嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   9 b) M8 g7 S1 ~. I
$ v1 B1 m6 S+ K$ s3 J
無計啦,依家全人類都知果到易買嘛
+ U3 V0 h3 z# K一年前買過套不知名黃水手百五。
' R  `% F& e" G我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
) V' D  P- g  d, d% ~$ o6 S% b" \6 f, e1 W
但係有人話昌記都會問嘢架喎!6 v3 O# G9 _1 g& ~
我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   3 ?& o; h% I0 ]$ W

/ {9 p: A/ Z0 d1 F2 ^) t) d4 A7 r. ?3 A
但係有人話昌記都會問嘢架喎!
  Z1 j0 m( v; {- M我自已就未試過
! _. s# d8 M/ g2 I% n5 j; g& S
我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多: q, u+ H5 L2 n& p& o& ^0 C' c. y
同hard sell佢d party系列囉

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
( W: F0 o2 a7 B+ D; [; S$ ^) r5 b# J) A

6 U( j; Q, T7 N但係有人話昌記都會問嘢架喎!& Z' H. `5 F3 o7 |$ T0 h( G9 y
我自已就未試過
# C/ s" e3 V2 P5 C  ]* p' j# b  E
$ ?' w7 |0 \1 @0 z! J# p可能係問你麥野SIZE......* E- o  G- C- r* J+ @1 S# ~
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表   * f- u1 b! G) l! K+ c% x8 N# i

* Y5 ^' c: p( g) A" I  ^
/ X; c4 H& b* V+ {7 [0 `可能係問你麥野SIZE......* x& `9 p9 V% m% ]* r3 I- r8 T* s
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
% Q( k; a$ k9 q1 y% |; y

. R2 [7 _& K8 v' X/ w1 M我係金鑰都會比人問長問短
9 @8 t8 K* U+ R( T問完乜學校再問乜size

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
2 j! l, H; S+ \( R7 I1 N0 F
4 d6 l+ c! L8 ~7 w1 c% X! M$ Z' H4 V  M/ U4 H% ]7 j: r
但係有人話昌記都會問嘢架喎!4 N+ v% }9 h6 ~, Q5 H
我自已就未試過
( N) [% g8 r9 {; Z) H無問喎!/ b- H- I. a0 d. J2 b
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.
) j, R4 N: C! @7 n, w仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
/ q3 c% F+ t$ P0 `( @: o6 o4 l/ T) S+ k8 p- f

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   
0 r0 w: a  f2 Y/ \' N6 T- M! ^; [5 I! V9 v2 N5 @
無問喎!
$ W/ |! k& o; r, I3 F走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得./ [* _$ t) h& f6 ]! X" Z+ D  z
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
# N( D) W9 b7 S+ w1 R4 X

5 G- U2 N8 A1 l: z  z1 ]# Q/ H. {) F有人話昌記好招呼4 g; A; S% I1 y2 \# @5 s$ N7 j8 }7 [
有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   ; n" H; g% \. S+ j+ W
7 ?/ y9 N1 T# K6 w# i
4 R9 @0 A1 m; T2 {2 ]  i
有人話昌記好招呼
2 l# D  I9 B- v/ V+ ?& i有人話昌記好難買
3 V1 o) W+ D8 U- M( \
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   
: u9 S$ O/ J6 c! _4 J- U5 p  J. I" M7 z( g
我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
( k' Z4 Q' t9 D! V' |6 t6 S+ Q( `6 D" {9 l# s$ V, m+ i  R# C
以前我都有去昌記,唔難的
. s/ N( B" F8 a3 M0 G; a# H但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   
) c5 x& x" r5 O) Q: r; D
& V+ T. |+ B9 b1 x+ v* a- e. S; I/ Q% m7 P, Y. [6 C
以前我都有去昌記,唔難的* @: o, B3 B+ ]9 `
但而家無去好多年,有人話會問
8 a: _/ H% c+ D( `  q$ X% C
娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度
# c6 a, f% |" S- V  `我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題
2 q' r5 i4 l4 }) l% G$ R# K只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來
' h0 T1 z9 v& x$ \# ~6 M
$ X' |( {, o' e( {. h; H+ f打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   
% C1 t, j8 F* P, {" ^$ B昌記根本就沒有買的問題
+ _: L3 \% v- ^5 y) T只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來
9 t6 k# C! z* g0 ~0 Y7 x  i6 |1 L* A9 u
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
; S0 g) z! c7 V% ~9 v( C9 J+ x4 m8 M3 v
爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買
0 _0 X, ]& u  d2 N* E+ N2 F. x沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 21 ~5 I) g, \6 ?- v
自己母校最好feel呢!
% G  k! u4 m. p* B$ k不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   
! }( e4 `9 L. N/ h$ H; N2 K/ IMe 2
+ |' }: ]  T8 X. @# X0 n自己母校最好feel呢!
: e& g- A2 o. ?8 e- |) b5 d不過我中意自己著
8 `9 u* v7 s% ^, \/ ~+ N3 i有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正 4 n$ E0 R2 G, Z1 s9 T, G. ]
如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!