嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新買的校服

新買的校服

唔知有冇錯區~~
" g# Y! A3 L$ d* P
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不是該到校服區嗎0.0; C" Y% R% }. Z0 e4 L8 z$ d
anyway  支持支持!

引用:
原帖由 loklok0106 於 2013-8-26 02:17 發表   
$ F6 l" y/ T9 B# H8 P不是該到校服區嗎0.0
7 v7 T8 b# W; B# O' fanyway  支持支持!
0 T9 B: Z, A- p- X+ n
未達分數進入校服區...

係邊買?

引用:
原帖由 fkm521313 於 2013-8-26 02:36 發表   1 O% {8 b+ g! A+ ~7 _9 l
係邊買?
8 ]5 c7 x! y" l( z* G0 e8 T
柴灣嘩楓& ?% f- o5 Y) O0 y
漁灣村對面

引用:
原帖由 fkm521313 於 2013-8-26 02:36 發表   / I, k; v7 ?2 [/ s! k- x
係邊買?
2 ~% x; v' x, G* h  \
柴灣嘩楓
% M5 x7 k$ R5 s8 |9 e漁灣村對面

價錢如何?仲有咩靚校服買?

引用:
原帖由 hellohi 於 2013-8-26 09:50 發表   " X( b) ]0 [3 G) B$ P3 k; ]6 B" {
. S& I  Q' n0 z2 o( w$130,間舖頭唔係主要賣校服,得幾套掛咗出黎,有啲我唔知咩學校嘅校服,可能我唔係住嗰頭啦,其中一條係純白色連身加紅邊,好吸引。

引用:
原帖由 hellohi 於 2013-8-26 09:50 發表   ( v! I/ `/ M- ^: j5 Y
$ g) Y" X$ F$ n5 X! D$130,間舖頭唔係主要賣校服,得幾套掛咗出黎,有啲我唔知咩學校嘅校服,可能我唔係住嗰頭啦,其中一條係純白色連身加紅邊,好吸引。

點解你咁多回覆都係一次留兩個一模一樣?& U, x* n8 D/ K  v
呃分入校服區?

師兄, 可以PM地址我嗎?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-26 10:30 發表   
* o% G9 j3 B/ w+ w' u點解你咁多回覆都係一次留兩個一模一樣?" m$ D- g( P0 v$ C6 ^" P
呃分入校服區?
5 I/ d2 c7 F. R0 y1 E! O% s! J唔係喔,唔知點解用電話覆文一出就出兩個,可能電話問題。

立下眼以為啲豬er匙6 A2 {& A( q+ X& T( ]! R# }. @
不錯 加油喔

樓主頭先話白色連身有紅邊的是衛理中學。華丰有賣小西灣至skw既學校,好易買,我試過話買黎做話劇,佢仲俾我試埋添

引用:
原帖由 willkam 於 2013-8-26 21:34 發表   0 f$ Z) ~! L. n; }
樓主頭先話白色連身有紅邊的是衛理中學。華丰有賣小西灣至skw既學校,好易買,我試過話買黎做話劇,佢仲俾我試埋添
1 X2 I8 z% T' }( A# ]' o: F姐姐您好勇敢喔,其實都有主動問我係咪話劇用,我只係話幫細妹買咋,始終試係好,即刻知道啱唔啱著。

即係呢間係衛理?

引用:
原帖由 YUMIKOYUMIKO 於 2013-8-27 01:05 發表   1 X+ K4 ^- K+ N
即係呢間係衛理?
9 O9 n& `0 j' j  I6 `
冇錯,小西灣衛理

同九龍塘果間差唔多

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-27 06:18 發表   ' Q6 T; G6 b6 j
同九龍塘果間差唔多
- t: t' S. P# ]% p9 |  I! I
九龍塘嗰間校服一樣嗎?衛理好似有好多間,佐敦好似係白色連身藍色邊的(有錯請指)

看起來不錯的樣子……!

最近訪問的版塊