/ @8 O* `. U7 F

+ ^3 S$ Q0 n, B1 P) h
$ ?1 g! L- M7 L4 I  }9 R& t( t- Y可能係問你麥野SIZE......) H  t& N2 _9 d! \' q
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
3 f. k6 k0 X- F4 v! Q, q9 U& b/ _: M5 L; S& M: m+ R  w0 d
我係金鑰都會比人問長問短. ]$ K; |& G7 O" Q
問完乜學校再問乜size

引用:
) }- O9 w! K3 @" R
/ w1 N+ i% w4 ^
6 r# d/ u; O$ j+ F9 b( g但係有人話昌記都會問嘢架喎!
2 h$ Z% j: A+ I( f& L0 h- }我自已就未試過
% P$ W# ?2 y( g  E
無問喎!1 a  p$ u5 v% \6 Y  S, e
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.& G* f  O6 @  M5 S) r$ M
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.3 y. H/ p: W& V( ~- X3 e& ?( u

9 Y( I; b& h, \9 ?/ z0 m[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-8-16 21:18 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   6 U! g0 ?1 ~+ G, i  @

3 T0 d5 o1 O% r. v. ]無問喎!/ ]' ^) C: R& w$ `
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.+ v" b1 d0 u* I& E
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
9 T% P' E( u2 ^2 \3 l$ T
  ]8 [  V2 {# ]! J5 W有人話昌記好招呼
: i3 O3 A. G3 S& j* T" L有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   ( o8 s# L$ n0 }: q% G( [8 ?
: i$ |6 t. a/ ?5 k1 d
0 u! E3 }2 U+ ?1 I
有人話昌記好招呼+ @% I+ E8 y5 ?! x) q
有人話昌記好難買
( P! k8 n! M0 R( t
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   
5 y5 v% h  ?, V
% A5 N- Y# r( f' P我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
  R2 N3 y* J" h/ v" E  M/ B3 X5 J3 R. a) O6 S, N" m
以前我都有去昌記,唔難的, P) |% |& v  d' a9 Y) S! ^
但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   
' u  j8 N& _1 p
. n% P3 z* l% r# V
1 q6 k; O# c, X+ P) W3 S以前我都有去昌記,唔難的5 a4 H; o) @3 L2 e7 w9 z, o" f' A( z/ ^4 ]
但而家無去好多年,有人話會問
" Y( @* ~3 s& w5 o+ s$ y娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度
9 F% l  V& O" G" u. \$ y我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題
, p1 E) ]0 y6 S+ l/ s' T只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來* _1 O3 x6 o( y1 \4 Q

; G6 k, n9 P% L打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   % L* A; V9 _/ N& m* V
昌記根本就沒有買的問題
) z! b* G8 Q2 \" Q& S3 W/ c& ~( H& r只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來' W1 I/ P& F$ T- E
+ S7 b, s$ v1 n
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
0 s% B$ T$ h$ J/ r) s4 B1 u' }爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買% N+ [  _' Q, ?; K) _
沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 2% A4 J7 a( T! @! L- e8 P
自己母校最好feel呢!; ?5 e6 o! M; N' q+ U
不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   ; z+ B8 {! ?1 |+ A( g
Me 2
& y) o+ b) U, R自己母校最好feel呢!1 x/ {* b. [9 w5 `' @
不過我中意自己著
9 d, R2 B8 n7 J& u+ T" }9 I; B% ^有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正 ( w& g$ f* a+ A& @* B( T
如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!