嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   7 }# ~% d* p; B8 F: n
. B0 b. ^* m7 J* x% I% o6 E9 V
無計啦,依家全人類都知果到易買嘛
, i( |2 E3 K8 F- F8 b+ v2 D一年前買過套不知名黃水手百五。
* }9 [; Y7 S" U* \/ o我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
) z2 W4 |: T8 h
* L/ |& a0 P: x. k* n6 s2 F
但係有人話昌記都會問嘢架喎!+ H: K3 U' O1 U0 [% F1 a2 R9 S
我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
8 X) C. X5 I9 A5 t
# ^7 x* Q5 I+ S% F* E  R7 l( I$ d( H/ }4 G; D. ]# p  `8 J: J
但係有人話昌記都會問嘢架喎!/ l- A4 y) p0 m6 @) Q: f7 p- e- H# ~
我自已就未試過
, F* A  h7 x7 l
我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多
1 s( |9 k0 |: Y同hard sell佢d party系列囉

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
& G" ?7 C* M- [( k' p# [. A$ k) k9 F" Y

! ?- R4 S( ]/ f5 \( l, ~但係有人話昌記都會問嘢架喎!
7 f! L% [3 q" J2 j我自已就未試過
, B9 O4 `$ a, c( J+ Y) T* p9 T) z7 c- h/ G9 t& ?2 E/ o4 r
可能係問你麥野SIZE......) |# P+ f! m  H: @. ^2 m
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表   
! b; h' C) Y7 g
9 }  M7 y  z' V5 b" V- P' x% T  e% j. Z+ K' b1 r* ]
可能係問你麥野SIZE......
+ {5 a) g& d0 C; g如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
8 k8 Y) ?& }, l* k3 h: m
# I+ U# d1 W& D8 x3 ~
我係金鑰都會比人問長問短
# Z3 k! d$ J- m" t問完乜學校再問乜size

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   ' |/ Y2 ~5 e3 L7 ~; Y& z% M" g) e# @- {

: J5 [  T. o" d# Z, \* e9 R! }  g
! T* ^& v% `: C/ O, z, m但係有人話昌記都會問嘢架喎!
# e+ c5 h2 i/ ~+ |6 U1 i我自已就未試過
% u1 d$ w3 q- @5 }. ~5 z6 F
無問喎!& H; W% o2 L8 T  S8 x5 I
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.
% T/ ^2 C! g8 \仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添., Q) Z3 R3 b" {3 G! F( `4 D! u

7 i8 J; y4 V+ z. c9 c* @1 {3 ]' B[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-8-16 21:18 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   
# a" d8 m. f; d- |# j3 a  Q- D8 p+ b( {' w: A, `1 ?
無問喎!- B2 `. g# P7 v' n
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.
3 g: s- ]6 x0 T+ D8 x5 V6 F: O仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
4 L4 O# Z" q; e& T2 f$ ]
+ D# C" E6 D- v# D
有人話昌記好招呼- }4 I- S3 @. }: q) T" U
有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   " r# W* o8 k* E/ u' d

3 ?+ d1 O) r1 a( s& Z0 `! j+ t/ `5 x; X5 Q7 d/ x6 V( i6 a
有人話昌記好招呼- w7 Z9 N! ~" n& u
有人話昌記好難買
1 \! D  d7 E5 u- K9 D. h! t+ Q, Q
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   % |( A- B( ^1 h5 f* q- C( `0 I
- Y7 W  d7 c# W  Q
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
' R- K! E! Y- x& S: v2 k+ x5 c
0 Y7 r/ _: M$ Q; ]5 O以前我都有去昌記,唔難的
/ K* C! b6 @( o但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   
0 y* U& {  n5 H9 ^, r% U
* c6 Q6 t$ n4 [% W: C* \8 g+ a2 b4 b5 y% \
以前我都有去昌記,唔難的# S3 R1 H0 p/ G" b
但而家無去好多年,有人話會問
9 C! e) q1 w8 z3 l+ c0 G. b娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度
9 T7 C; _! X6 x, Q  m我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題
2 R' I! g( N2 i9 T' ~只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來& B% l/ C. X+ G0 s
9 U2 |/ i$ t6 }" Y& Q
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   * ]% [/ t$ T, L9 R) `7 |
昌記根本就沒有買的問題
( R2 _5 h. K  t# V5 N$ O只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來
# b; x2 j/ U3 Y; h* m7 ^6 j5 Z, K) v/ F
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
$ e+ V9 f% Y( [1 F& W
爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買0 O- p" ~1 Q) M' C- a% r7 @" t. e
沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 2
5 _+ J7 _2 z9 g' J0 r. Y7 e, q& O自己母校最好feel呢!: _  Q% Y! j/ y4 e- X9 {' e
不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   / c$ }0 R* q- [4 e/ P6 u) y' E
Me 2) F+ N1 a5 a( `3 c
自己母校最好feel呢!; }! w6 b+ ^; ?9 f+ R7 p9 h( N
不過我中意自己著
9 l- G! P; g) @. T7 ^/ G有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正
$ @  k/ M8 Z- s! j如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!