嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

d 中學生係咪唔戴 bra,只著底衫底裙?

d 中學生係咪唔戴 bra,只著底衫底裙?

望落好似係?
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果底衫有PAD,特別係低FORM,未必戴

引用:
原帖由 bbalice 於 2013-8-31 23:23 發表   6 K7 g  m0 e- x0 ]: W
: X" a& ]& k/ T+ P+ b1 l8 I- e
同意,應該出現喺低年級,高年級小妹未聽過

而家好多女仔小五小六己經開始帶bra) H1 o4 D! m9 B8 q
中學唔帶bra著胸衣既,應該佔好少數

有 pad o既胸衣係咩樣架?

胸衣咁既樣囉……

應該到左高年級對波大左要帶bra
4 F+ L, X9 E7 E* `/ B: n. z之前應該帶d 有pad 背心仔

引用:
原帖由 superccccc 於 2013-9-3 19:54 發表   4 y) h- }- s2 o- L# [+ p
" W# q- H5 r/ a' g: l

; T+ P% z( [: ]7 D. J0 A即係吊帶半截短背心/背心內衣
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

多數係bra 加吊帶底衫

我家姐以前都無勿胸,都帶sport bra打底,吾系會露突點架3 I5 k' d& Y" U, N9 \
我e+ CD 都帶佢 D sport bra 架

冇波咪唔洗用囉我諗

引用:
原帖由 joey1234 於 2013-11-3 17:09 發表   
% v+ e( [6 l* q7 ]$ w我家姐以前都無勿胸,都帶sport bra打底,吾系會露突點架
1 m: k9 V# o: x7 T- [9 y( A" [" t我e+ CD 都帶佢 D sport bra 架
) O! L) d  Q7 C5 w  W1 ?4 i9 e3 G
啲好焗架喎!

引用:
原帖由 bbalice 於 2013-8-31 23:23 發表   1 \" h. N5 O' i& C) B8 B1 f3 l
: e/ @8 m; G2 a, V% [; o  H1 @% ?
如果女學生著左呢件,可以唔駛載bra啦3 w. u5 d) D) }; r  X

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-15 17:15 發表   
& p" {+ r6 Q( b) h2 n7 p* X
# E0 Z6 Y1 z3 ~; f如果女學生著左呢件,可以唔駛載bra啦
) {  R8 t. G0 W9 p6 @+ k5 ]- k
9 l9 z* h' K* g% _2 M( M9 p
( S5 J& x% `; s/ p" g4 f  k情趣內衣嚟架喎!唔夾校裙喎

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 17:25 發表   ( o+ w( B' P9 i/ m6 a
* o! W$ U. H! O

& ]) y- _7 k# ?  E情趣內衣嚟架喎!唔夾校裙喎
/ o+ B9 v- Z- u; i' L呢件都唔算情趣,N年前讀中學見過有女仔好似著左類似呢D嘅

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-15 18:51 發表   + i3 p+ l! c* J

' g1 G# F4 g1 S/ o+ D) I9 y呢件都唔算情趣,N年前讀中學見過有女仔好似著左類似呢D嘅
& X) X# u* E, U, [1 C. X2 g2 z; K搞到我都心郁郁著條情趣睡裙加上至校服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 18:53 發表   
" z. O2 I0 U& l! J
3 y- h: {+ Q* u3 F  H! S. P搞到我都心郁郁著條情趣睡裙加上至校服
3 E$ h9 L8 E# q3 D6 G& t# m+ I4 P其實女仔著呢條睡裙返學又唔駛俾個BRA束住個胸,又唔駛凸點,又舒服,幾好呀

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-15 19:19 發表   ) D5 i8 i- R8 _
/ ?/ H) {' g; Z' Y' e
其實女仔著呢條睡裙返學又唔駛俾個BRA束住個胸,又唔駛凸點,又舒服,幾好呀
  K1 c! M6 K) U$ k. v
$ @( K2 J5 b1 _: _  S
我已經咁樣著左,覺得好靚

好像有部份校裙6 t* E: d* N; ^+ S! m0 z
本身就有底衫底裙