嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新買的校服

其實幾乎邊到都可以話做話劇用,只要你見唔對路就話開玩笑而已,然後改口話買比人都照可以買到。不過我遲d都諗住去買套衛理,因為華丰真係易買,同埋其實我係衛理讀緊。唔知我著住衛理套校服去買衛理既裙會點呢?

準備開學啦

引用:
原帖由 willkam 於 2013-8-28 04:02 發表   
7 ]% X4 J1 D* a7 y其實幾乎邊到都可以話做話劇用,只要你見唔對路就話開玩笑而已,然後改口話買比人都照可以買到。不過我遲d都諗住去買套衛理,因為華丰真係易買,同埋其實我係衛理讀緊。唔知我著住衛理套校服去買衛理既裙會點呢?
5 b- ]4 r5 ~1 b4 D7 O$ f
小妹覺得仲易買,佢會覺得您幫同學買

呢套校服都不錯...樓主買到心水真係好

引用:
原帖由 willkam 於 2013-8-28 04:02 發表5 H" [  P$ T. r: ]8 L6 X
其實幾乎邊到都可以話做話劇用,只要你見唔對路就話開玩笑而已,; _, A8 C& F7 v( V/ {/ _! J
然後改口話買比人都照可以買到。2 F9 l4 q& j% A( p, ~+ d( N* V9 P# V
不過我遲d都諗住去買套衛理,
/ u4 I+ K+ p3 c  y因為華丰真係易買,
2 V- m8 x6 n) F2 U同埋其實我係衛理讀緊。$ S0 i! {  i; a5 x: E3 ]) E: ]
唔知我著住衛理套校服去買衛理既裙會點呢?
9 l9 {2 Z3 }) Z9 f. f" ]
我暫時最惡都係著里車制服去里車總會買制服- A, _9 A: m+ f% Z# v' p& L
跨區就講得通,華灃幾近學校……
2 {; ]0 c) ~. E  w) f5 ?' C3 W當然個別本壇會員大膽到學校對面馬路照掃貨3 l7 c; s# T' P* |+ E4 H9 [3 P
又如何?
暫停寫入

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2013-8-28 01:07 發表   
/ l8 z" e+ @- K. x, \% N8 |, r3 A( X* D# c, o4 y
九龍塘嗰間校服一樣嗎?衛理好似有好多間,佐敦好似係白色連身藍色邊的(有錯請指)
* G& Z2 `" Y* e$ T% u1 l- X  y- C9 v' j( o& O1 N5 ^, i' b
九龍塘轉左做兩截

引用:
原帖由 willkam 於 2013-8-28 04:02 發表   - ~* X& d" G3 l$ C" f
其實幾乎邊到都可以話做話劇用,只要你見唔對路就話開玩笑而已,然後改口話買比人都照可以買到。不過我遲d都諗住去買套衛理,因為華丰真係易買,同埋其實我係衛理讀緊。唔知我著住衛理套校服去買衛理既裙會點呢?
: S: |/ s7 q( S) o# J; ?, r

$ g  {% @, B7 e) p! x8 E  Z# F著住衛理套校服去買衛理既裙有咩問題?8 u( u6 d; w  E: I1 x
我試過著住自己學校男裝去買自己學校條裙都係咁

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2013-8-28 23:20 發表   
  J4 ]9 e$ A' a& B% f6 T- |7 Q/ [$ e, z! P
小妹覺得仲易買,佢會覺得您幫同學買
+ W6 s% C5 s. K$ o$ c0 Z; U! F: D( ]: @6 H% f0 y6 H. l& Z9 s
吓…要諗佢點諗我架?我從來唔會

我覺得著校服學生會易買d,人地以為你幫同學買。另外,中年男士買應該都易,人地以為你買比個囡。廿幾三十歲嘅去買應該會最難
' v9 A, w- r/ |1 L$ {
: Z% h" [* `, W) F1 i
引用:
原帖由 willkam 於 28/8/2013 04:02 AM 發表   / ]1 A# {0 G6 V; ^: S. t2 B

這件也不錯

引用:
原帖由 angela_fung 於 6/10/2013 13:03 發表   
9 v% D0 `3 V( f我覺得著校服學生會易買d,人地以為你幫同學買。另外,中年男士買應該都易,人地以為你買比個囡。廿幾三十歲嘅去買應該會最難5 j  |) S, l: U  p8 u) c6 B+ p

8 q' k5 ]3 R- P2 |
6 t$ L- Y* e9 i# j3 x7 d
響澳門,我果個年紀入去果D鋪買條男用底褲都成四五個人serve
3 L- \6 i% U9 e8 l, U0 n8 @唔好話買D奇奇怪怪野Orz

咁夠膽買  仲係全新