嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

d 中學生係咪唔戴 bra,只著底衫底裙?

d 中學生係咪唔戴 bra,只著底衫底裙?

望落好似係?
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果底衫有PAD,特別係低FORM,未必戴

引用:
原帖由 bbalice 於 2013-8-31 23:23 發表   
; T6 @# B9 S$ @* O7 x/ g2 j如果底衫有PAD,特別係低FORM,未必戴
: \. E( ~7 T9 ?6 Q
同意,應該出現喺低年級,高年級小妹未聽過

而家好多女仔小五小六己經開始帶bra
" D1 q0 X5 z% Q  E0 y1 `1 J中學唔帶bra著胸衣既,應該佔好少數

有 pad o既胸衣係咩樣架?

有 pad o既胸衣係咩樣架?

胸衣咁既樣囉……

應該到左高年級對波大左要帶bra
6 E8 W' S, k+ r: Z. `" t之前應該帶d 有pad 背心仔

引用:
原帖由 superccccc 於 2013-9-3 19:54 發表   
+ R' n+ m2 J( m: F: |% Q/ t有 pad o既胸衣係咩樣架?
! E2 H  v/ ]0 q& N# E8 D# o2 E0 ^

$ w! @/ H" q0 k! F$ D8 j即係吊帶半截短背心/背心內衣
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

多數係bra 加吊帶底衫

我家姐以前都無勿胸,都帶sport bra打底,吾系會露突點架0 q8 k5 S2 X. O) ~. ]
我e+ CD 都帶佢 D sport bra 架

冇波咪唔洗用囉我諗

引用:
原帖由 joey1234 於 2013-11-3 17:09 發表   
7 @* ^8 Y2 u5 d+ y8 f我家姐以前都無勿胸,都帶sport bra打底,吾系會露突點架
+ E6 h9 N  z  U我e+ CD 都帶佢 D sport bra 架
+ D8 m! d. [& J9 d0 {
啲好焗架喎!

引用:
原帖由 bbalice 於 2013-8-31 23:23 發表   
  G3 k7 H, u; p7 L) h& y. s如果底衫有PAD,特別係低FORM,未必戴
# Y1 N1 m& A$ p& S" {3 `
如果女學生著左呢件,可以唔駛載bra啦* b% C5 U, e1 Q( G0 W

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-15 17:15 發表   * m; A# _/ _  w/ }

. c' H1 O- N% ?6 p" R. R如果女學生著左呢件,可以唔駛載bra啦5 a6 ^. d; y. D
1 f# s1 D. Q; x* z3 j  B1 z

& V2 r9 ~* ]( J情趣內衣嚟架喎!唔夾校裙喎

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 17:25 發表   ! n. s) e0 B: t0 e

+ H# V1 \( w! _; u% t( t& e& f9 `( W* t* S5 D4 \3 l$ k! s; e
情趣內衣嚟架喎!唔夾校裙喎
8 X: ]0 ^! x# E0 k9 l
呢件都唔算情趣,N年前讀中學見過有女仔好似著左類似呢D嘅

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-15 18:51 發表   
" U8 i# `) _8 v8 D( ?8 E6 n
; U6 `) a5 d! l7 t4 p4 T* x' [0 c! Y呢件都唔算情趣,N年前讀中學見過有女仔好似著左類似呢D嘅
3 X7 g( `( j8 ^9 `) a
搞到我都心郁郁著條情趣睡裙加上至校服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 18:53 發表   6 f1 S! d7 t' o5 g6 l7 j

( I  D8 C7 m& M4 z5 `! Z搞到我都心郁郁著條情趣睡裙加上至校服
, t# l% `' G" K, V7 r# b
其實女仔著呢條睡裙返學又唔駛俾個BRA束住個胸,又唔駛凸點,又舒服,幾好呀

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-15 19:19 發表   
5 ?! k" {- S- m! J5 u/ b/ S3 T: f2 K# g; Q) t5 W
其實女仔著呢條睡裙返學又唔駛俾個BRA束住個胸,又唔駛凸點,又舒服,幾好呀
+ U: i, v/ E7 Q3 U- J5 E3 Q

' X* Q/ ?/ h5 J4 N5 q" i$ k, C+ l0 i$ }' h我已經咁樣著左,覺得好靚

好像有部份校裙
, Z$ L7 o  f, @* F4 H4 m" _本身就有底衫底裙