嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

打完風拉,大家落街睇下有無好嘢汁拉、

打完風拉,大家落街睇下有無好嘢汁拉、

bar同抵抵,一定係最多㗎,
+ g& ^- `( D% u9 a: }汁到就po相拉^_^
覺得好的就按一下感謝吧~~

我反而想將啲胸圍底褲丟落花槽等啲男人執嚟聞我啲精味

引用:
原帖由 MUI 於 2013-9-23 13:55 發表   + e' r4 o8 v; Q) C
我反而想將啲胸圍底褲丟落花槽等啲男人執嚟聞我啲精味
5 L7 y0 W3 a4 h男人味?精精味?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我屋企樓時不時都有好野俾人認領番....

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-9-23 14:04 發表   
7 o9 g+ m% n2 j" Q8 B* ]; c2 y% V
* Q6 ?  P* @% o2 Y男人味?精精味?
8 w2 w3 [9 O1 N, n" o6 H" X& T: N: M6 I7 t# w, U; x
係呀!好想丟啲有我精既女裝底褲落街,睇下有無人執

引用:
原帖由 MUI 於 2013-9-23 14:52 發表   ! }! `. N' M( H2 e2 z0 b* V
2 T$ U# k/ P# W. U$ e

3 O, e% b+ O  J+ r& c, @. K6 P# y$ B係呀!好想丟啲有我精既女裝底褲落街,睇下有無人執
# t: W2 B4 J7 ]: G* p5 q
妳想男仔執定女仔執呀?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-9-23 16:21 發表   
5 A) o1 R3 b9 A% T8 }4 d" Y' ~! U
妳想男仔執定女仔執呀?
' c6 [# h& w, P* @4 _, |0 I4 q3 Q
) {9 K0 B6 C) `+ M想啲男人執' [: b2 H8 X# z0 W5 T
一係丟係後樓梯

引用:
原帖由 MUI 於 2013-9-23 14:52 發表   
: w* y; t5 y% F" A9 H# d7 c% M8 q* x. n/ d
0 g! F5 K8 D* F- W
係呀!好想丟啲有我精既女裝底褲落街,睇下有無人執
) F# R/ |9 D; N
嘩~~~咁大shy~~~~~~

沖到都污糟晒啦點著喎

引用:
原帖由 小山丘 於 2013-9-23 18:12 發表   
  ?* H* K" B8 ~; u% N6 R: H8 [
6 u2 C# j# P# }) A/ Q嘩~~~咁大shy~~~~~~
. t+ A$ H: ~$ ~2 t* p2 O9 Q) f% Z* r. F
我覺得有人執的話,我自己會好女人

哈哈!!! 咁你放洛花槽! 等D人汁啦^^

回復 10# MUI 的帖子

丟你啲校服同PE褲落街,肯定好快有人執走佢

引用:
原帖由 大話王 於 2013-9-25 23:36 發表   1 o7 Y9 l0 p2 [- m! B" G$ X& X
丟你啲校服同PE褲落街,肯定好快有人執走佢
) N; m& q) {$ s& T. L8 R
/ g6 b1 I9 j9 b- z) [- Z1 E
我比人偷過校裙

試過樓上有第一次黎m 既女生
2 I7 p+ H% q4 O* z$ W唔知m到點算好% t' Y/ m' E, y! A- ~! H  S- V
掉有少少血既m巾落黎

回復 13# MUI 的帖子

點解會俾人偷到?

見阿婆底,汁唔汁?