嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新買的校服

新買的校服

唔知有冇錯區~~
( G1 J2 {. A( g; N, z1 @
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不是該到校服區嗎0.01 Z" R5 |& i* G/ O5 H- c/ W
anyway  支持支持!

引用:
原帖由 loklok0106 於 2013-8-26 02:17 發表   
% x+ y2 E! v0 k' f9 B不是該到校服區嗎0.0
6 A! b6 k, H$ Tanyway  支持支持!
* L9 T" f. U" z7 J* T$ o$ V3 U
未達分數進入校服區...

係邊買?

引用:
原帖由 fkm521313 於 2013-8-26 02:36 發表   
/ @1 `+ x8 @9 |係邊買?
9 G6 x; ?* |5 |1 ]4 j
柴灣嘩楓
' k- M' o8 E0 ^漁灣村對面

引用:
原帖由 fkm521313 於 2013-8-26 02:36 發表   ' m* T' \. f2 O6 J/ Y4 V7 C: y- j
係邊買?
8 Z* {0 s8 V6 s! H/ m) t
柴灣嘩楓
: I2 d6 o( ^, o0 ?, c漁灣村對面

價錢如何?仲有咩靚校服買?

引用:
原帖由 hellohi 於 2013-8-26 09:50 發表   + j5 ~0 j) M9 l- a6 u! Q/ M9 P
價錢如何?仲有咩靚校服買?
5 B( D0 i* k2 N! U* x8 Q" y
$130,間舖頭唔係主要賣校服,得幾套掛咗出黎,有啲我唔知咩學校嘅校服,可能我唔係住嗰頭啦,其中一條係純白色連身加紅邊,好吸引。

引用:
原帖由 hellohi 於 2013-8-26 09:50 發表   
& M: o, b& ~5 c( _2 s# {' W4 @價錢如何?仲有咩靚校服買?
- n, w, A, ^5 i4 S$ t/ v
$130,間舖頭唔係主要賣校服,得幾套掛咗出黎,有啲我唔知咩學校嘅校服,可能我唔係住嗰頭啦,其中一條係純白色連身加紅邊,好吸引。

點解你咁多回覆都係一次留兩個一模一樣?  E2 l6 s7 p2 X
呃分入校服區?

師兄, 可以PM地址我嗎?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-26 10:30 發表   # h7 M& O5 _6 P0 g7 C# y
點解你咁多回覆都係一次留兩個一模一樣?
  O5 V  ?5 L) G! P; S. k- z& k呃分入校服區?
2 m7 L9 ~5 Z$ r7 J唔係喔,唔知點解用電話覆文一出就出兩個,可能電話問題。

立下眼以為啲豬er匙9 V1 t" H% s2 l) G# L3 f
不錯 加油喔

樓主頭先話白色連身有紅邊的是衛理中學。華丰有賣小西灣至skw既學校,好易買,我試過話買黎做話劇,佢仲俾我試埋添

引用:
原帖由 willkam 於 2013-8-26 21:34 發表   ( r- k0 z8 S5 ~  O3 @* u# K
樓主頭先話白色連身有紅邊的是衛理中學。華丰有賣小西灣至skw既學校,好易買,我試過話買黎做話劇,佢仲俾我試埋添
# D) y' `9 R4 L% k: L姐姐您好勇敢喔,其實都有主動問我係咪話劇用,我只係話幫細妹買咋,始終試係好,即刻知道啱唔啱著。

即係呢間係衛理?

引用:
原帖由 YUMIKOYUMIKO 於 2013-8-27 01:05 發表   , f" F* E3 y1 u; S8 ]) o
即係呢間係衛理?
9 n6 d0 D* V* u+ h5 c9 u% Y, R
冇錯,小西灣衛理

同九龍塘果間差唔多

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-27 06:18 發表   
4 @. R& [( W6 |1 c8 k同九龍塘果間差唔多
& p9 p' J+ ?8 Q! j" ?8 h
九龍塘嗰間校服一樣嗎?衛理好似有好多間,佐敦好似係白色連身藍色邊的(有錯請指)

看起來不錯的樣子……!