嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   
8 [) L+ m9 J. E& \$ N3 {2 c- u2 J+ x6 P2 B2 Z# Y
無計啦,依家全人類都知果到易買嘛
$ l# ^. J" u1 x7 j: {  g# u. n, f一年前買過套不知名黃水手百五。  [5 p  z, Y' o# y! Z- V
我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
0 d- n4 Y* _! j; W/ X* Q

+ ~8 C4 C2 X: i5 d但係有人話昌記都會問嘢架喎!
4 m7 \5 R! p8 t; ]$ O  @+ X2 H我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   # Z. Z% P; x& E) E

* I  c* [& m7 R$ S7 ]  O5 H% f
, @( b6 M5 K# i但係有人話昌記都會問嘢架喎!) g- \) c! R; F* }* y- [* z( {( I
我自已就未試過
) e" ~# w9 a( u/ L4 H0 R+ ~5 ^( k
我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多
4 p3 T! ]; y1 `9 Y, y& g同hard sell佢d party系列囉

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
) x: W7 z0 r5 q' b# ]" e4 z" D3 G

; S# p9 K. o! V7 O, I+ u1 a但係有人話昌記都會問嘢架喎!
5 i4 [9 v# @1 n" I7 b2 ^1 F" |/ x; ?我自已就未試過
* n7 k9 e* z: w. N( w
) W/ S' N& z$ v1 _* Q8 G可能係問你麥野SIZE......
/ r; ?+ ^" F! _如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表   
" X8 z  s* P0 i( I7 r: E- t
; ?- @# {1 l* X1 @2 v% L
3 @( Y* n) ^. `+ p' X可能係問你麥野SIZE......
6 U& V, V! J) w如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
2 c  Y3 S: E$ i8 ]

. z/ V4 C' ^4 f7 R1 D我係金鑰都會比人問長問短5 x7 ~* p& \5 U" q( d% ~6 j
問完乜學校再問乜size

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   / t1 G+ h$ w( t4 z8 t0 C

7 ]! }' Z) O/ ~
. v0 X- ]2 y( D% q  P- _1 C但係有人話昌記都會問嘢架喎!
1 d. \3 z$ u0 E9 V7 \我自已就未試過
5 ]5 h9 w' Z* F( Y1 P, B7 `( k無問喎!
. h  p' o: X7 r走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.. n& \- O/ a  U! L. }7 f
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.% D7 j: @/ R( B0 n  ]" r
0 @' T, V: @4 }+ |" T# k9 f3 D

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   , W5 f# E' D1 L! {1 |

8 ^5 u0 D7 G: ^- z無問喎!
0 y" {$ D, Z; I0 C- A& K8 B  t走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.7 A; L! z8 ]: i5 Q
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
6 g9 @$ ]8 [1 i( o' x% L
1 \! A3 c5 J! y3 e有人話昌記好招呼2 U% ^, t- U) f. J. x; T' s3 r
有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   - B; |0 s! l& u4 i1 f& p/ M  R
5 l  i& Y7 s1 q9 w5 J

6 c3 U' y& ?& n# @8 H0 R& V, ~有人話昌記好招呼
3 }& [' Z; G' x  ^* W- @有人話昌記好難買
( g0 _5 D6 g$ S* B9 _  t) \. X- a我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   
% q  m4 L6 x7 h) l1 y% p) W9 L0 v1 ^* q4 ]# S
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
* i5 v8 T' A4 w8 W
; b1 M9 O. ?4 u! o* d- I
以前我都有去昌記,唔難的; [. i7 L( P9 }
但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   : G' m; K8 q+ [7 X7 Y4 p

0 j. y1 ~( \7 v( ~. e$ m6 T7 ]. Y1 y* e) R6 E9 E
以前我都有去昌記,唔難的3 _$ D9 D+ _" e) m# J
但而家無去好多年,有人話會問
! w3 }. O; ]" g娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度
) U; c6 s8 s2 j! B* D3 [我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題: v$ a& _& U; V
只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來
4 R( c5 l. p  l0 |
/ L* K& c3 u! O) c$ i打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   - y+ {8 j+ M1 y  M( z  x' P
昌記根本就沒有買的問題
+ z9 u! e% _, S1 s只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來, g) W: V" k( P, V3 a; g

0 E! P, X3 G* c7 S打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
8 ^, Q9 X& p: ~) \" E, D爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買& c. b" W$ `6 i$ x4 p
沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 2" X/ Y" b  r& F
自己母校最好feel呢!9 E7 p2 a. S+ y6 w$ m' f. i
不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   
! t1 B$ N2 b; O8 {5 p! h8 v' _! ]0 CMe 2
  g7 q. ?$ J3 n, M自己母校最好feel呢!' R) g8 U+ T3 I8 n3 w% g5 J
不過我中意自己著
4 r; _3 V# J' O1 w" ?8 e
有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正 , W, p0 B" }% L$ n
如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!