嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

d 中學生係咪唔戴 bra,只著底衫底裙?

d 中學生係咪唔戴 bra,只著底衫底裙?

望落好似係?
覺得好的就按一下感謝吧~~

如果底衫有PAD,特別係低FORM,未必戴

引用:
原帖由 bbalice 於 2013-8-31 23:23 發表   
& t# w2 D1 ]( H/ K. d如果底衫有PAD,特別係低FORM,未必戴
; Y5 r8 x( @( e: E
同意,應該出現喺低年級,高年級小妹未聽過

而家好多女仔小五小六己經開始帶bra
; o( o' ?3 v( C; z1 p中學唔帶bra著胸衣既,應該佔好少數

有 pad o既胸衣係咩樣架?

有 pad o既胸衣係咩樣架?

胸衣咁既樣囉……

應該到左高年級對波大左要帶bra! g! C+ e' C; d1 `$ Y
之前應該帶d 有pad 背心仔

引用:
原帖由 superccccc 於 2013-9-3 19:54 發表   
( N! t+ W/ T. q4 J有 pad o既胸衣係咩樣架?
$ O/ Y8 J3 r  X# t1 i

' n4 a$ c( ^" d; b) _( R即係吊帶半截短背心/背心內衣
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

多數係bra 加吊帶底衫

我家姐以前都無勿胸,都帶sport bra打底,吾系會露突點架
; c( V4 I- E, k5 \- X我e+ CD 都帶佢 D sport bra 架

冇波咪唔洗用囉我諗

引用:
原帖由 joey1234 於 2013-11-3 17:09 發表   7 ?" p& W9 i7 O2 B2 Y
我家姐以前都無勿胸,都帶sport bra打底,吾系會露突點架
* e3 `! j$ t5 p/ M我e+ CD 都帶佢 D sport bra 架
. I4 S; I8 A: N$ g, L. b. u! V5 M" Y啲好焗架喎!

引用:
原帖由 bbalice 於 2013-8-31 23:23 發表   ' ^" b9 e0 F' t$ M1 n" j
如果底衫有PAD,特別係低FORM,未必戴
& n6 t6 W8 v/ r- e5 k5 U: d' o如果女學生著左呢件,可以唔駛載bra啦: \2 R, y- g6 ]! O; a

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-15 17:15 發表   ' e) b% H4 [& Z* z$ t

9 N* c5 |) q! n如果女學生著左呢件,可以唔駛載bra啦
  P& q9 a3 @: n% s( H
7 ^' I4 [$ o, x& @& i6 [. l& d7 l5 ^5 Y& T
情趣內衣嚟架喎!唔夾校裙喎

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 17:25 發表   
, G* K* p" E$ J8 b& k' k0 @4 l9 t0 K6 e) @
: h" ~3 w5 Q: [' R6 `3 \2 m& I: p
情趣內衣嚟架喎!唔夾校裙喎
# u+ Y, c3 W% G' w8 i$ s
呢件都唔算情趣,N年前讀中學見過有女仔好似著左類似呢D嘅

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-15 18:51 發表   
1 T0 Y6 A# n' U5 ?- ^& o
- P6 d# ]: x0 @. g呢件都唔算情趣,N年前讀中學見過有女仔好似著左類似呢D嘅
0 L, I: X# w( ]3 d( B. q9 C搞到我都心郁郁著條情趣睡裙加上至校服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-15 18:53 發表   
0 |% Z' C! V2 k& m
5 i* E+ P- a. \0 X5 s+ n" i搞到我都心郁郁著條情趣睡裙加上至校服
  c7 L5 W, n$ O6 I4 R0 E2 P, I其實女仔著呢條睡裙返學又唔駛俾個BRA束住個胸,又唔駛凸點,又舒服,幾好呀

引用:
原帖由 我鍾意CD 於 2013-11-15 19:19 發表   : G8 I& T, Q7 h' a  k% I
- m- H3 X% f: p1 R& _1 g* V9 R% A
其實女仔著呢條睡裙返學又唔駛俾個BRA束住個胸,又唔駛凸點,又舒服,幾好呀
" N" r& R$ D" A0 o6 }0 ]( ~! o' A
/ S% r% j/ o4 ~) l$ t( e: e- l我已經咁樣著左,覺得好靚

好像有部份校裙- q# e6 f9 J$ E6 {) W3 v. ]- C6 X
本身就有底衫底裙