嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

d 中學生係咪唔戴 bra,只著底衫底裙?

d 中學生係咪唔戴 bra,只著底衫底裙?

望落好似係?
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果底衫有PAD,特別係低FORM,未必戴

引用:
原帖由 bbalice 於 2013-8-31 23:23 發表   
1 B6 {% F0 b2 P. X% a$ T如果底衫有PAD,特別係低FORM,未必戴
" s# j+ ?6 {) c% V同意,應該出現喺低年級,高年級小妹未聽過

而家好多女仔小五小六己經開始帶bra
" J$ I; r7 X4 r9 k; ~9 b6 m1 G  `# B中學唔帶bra著胸衣既,應該佔好少數

有 pad o既胸衣係咩樣架?

胸衣咁既樣囉……

應該到左高年級對波大左要帶bra
' Z) Q+ i5 c( E, g9 c% A之前應該帶d 有pad 背心仔

引用:
原帖由 superccccc 於 2013-9-3 19:54 發表   ' q6 d3 n7 c' Y
! j0 g) c9 ^: `! C3 f/ J! K, J
) K! X2 Y# u) \& T0 P即係吊帶半截短背心/背心內衣
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

多數係bra 加吊帶底衫

我家姐以前都無勿胸,都帶sport bra打底,吾系會露突點架
' [( K% h, H7 W9 o8 a% p5 ^我e+ CD 都帶佢 D sport bra 架

冇波咪唔洗用囉我諗

引用:
原帖由 joey1234 於 2013-11-3 17:09 發表   
! G$ j4 Q5 Y. ?+ `! l( Y7 Y( Q0 G/ L- }我家姐以前都無勿胸,都帶sport bra打底,吾系會露突點架
3 y5 J1 C& x+ p4 K/ h8 \我e+ CD 都帶佢 D sport bra 架
) e8 D- U4 I2 ^4 M啲好焗架喎!

引用:
原帖由 bbalice 於 2013-8-31 23:23 發表   1 w; J  D5 R1 h
如果底衫有PAD,特別係低FORM,未必戴
9 }9 V( U$ u. k; I( E- p如果女學生著左呢件,可以唔駛載bra啦* N3 _- F# V/ f- e

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-15 17:15 發表   
; e( a8 _0 h# _, m# G+ e0 ]
5 v" D+ Q( S3 N! Y如果女學生著左呢件,可以唔駛載bra啦( o/ h8 Q2 `6 k! F; |1 |2 }5 R
6 D( q" b  k* ?& A0 e2 r
2 I! E0 G2 @% y! p$ B1 X
情趣內衣嚟架喎!唔夾校裙喎

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 17:25 發表   
" x: B9 m  b1 G2 p  b
) H0 M4 H8 t9 q8 T; f) P% O4 `) H# e- h& s+ a' m
情趣內衣嚟架喎!唔夾校裙喎
( V5 H' n1 ]8 u/ n+ C0 \, U呢件都唔算情趣,N年前讀中學見過有女仔好似著左類似呢D嘅

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-15 18:51 發表   
1 e8 a1 {5 O# n7 D+ q
* B+ b/ J( U1 i5 m2 D' G! x6 }呢件都唔算情趣,N年前讀中學見過有女仔好似著左類似呢D嘅
* d( \8 o) V- z5 F5 |# U2 [搞到我都心郁郁著條情趣睡裙加上至校服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 18:53 發表   
4 h+ o6 G  q  h% ?- Z$ w" q" R
4 g# W  z6 S! I* ^0 p搞到我都心郁郁著條情趣睡裙加上至校服
8 |+ i9 m5 x# }其實女仔著呢條睡裙返學又唔駛俾個BRA束住個胸,又唔駛凸點,又舒服,幾好呀

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-15 19:19 發表   
5 O" H$ j0 y  u7 `/ P( k( ~9 b/ K) L- A2 T! @) |% ?& G) w
其實女仔著呢條睡裙返學又唔駛俾個BRA束住個胸,又唔駛凸點,又舒服,幾好呀
2 V  {/ ?9 h1 u

! v$ c: L% ?  Q, Y9 }2 u我已經咁樣著左,覺得好靚

好像有部份校裙4 z6 J) H+ o7 ^1 R/ Y
本身就有底衫底裙