嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   
9 V) z- Z2 d9 k4 l3 v+ f7 k! M4 U, @  P% d
無計啦,依家全人類都知果到易買嘛
: Z3 u! B8 h0 e1 i' Y1 x% [一年前買過套不知名黃水手百五。
. Q. d2 y/ W' e% n: A; Z3 U' b$ i& [/ [我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
; m+ v! A# T9 V9 S1 W8 W5 |+ u
- R) ]3 ]+ I) X9 S8 w% H
但係有人話昌記都會問嘢架喎!
+ o2 O6 i  D  t6 l2 u我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
! `8 {1 F" O4 {8 k; c* n6 ~7 q) f% V$ I

& l& o! D+ U6 B" B; R1 e但係有人話昌記都會問嘢架喎!, E9 W4 w; }. x/ y
我自已就未試過
7 l& F; n8 m8 n) h! }2 ?4 ?$ H( X我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多, j5 w3 C" S/ _" C7 C; }0 H
同hard sell佢d party系列囉

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   + _! [. Z! P6 r) W

$ C3 I0 }7 K' m9 Y2 y7 q5 L. I% [( B! S5 D4 l
但係有人話昌記都會問嘢架喎!! T! c( k; [  @; O
我自已就未試過
$ ^/ x; m; a3 q
" `- A" x1 m4 i9 E! M- O可能係問你麥野SIZE......3 y; R& \1 F& v
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表   
( ^' @7 n" ~1 u/ V- R0 k4 _
& g# I5 c0 g4 Y8 h* l* X" L" p. e1 F6 Z
% d* \; r3 s9 p可能係問你麥野SIZE......
6 X3 p1 m6 n, }+ H+ P( f1 l" ?如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
: j0 w& f3 {, b2 O5 i
. }6 F8 y0 |0 W- b1 t+ k" Q8 H我係金鑰都會比人問長問短
9 K9 L7 P  F: j& [" X+ E' v問完乜學校再問乜size

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   " q7 S6 _' k6 R: S" U2 {

2 J9 h5 J9 D+ `$ u; C% z1 X0 J) P# ~; [, d( V' l
但係有人話昌記都會問嘢架喎!
3 _4 s$ e, z% ]0 l6 Z3 A9 ?0 s; y我自已就未試過
& u$ b! E& D% V0 C' I6 c無問喎!
9 I* i& R% V2 w1 v1 W* g9 z走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.2 V; C. s. q$ l+ d3 p
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
, f0 e( o0 u' @& L( t
( k( ^; W: Q3 n) L$ B( C( Z6 r[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-8-16 21:18 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   
3 \9 q9 y! h/ y; R: O& q+ q: j6 t& R2 w, \
無問喎!' q$ g- N+ I! [" S% ^: I
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.
; J+ ~; C9 P+ |! j; ?3 j, M4 N仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
7 c1 x( R& g* w

) r( q: ^* a7 q有人話昌記好招呼
& L" N+ }9 W3 k1 c6 s有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   " V( H; k6 C9 r9 A  _* B
. ?! d4 R; I6 g) }8 E
& i  y# z2 t: Y0 E8 c, a
有人話昌記好招呼
/ s1 ]4 c  H5 l  A# i. t: F有人話昌記好難買
* }% P* |, Q# C/ t: s) \
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   ! w2 T, \% h) O0 D% O4 |

7 K3 C4 Q0 C- x4 m; c. L1 ?3 {( n我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
, e- J& e  p: M; C) U! Y
- G: E0 q) l. d$ P8 G
以前我都有去昌記,唔難的8 J* X* w# Y2 A1 I" u
但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   
8 b& b8 Y6 s6 z, q7 ?
6 w* l' @0 |+ q3 B2 q3 K* c. C9 J% [/ b/ P2 I
以前我都有去昌記,唔難的8 }8 p  B" y5 ?( n* `
但而家無去好多年,有人話會問
5 u1 W2 |7 r- v$ K* L  K* `
娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度 7 w$ l* H; Z4 h+ Y  @5 i
我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題
. Y- K7 V( Q. t5 c( g只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來
+ m( `8 i- r9 U7 z( K
' A/ Q0 M; Q- d( f# U/ n% K打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   
) H2 R! B& W* B+ {昌記根本就沒有買的問題! Q% A1 Z& F+ ~9 a3 {
只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來. e- E. ~7 V( R. |, i- d
( r$ I. q1 V3 S+ W% e& S2 X
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
% h' [! T% s, d( q" n+ J6 m爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買( i; O& |$ t6 l0 H6 `! f
沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 2
8 l0 X+ y  ]8 O自己母校最好feel呢!1 W6 \+ ]5 c& T# k% |
不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   
- J$ s" |- l' P% ?4 g. G% t) C1 o8 GMe 2
: }, f" x  Z( {: Q& @7 ^; \( w! Z自己母校最好feel呢!& [* H4 r2 Z# h" u
不過我中意自己著
+ {3 T* c6 }- Q3 v+ ?7 Q
有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正
% ?8 P" @" B5 p+ q+ r$ M& c如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!