嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

d 中學生係咪唔戴 bra,只著底衫底裙?

d 中學生係咪唔戴 bra,只著底衫底裙?

望落好似係?
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果底衫有PAD,特別係低FORM,未必戴

引用:
原帖由 bbalice 於 2013-8-31 23:23 發表   
2 A. l; V7 y: X如果底衫有PAD,特別係低FORM,未必戴
2 L$ |: t1 ^) V
同意,應該出現喺低年級,高年級小妹未聽過

而家好多女仔小五小六己經開始帶bra
! O7 a, O- j0 Y) |1 |* N中學唔帶bra著胸衣既,應該佔好少數

有 pad o既胸衣係咩樣架?

有 pad o既胸衣係咩樣架?

胸衣咁既樣囉……

應該到左高年級對波大左要帶bra! a, _/ [8 @$ ?8 L
之前應該帶d 有pad 背心仔

引用:
原帖由 superccccc 於 2013-9-3 19:54 發表   
) u/ F7 Y7 G, m5 C  {- @  L4 }有 pad o既胸衣係咩樣架?
' b  S+ f' B, X. R, r/ ^2 h6 ^1 `  i, l) g2 X0 N
即係吊帶半截短背心/背心內衣
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

多數係bra 加吊帶底衫

我家姐以前都無勿胸,都帶sport bra打底,吾系會露突點架+ v4 F8 x5 `" Q2 |
我e+ CD 都帶佢 D sport bra 架

冇波咪唔洗用囉我諗

引用:
原帖由 joey1234 於 2013-11-3 17:09 發表   4 j) W/ y" y: Z
我家姐以前都無勿胸,都帶sport bra打底,吾系會露突點架) L. ]0 [" P, i) b
我e+ CD 都帶佢 D sport bra 架
( m* k; p9 }! L/ r
啲好焗架喎!

引用:
原帖由 bbalice 於 2013-8-31 23:23 發表   # }" N2 p' r0 O  d, X9 `5 H6 F
如果底衫有PAD,特別係低FORM,未必戴
* a1 Y- T' t/ {' u" r
如果女學生著左呢件,可以唔駛載bra啦8 Z$ B4 D/ p, B. b4 ?) V

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-15 17:15 發表   2 [  B' b# G) Q. ]) s& H. K* b

# p( p: U1 x3 O& p/ X如果女學生著左呢件,可以唔駛載bra啦$ \8 u3 J) s0 n
) J  \+ Z. m% R( Q8 K
5 o  Q& _$ I3 A( `情趣內衣嚟架喎!唔夾校裙喎

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 17:25 發表   % g4 V/ F9 |1 ~* b* j9 i

; i  r3 l5 s# X  \6 d2 d. R, c' L0 h7 x# H5 k3 X
情趣內衣嚟架喎!唔夾校裙喎
: j" c+ ?. A; Z5 v2 ?呢件都唔算情趣,N年前讀中學見過有女仔好似著左類似呢D嘅

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-15 18:51 發表   
3 g/ k6 @6 m1 n5 B
; d( r, p9 i0 U; |6 s$ J呢件都唔算情趣,N年前讀中學見過有女仔好似著左類似呢D嘅
& _" {" ~( ?: L, Q# @: e搞到我都心郁郁著條情趣睡裙加上至校服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 18:53 發表   
. P% @3 T2 p$ g( E4 f: N# z9 B# K5 r8 d1 w- o. ?
搞到我都心郁郁著條情趣睡裙加上至校服
2 h& d( C5 v- U5 @
其實女仔著呢條睡裙返學又唔駛俾個BRA束住個胸,又唔駛凸點,又舒服,幾好呀

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-15 19:19 發表   ' I3 P' B3 L& Z: C+ i3 D
3 r" @, k+ g: G% m' z7 L
其實女仔著呢條睡裙返學又唔駛俾個BRA束住個胸,又唔駛凸點,又舒服,幾好呀
$ N- i' S9 I6 e6 b1 t& Q  s
) u* R& }3 o+ }, {" X" t- W9 k我已經咁樣著左,覺得好靚

好像有部份校裙# @1 |5 J/ k9 s6 d
本身就有底衫底裙